raceli prea dese
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
delia_alx spune:
Fetita mea are 5ani jumate si cum mergem in comunitate cum incepe cu racelile.Doctorul ne-a recomandat inotul spune ca este singurul sport care stimuleaza imunitatea naturala. Am dat-o si racelile au doar forme usoare. In afara de asta i-am preparat reteta pe baza de miere de salcam atat de mult mediatizata de Monica Tatoiu. In acest sens recomand magazinul Apicola dintre Perla si Pta Dorobanti care este sigur din punct de vedere al calitatii produselor apicole.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/medeea76nou/medeea76nou.jpg)
medeea76nou spune:
Dupa ce afli exact ce are copilul tau, poti incerca si o varianta homeopata, pentru a-l feri de atat de multe medicamente.
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
buna,
copilului meu (4 anisori) tocmai i s-a pus acelasi diagnostic: risc crescut pe astm bronsic, pe baza analizelor de sange (ige), pe baza istoricului (pneumonii fff grave si alergii multe). drept pentru care, de o sapt am inceput singulair.
dupa ultima pneumonie (acum 2 sapt) i s-a dat pentru imunizare, in urma analizelor de sange:
- isoprinosin (1/2 tableta de 3 ori/zi);
- sirop de echinaceea cu propolis;
Pentru a incerca sa evitam viitoarele raceli ale aparatului respirator, sau macar agravarea lor, vom face prevenarul, iar la o luna de la prevena vom continua schema de bronho-vaxom (care am ineput-o, dar am oprit-o odata cu raceala. din cate mi-a explicat pediatra, am inteles ca bronho-vaxomul este ca un fel de vaccin si, dupa cum bine stim, vaccinurile nu se fac pe copii bolnavi. de aceea am opit acest tratament si il vom relua pe un copil sanatos. dar trebuie sa asteptam o luna de la prevenar.)
pentru imunizare noi mai folosim sirop de catina, facut in casa, cu miere de albine (il dam doar dimineata, pentru ca are efect energizant) si septilin. adica, alternam spetilin cu siropul cu echinaceea si cu siropul de catina, pe toata perioada sezonului rece.
sper sa iti fie de folos experienta noastra.
multa sanatate puiului.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006