Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Eu v-am trecut in al meu, poate va trec fetele care stiu sa deschida pag noua in cel al forumului.
Catalina Gabriela si Daniel
Catalina Maria si Madalin
Alina-Mihaela si Cosmin-Mihai
Si pe mine, ca nici eu nu sunt

"Vitamina E - vitamina fertilitatii"

Doamne da-ne si noua un sanatos!

treceti-ne si pe noi: Gabriela si Adrian
acum am ajuns si eu acasa dupa cursul din seara asta...sunt asa de obosita si in plus e si fff frig, 2 gr
+ ca am si o stare super nasoala, pt ca deja am terminat un pachet mare de teste de ovulatie, 45, si pana acum nici urma de ea...ma apuca groaza cand ma gandesc.
Cand credeti ca ar trebui sa consult un medic pt ca nu ovulez? Asta e a doua luna fara ac-uri.
Lorena fii tare!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele m-am inspirat de pe prima pag si am facut un pomelnic actualizat al cuplurilor care se roaga la Dumnezeu sa le trimita un bebe sanatos.
Listuta pentru Acatist

Marian si Sorina
Diana si Catalin
Lavinia Adina
Cosmina si Andrei
Madalina Gabriela, Florian si Cristian Andrei
Camelia Cristina si Cosmin Gheorghe
Paula Frida si Levente
Oana si Dan
Roxana Elena si Ioan
Anca si Marius
Antonia Ioana Teodora, Camelia si Pr. Lucian
Ana-Raluca si Pr. Diac. Cezar Manuel
Ionela Lacramioara si Marius
Andreea Constantina si Adrian
Georgeta si Tudorel
Ana Maria si Dan
Angelica si Costel Florin
Violeta si Liviu Daniel
Oana Stefania si Ionut
Corina Adriana si Gabriel
Alina si Daniel
Luiza si Banica Dumitru
Nina si Florin Marius
Ramona si Sergiu
Catalina Gabriela si Daniel

"Vitamina E - vitamina fertilitatii"

Doamne da-ne si noua un sanatos!

Katy vreau si eu sa fiu adaugata la aceasta lista te rog!
Mihaela si Ralph
Revin cu alte mesaje curand!

MHegarty

Mergi la inceput

Buna seara tuturor feteleormaine e weekend!!!! Yeahhhhhh!!!!
Ieri v am citit, dar m am simtit foarte rau si nu am mai putut scrie in final. Am mancat "vegetarian fish and chips" (stiti ca eu sunt vegetariana de 13 ani)si a fost atat de grasa mancarea, incat am simtit ca am un pietroi in burta!! M am dus direct la nani, dar azi totul e ok si tre sa las si eu niste feed-back aici pentru fetele care si au amintit de mine si nu numai!!!
Multi pentru toate fetele cucuietele!!

Roxybarbu FELICITARI si un bebe sanatos si la termen. Am sa te urmaresc pe toata perioada astfel incat sa ma iei si pe mine cu tine!! Eu tot de 3 luni incerc, CM venit pe 13/10/2010 at fi al treilea.

Bebelu multumesc mult de bafta si vad ca esti mai veterana pe aici. Ai putea sa ma adaugi si pe mine la lista de acatist : Mihaela si Ralph si de asemeni la zile de naster: 16 martie 1978.

Draguta, sunt si eu curioasa tu cum iti monitorizezi ovulatia. Dupa cum zicea Angi sunt deosebit de scumpe. Pe aici un pachet de 20 de teste costa 40 lire. Deci daca stau si ma gandesc bine, o sa dau faliment daca cumpar in fiecare luna teste, dar daca trebuie trebuie!
De asemeni sunt curioasa cate dintre fete folosesc aceste teste de ovulatie? Eu abia am inceput de luna asta. Mi se pare ciudat in fiecare dimineata sa ma duc la baie sa fac pipi pe stick ul ala. Si eu sunt ziua a 9a si NIMIC!! Am vazut pe instructiuni ca unele femei nu ovuleaza lunar. Dupa cum zicea Gaby, cand ar trebui sa consultam un doctor?
Gaby

