Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)
Raspunsuri - Pagina 14
Katy82 spune:
Eu v-am trecut in al meu, poate va trec fetele care stiu sa deschida pag noua in cel al forumului.
Catalina Gabriela si Daniel
Catalina Maria si Madalin
Alina-Mihaela si Cosmin-Mihai
Si pe mine, ca nici eu nu sunt
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
kitty-27 spune:
maine dimi pun acatiste la 3 biserici...vinerea la noi se tine maslu...si am sa ma rog si pentru voi toate...

ASPIRANTA LA BEBEL
bebelu86 spune:
fetele eu voi ajunge la Sf Dumitru duminica seara.
si p 8 seara la Sf. Nectarie.
voi da un acatist cu toate fetele de aici.
as modifica in lista, dar merge netu..mai mult nu 
si mi se blocheaza 
mi-am notat p foie. si o sa incerc maine de dim dc nu intra Cosmi sa modifice 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
Angie844 spune:
Salutare fetele! Se mai testeaza cineva? ![]()
Am o intrebare off-topic daca nu va suparati... are careva catel? stii cum se invata sa-si faca treburile afara?
Orice sfat e binevenit.
Tocmai am devenit proprietarii unei cateluse de 5 luni
Dar face pipi in casa
si eu nu suport asa ceva.
Mamica de Sarah-Aimée &
5+
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Angie844 Salutare fetele! Se mai testeaza cineva? Am o intrebare off-topic daca nu va suparati... are careva catel? stii cum se invata sa-si faca treburile afara? Orice sfat e binevenit. Tocmai am devenit proprietarii unei cateluse de 5 luni Dar face pipi in casa si eu nu suport asa ceva.Mamica de Sarah-Aimée & 5+ |
eu am catel
un catel e o bucurie, nu lasa acept mic obstacol sa stea in calea vostra.
o alta metoda de a educa catelu sa nu mai faca in casa este sa ai ai timp sa stai cu ea in acasa si sa o scoti de multe ori afara pana isi deprinde simturile. de ex. o scoti dim o mai scoti peste 2 ore si de fiecare data cand vezi ca se agita.
daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi un mp cu id-ul de mess sa vb acolo. ca pot sa ma laud ca am ceva exp am catel campion
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
Angie844 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
eu am catel un catel e o bucurie, nu lasa acept mic obstacol sa stea in calea vostra. o alta metoda de a educa catelu sa nu mai faca in casa este sa ai ai timp sa stai cu ea in acasa si sa o scoti de multe ori afara pana isi deprinde simturile. de ex. o scoti dim o mai scoti peste 2 ore si de fiecare data cand vezi ca se agita. daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi un mp cu id-ul de mess sa vb acolo. ca pot sa ma laud ca am ceva exp am catel campion aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Merci Bella....da am cumparat paduri si le-am pus pe unde sta ea... o sa-ti trimit pm ca am multe intrebari. Nu am de gand sa renunt la ea dar la mine problema e ca am o fetita de 2 ani care stii cum e...mananca prin casa, scapa pe jos, ia inapoi si trebui sa tinem totul luna... de asta imi e frica
Mamica de Sarah-Aimée &
5+
pinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele eu voi ajunge la Sf Dumitru duminica seara. si p 8 seara la Sf. Nectarie. voi da un acatist cu toate fetele de aici. as modifica in lista, dar merge netu..mai mult nu ![]() si mi se blocheaza ![]() mi-am notat p foie. si o sa incerc maine de dim dc nu intra Cosmi sa modifice ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
bebelu vreau si eu te rooog
Maria- Nicoleta si Constantin!
Angie844 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
eu am catel un catel e o bucurie, nu lasa acept mic obstacol sa stea in calea vostra. o alta metoda de a educa catelu sa nu mai faca in casa este sa ai ai timp sa stai cu ea in acasa si sa o scoti de multe ori afara pana isi deprinde simturile. de ex. o scoti dim o mai scoti peste 2 ore si de fiecare data cand vezi ca se agita. daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi un mp cu id-ul de mess sa vb acolo. ca pot sa ma laud ca am ceva exp am catel campion aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Nu ai activat pm....
Mamica de Sarah-Aimée &
5+