La Dovlecelu' Vesel •13•
Raspunsuri - Pagina 19
happy_uka spune:
Ce tare e Tudorita, vine pe sest in bucatarie !! Visez si eu la ziua in care se va trezi fara urlete
Astazi am stat o gramada cu mana pe burtica cumnatei mele , este in 25 de spatamani, bebitza misca fericita s ama cunoasca, o va chema Theea !! Sunt innebunita dupa ea, abia o astept!!
Am facut si poze cu ea, o sa va arat cand le developez (adica am uitat aparatul in masina, masina la soacra, soacra ...atat
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
upps, am cazut ca-n oala cu lapte.
sunt pe jos de ras dupa ce am citit mesajele lui hepi. ma duc sa culc prunc. revin
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
am, dar se rupe repede guta ca e multe fire . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Pai atunci daca esti asa de bogata, eu zic sa lasi sa se dezvolte naturel si sa te mandresti cu el.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
mda...nici eu nu stiu ce s-a intamplat azi cu fetele. cam vorbeam singura la un moment dat. chiar asa week-enduri pline si aventuroase au unii? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
...sau pline de smotru,cum am avut eu azi .
Abia spre seara am iesit in vizita la 3 fetite.
Va salut!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
biaz29 spune:
Se pare ca am intrat in perioada copiilor nemancaciosi. Si Mosorelul meu e reticent la gusturi noi. Mananca cu placere piure de cartofi sau de fasole alba, paine si eventual putina banana. In rest, cere mereu covrigi sau mar pe care le roade cu gingiile pe unde il doare pe el si dupa aia scuipa ceea ce a muscat.
In schimb, tzitzi e ca in desenul Ukai.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
Salutare Mely cea harnica & frumoasa!
Carina este fan omleta cu legume si cascaval..ea care nu papa deloc ou, acum papa tot-tot ! Si, gatiti de mine, nu cu vraji de-ale lu' mama ..deci cam naspa la gust presupun , ca mie asa-mi ies toate :D
Mai si papa fata mea cate 1 morcov pe zi, i-l dau curatat si mare asa, M spre L , e terminata, trece pe la toate jucariile si le ofera morcov, apoi papa la el cate o ora, pana ramane ceva franjurat asa si imbibat cu bale.. tipa tare cand incerc sa i-l iau, da trebuie, pare insalubru rau
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Biaz sa stii ca si Razvi a inceput sa pape ca un soricel;nu pot sa-i mai dau mar decat in scaunul lui ca tot il farmiteaza in zeci de bucatele...cred ca ii ia vreo juma de ora buna pana rezolva un mar .
A inceput sa faca asa numai de vreo 2-3 sapt. Pana atunci le mesteca frumos si le papa.
Poate se mai pregatesc si la noi niste dintisori...ar fi si cazul.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Salutare Mely cea harnica & frumoasa! Carina este fan omleta cu legume si cascaval..ea care nu papa deloc ou, acum papa tot-tot ! Si, gatiti de mine, nu cu vraji de-ale lu' mama ..deci cam naspa la gust presupun , ca mie asa-mi ies toate :D Mai si papa fata mea cate 1 morcov pe zi, i-l dau curatat si mare asa, M spre L , e terminata, trece pe la toate jucariile si le ofera morcov, apoi papa la el cate o ora, pana ramane ceva franjurat asa si imbibat cu bale.. tipa tare cand incerc sa i-l iau, da trebuie, pare insalubru rau she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
ce tare e carina cu morcovul. am incercat si eu cu maia, dar fara mare succes. nu a refuzat categoric, insa nu prea are cum sa-l roada. are un dinte sus si unul jos.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
mary_07 spune:
Uka pup si eu fetele dragi de la malul marii.
Nu impartasesti si cu noi cum faci omleta minune?
Meii,ca tot ne radeam noi zilele trecute de oua pe marimi ,am vazut io la Kaufland oua marimea M.(chiar nu credeam ca exista asa ceva)
Alex & Razvi
_
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Uka pup si eu fetele dragi de la malul marii. Nu impartasesti si cu noi cum faci omleta minune? Meii,ca tot ne radeam noi zilele trecute de oua pe marimi ,am vazut io la Kaufland oua marimea M.(chiar nu credeam ca exista asa ceva) Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
..si eu am vazut din bumbac 100% .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.