raceli prea dese

raceli prea dese | Autor: ioanaandone

Link direct la acest mesaj

Abia a inceput toamna si copilul meu este la a doua raceala,m am saturat sa i dau atatea medicamente.
Vreau sa i dau ceva pt imunitate desi mananca de toate dar nu stiu ce.
Medicul mi a recomandat bio cin dar mi se pare ca nu i se potriveste el are pofta de mancare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dr nu ti-a recomandat imunostimulatoare?Merge la cresa/gradinita?
Legume proaspete,fructe proaspete,miere daca are peste 1 an si nu e alergic,polen..la fel,doar daca nu e alergic.
Noi luam colostru cu probiotice,first defence si aller care...pe langa o alimentatie cat mai corecta si sanatoasa.
De incercat am incercat multe produse.
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna,
cati ani are copilul tau? merge la gradinita? are frati/surori mai mari care sa mearga la gradi? ma spune-ne detalii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaandone spune:

Merge in colectivitate are 6 ani.
I am dat BV anul trecut doar 3 luni si am impresia ca mai rau i-a facut.
El ia tratament cu singulair, este suspect de astm, dr se contrazic intre ei doar unul dintre ei crede ca e astm.
Mananca fructe , legume, miere, carne , oua , lactate , iese mereu afara si totusi ceva se intampla.
Tocmai din acest motiv vreau sa i dau ceva pt imunitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaandone

Merge in colectivitate are 6 ani.
I am dat BV anul trecut doar 3 luni si am impresia ca mai rau i-a facut.
El ia tratament cu singulair, este suspect de astm, dr se contrazic intre ei doar unul dintre ei crede ca e astm.
Mananca fructe , legume, miere, carne , oua , lactate , iese mereu afara si totusi ceva se intampla.
Tocmai din acest motiv vreau sa i dau ceva pt imunitate

De e e suspect de astm ? Ce investigatii ati facut ?
Ce inseamna raceala, cum se manifesta ?

La 6 ani e normal sa fie racit, nu e incurajare, dar prin asta trecem si noi.
Fi`mea cu teren alergic muceste si tuseste juma` din an

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Raceala debuteaza cu nas infundat sau nas care curge, rosu in gat,si in cateva zile apare tusea de care scapam greu in 10-14 zile.
Pneumologul i-a facut spirometrie si a spus ca e ok si ca nu are astm.
Dar el a avut niste manifestari asmatice , harait, suierat discret care am impresia ca s-au declansat la efort mare cand era rece afara.

Mergi la inceput

Eu zic ca ar fi important sa stii daca are sau nu astm !
Mi se pare cel mai important.

Si fi`mea tuseste mult ca perioada cand o apuca :( Cu nasul idem.
Eu de xemplu am inceput in august (tot alergie) si inca n-am terminat.

Mergi la inceput

Alergologul ne a prescris singulair pt 6 luni si a considerat ca nu are de ce sa i faca testele de alergie ptc a nu a avut episoade de rinita, si a pus diagnosticul de astm
Probabil nu suntem pe mana unor dr prea competenti.

Mergi la inceput

Ioana, trebuie sa gasesti un medic bun, pneumoftizilog pediatru. Dar care sa fie chiar bun.
Spun asta pt ca prietena mea i-a dat fiului ei Singulair multe luni la rand si copilul NU are astm
De asta spun ca e important sa vezi exact ce poate sa aiba copilul tau si atunci sigur veti gasi si tratamentul care sa functioneze la nevoie.
Spirometria stiu ca e f importanta in depistarea astmului, daca e negativ in cele 3 moduri de examinare, copilul nu are stm.

Cu racelile e greu. La noi in grupa de xemplu, de la inceputul anului, NU a fost O zi macar sa fie toti copiii prezenti. :(

Mergi la inceput

Mamagiuliei,
Multumesc mult pt sfaturile bune pe care mi le ai dat.
Intradevar este greu cu racelile, rar cate un copil sa nu prea raceasca dar incerc sa fac ceva sa scapam de acest cerc vicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ioana,
"Racelile" despre care pomenesti s-ar putea sa fie tocmai terenul alergic pe care-l are + un virus capatat de la gradinita suprapus. Si asta nu inseamna astm, nu inca, dar ar putea deveni.
Asa pateste si fetita mea (4 ani si 7 luni). Majoritatea "racelilor" pe care le face nu sunt nici virale, nici infectioase de alt tip, ci sunt manifestari ale terenului alergic.
Acum ne luptam cu o tuse seaca ce n-a trecut complet niciodata de prin iulie, face tratament cu aerosoli ventolin + singulaire, iar peste o luna la control din nou.

Mergi la inceput