MHegarty

Mergi la inceput

Miha , dap , ovulatia asta ne strica viata ... si apoi, serios, parca nu prea am spor o data la 2 zile, mi se pare prea la comanda... inainte sa ne apucam de bebe era diferit, faceai cand voiai, dar acum e musai la 2 zile...ma enerveaza, parca nici duminicile dimineata in pat, nu mai sunt ce-au fost

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Andr@ ma bucur ca ai gasit un doctor bun si bafta multa!multi!!!

Walkiriascumpa, deci tu zici sa mi cumpar si termometrul. Adica sa le fac in fiecare dimineata pe amandoua? Pot sa fac testele de ovulatie dimineata si TB seara? Parca nu, tre sa fie amandoua dimineata, sau? Tu cum te monitorizezi? Cu termometrul sau teste de ovulatie? Sau amandoua? Cat costa in romania testele de ovulatie?

Katydaca eu sunt in ziua a 9a stiu ca tu esti in ziua a 10a. Nu uita ca luna asta tre sa ne testem impreuna, ok?

Nerana bun venit IUBITA si sedere catmai scurta ca aspiranta!!! Stiu ca incerci de 3 ani, dar acum ca te ai alaturat noua iti spun eu vei ramane graviduta IMEDIAT!!!! La noi gravidutele sunt molipsitoare, pricipit?

Cos_minutzaindraznesc sa intreb si eu ceva:
Care e diferenta intre HSG (ce inseamna?) si laparoscopie?

Camicris, Ralu si toate fetele de aici noi si vechivorba lui Angi va iubesc pentru ca existati.

Bebelu multumesc ca ne treci si pe noi la acatist cand mergi la biserica!!!Pe mine mama mea obisnuia sa ma strige buburuza, asa ca i dau si ei un

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Miha , dap , ovulatia asta ne strica viata ... si apoi, serios, parca nu prea am spor o data la 2 zile, mi se pare prea la comanda... inainte sa ne apucam de bebe era diferit, faceai cand voiai, dar acum e musai la 2 zile...ma enerveaza, parca nici duminicile dimineata in pat, nu mai sunt ce-au fost

Gabyai dreptate. Hai sa ti spun: CM mi a venit pe 22 august, prima noapte de hatza hatza a fost pe 3 sept. Si am executat o tot la doua zile. A fost ok prima luna petru ca am fost in concediu.
CM a venit pe 16 sept. In ziua a 5a am inceput din nou jap jap si am facut tot asa la doua zile pana in ziua 14a inclusiv.
CM a venit pe 13 octombrie. Sincer m am plictisit sa o fac la 2 zile automat. Stau si ma gandesc ca poate fi foarte daunator la cuplu daca o faci la comanda. De aia am zis ca luna asta o s o comitem doar cand ovulez. Si din ziua a 7a am inceput testele de ovulatie. Azi ziua a 9a nimic, nici o prezenta de LH in pipi.
Eu nu o sa o comit pana nu vad zambetul ala de stick!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

stii ce e ciudat, ca la mine sunt aproape mereu 2 linii vizibile, chiar daca a doua nu e mai intens si asta adauga stres...
cred ca am LH-ul ridicat si de asta ies asa... a si nu e linie de uscare, e apoape imediat.

gata ma bag si eu la somn ca maine o iau de coada iar
Noapte buna!

Mergi la inceput

Noapte buna la toate fetele cucuietele si maine am o petrecere de servici cu fosta mea sefa, deci o sa ajung acasa foarte tarziu!!!
Va citesc sambata si sper sa nu ma uitati!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Andr@ ma bucur ca ai gasit un doctor bun si bafta multa!multi!!!

