La Dovlecelu' Vesel •13•

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si acum si morala cu vorbitul. Busici nu a zis aproape nimic pana dupa 1 an si sase luni. Zicea doar mama, tata, papa, caca. Iar la 1 an si 8 luni vorbea in fraze. Fiecare copil are ritmul lui de achizitie a libajului in care comprehensiunea merge cu mult inainte exprimarii orale. Cred ca partea de exprimare tine mult si de alt factori: temperament, prezenta altor copii cu care sa comunice etc.
Asa ca Alex, Zeinuca ta este o domnisoara perfecta si va vorbi mult si bine cand va considera ea ca are multe de spus.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

da, ai perfecta dreptate ! si stiu fix de la sursa, ieri numai asta zicea carinu: "comprehensiune, comprehensiune" ..mai sa nu inteleg, acum m-am luminat !

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata natiune,

ce zi splendida...ce soare, ce cer! ahhhh...iar noi cu muci si cu tuse. cred ca ma risc azi si-l scot afara. nu de alta, dar e plictisit rau.

sabyna pot sa-ti spun ca m-am razgandit. nu mai vreau iphone, vreau galaxy s. am vazut ceva reviewuri si m-am convins. in plus, il iau gratis la un abonament mic...so....abia astept sa vina luna februarie!

uka i am dreaming of that limonade. mi-a placut poza cu meniul. reflecta din plin realitatea.

anamaria multumesc pt poze.

alex multumesc pt ganduri. momentan am pus totul in hold. vom reveni probabil in ianuarie pt operatie cand va fi sanatos.

ia spuneti-mi voi...toate ati facut ROR-ul la copii? nu stiu ce sa fac, sincer.

crocomam mereu ma tin sa-ti spun ca te pup si ca te citesc cu drag...si mereu imi dau seama ca nu o fac.

biaz mama ce de cuvinte stie si Amos. pai al meu mai mult de tata, mama cand ii tuna si fara tinta, nu zice nimic. cand vrea ceva intinde mana si zice in sopata: ta....ta....ta... si tot asa dk vrea ceva scoate sunete fara sens. si mai zice uneori tzitzi cand ma trage de haine. si asta e tot vocabularul nostru. imi arata lucruri si stiu ca ma intelege cand ii cer ceva sau ii spun sa faca ceva, dar nu scoate o vorba.

oare mai era ceva?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Gu gu gugugu....neata si noapte buna !

hmmmm .. nu stiam de ce am dormit asa de bine ...se pare ca Luto mi-a cantat in surdina ...

O zi frumoasa va urez ca eu ma apuc de ... ma scuzati de asta de fapt

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am adormit seful ca nu se mai putea. Devenise terorist. Asa ca mai fur putin timp.

Uka, mi-a placut teribil imaginea cu meniul. Se potriveste perfect! Dar si Carinuka ce frumos papa brocoli. Bravos!

Maria, citeste si mesajul urmator, ca se potriveste si la tine. Sper din tot sufletul sa ne putem vedea data viitoare.
Noi am facut ambele vaccinuri odata si nu a fost nici o problema. N-a facut nici un pic de febra.

_

Mergi la inceput

Vik, te plangi tu ca esti singura cu Isabela dar eu stiu ca de fapt voi planuiti o petrecere in pijamale numai cu fetele pentru diseara. Iti doresc o zi frumoasa!
Nici eu nu am cursuri azi. Se cunoaste fiindca-mi fac de cap pe forum.

_

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti, am si eu o intrebare mare. Exista vreun magazin de haine normale prin zona? Vreau si eu sa-mi cumpar un costum maron cu sacou si fusta si am mers prin Unirea, Baneasa Shopping City, Mall Vitan, Cocor, dar n-am gasit. Si am pierdut si o gramada de timp pe care oricum nu-l aveam. Vreau si eu sa gasesc un magazin pentru babe (in ale modei) asa ca mine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Good morning pumpkins werever u are ...

Ma bucur ca v-a placut (Monica zicea ceva de copyright).
Ma gandeam sa-i rugam pe moderatori sa faca un icon cu un dovlecel,n-ar fi frumos???
Alex merci de .Ce mai face mandra?
Uka va salutam si va pupam.Mi-a placut poza cu dovleceii,TAREEEEE
Legat de subiectul eu vad ca Mihnea incepe sa muste.E adevarat ca eu l-am hranit doar cu mameloane protectoare.Nu va zic ce se distreaza el cand musca...Asa ca acum am inca un motiv in plus sa pun PUNCT.Adevarul ca el papa laptic doar dimineata si seara...si atunci destul de putin.Intotdeauna a mancat foarte repede,adica pe ceas maxim 6 minute.
In concluzie,cat mai vrea,eu ii dau...si cat nu musca ...Discutii am auzit si eu destule...
Biaz chiar mi-a placut replica de la tanti asistenta
Maria am vazut ca se amana operatia pentru un timp...o sa fie bine,stai linistita!
Anamaria merci de poze...acum le vizionez si eu!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Ce se intampla cand vezi 2 linii roz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si din ciclul intalniri in Bucuresti...oare am spus ca am cunoscut0o si pe anamaria? da, e o tipa foarte volubila, iar Alex un cretulin super simpatic.

si daca tot am inceput, hai sa si termin...pe anomis nu cred ca mai are rost sa o laud. e super mishto gagica. apoi lullaby e e finuta. arata ca o liceeana. a fost atat de draguta si m-a dus cu masina pana la mine in grivita, desi se grabea sa plece la un party, iar sot o astepta nerabdator acasa.

cred ca am facut o trecere in revista completa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Ce se intampla cand vezi 2 linii roz?

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Un miracol!

Felcitari, Catalina!