Walkiriascumpa, deci tu zici sa mi cumpar si termometrul. Adica sa le fac in fiecare dimineata pe amandoua? Pot sa fac testele de ovulatie dimineata si TB seara? Parca nu, tre sa fie amandoua dimineata, sau? Tu cum te monitorizezi? Cu termometrul sau teste de ovulatie? Sau amandoua? Cat costa in romania testele de ovulatie?

Katydaca eu sunt in ziua a 9a stiu ca tu esti in ziua a 10a. Nu uita ca luna asta tre sa ne testem impreuna, ok?

Nerana bun venit IUBITA si sedere catmai scurta ca aspiranta!!! Stiu ca incerci de 3 ani, dar acum ca te ai alaturat noua iti spun eu vei ramane graviduta IMEDIAT!!!! La noi gravidutele sunt molipsitoare, pricipit?

Cos_minutzaindraznesc sa intreb si eu ceva:
Care e diferenta intre HSG (ce inseamna?) si laparoscopie?

Camicris, Ralu si toate fetele de aici noi si vechivorba lui Angi va iubesc pentru ca existati.

Bebelu multumesc ca ne treci si pe noi la acatist cand mergi la biserica!!!Pe mine mama mea obisnuia sa ma strige buburuza, asa ca i dau si ei un

MHegarty

pot sa-ti raspund eu la intrebare.
Histerosalpingografia este vizualizarea cu ajutorul razelor x a uterului si trompelor uterine. In acest scop se injecteaza o substanta de contrast prin colul uterin.Examinarea se simte cam ca o examinare vaginala, asociata cu prelevare de probe pentru un examen Papanicolau. Se poate simti eventual mici intepaturi si crampe de genul celor menstruale atat in timpul sau dupa investigatie.
Poate aparea o oarecare durere daca una din trompe prezinta obstructie sau exista un proces aderential sau cand substanta de contrast patrunde in cavitatea abdominala.
Laparoscopia este o procedura chirurgicala(necesita anestezie generala) ce foloseste un tub subtire, luminat, numit laparoscop, ce este introdus in abdomen printr-o mica incizie la nivelul peretelui abdominal si care este folosita pentru examinarea organelor genitale interne. Aceasta este folosita pentru diagnosticul unor afectiuni precum chisturile, aderentele, fibroamele si infectiile. Cu acest aparat pot fi recoltate si probe de tesut pentru biopsie. Sper ca te-am lamurit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor sa va spun o intamplare, dar inainte vreau sa va spun ca nu intentionez supar pe nimeni

eu anul trecut am incercat sa raman insarcinata in luna februarie a anului 2009 si am avut doua contacte neprotejate in preajma ovulatiei, la interval de 2 zile.........rezultat negativ, nu am ramas. Apoi a urmat postul pastelui si am zis sa asteptam ca aflasem tot felul de pareri ca e pacat....
dupa ne-am apucat de treaba dar nu am mai respectat termenul.....din 2 in 2 zile sa se refaca..........si rezultatul pozitiv
din pacate s-a intamplat ce s-a intamplat si am pierdut sarcina

dupa doua luni la fel in fiecare zi timp de o sapt si ceva pe la ovulatie.........rezultat pozitiv

a trecut un an si am incercat din nou, si anume 4 luni de incercari, ca la carte, din 2 in 2 zile sa se refaca gigei............rezultat negativ

la fel a patit si o prietena, 3 luni din 2 in 2 zile pe la ovulatie si ....nimic
apoi s-a enervat si a inceput in fiecare zi, chiar si de 3 ori pe zi a ajuns ................rezultat O MINUNATIE DE COPILAS CARE ACUM ARE UN ANISOR SI O LUNA

aceasta ipoteza mi-a fost dovedita si la lucru
la analiza de spermograma a majoritatea barbatilor apare urmatoarea problema......in primele ore sunt super ok iar dupa 24 nema.....tin spre 0 daca mai e ceva pe acolo

SFATUL MEU...............FARA INCETARE

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

aceeasi parere o am si eu...
si asa si e...

Mergi la inceput