Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu v-am trecut in al meu, poate va trec fetele care stiu sa deschida pag noua in cel al forumului.
Catalina Gabriela si Daniel
Catalina Maria si Madalin
Alina-Mihaela si Cosmin-Mihai
Si pe mine, ca nici eu nu sunt

"Vitamina E - vitamina fertilitatii"

Doamne da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

maine dimi pun acatiste la 3 biserici...vinerea la noi se tine maslu...si am sa ma rog si pentru voi toate...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele eu voi ajunge la Sf Dumitru duminica seara.
si p 8 seara la Sf. Nectarie.
voi da un acatist cu toate fetele de aici.

as modifica in lista, dar merge netu..mai mult nu
si mi se blocheaza
mi-am notat p foie. si o sa incerc maine de dim dc nu intra Cosmi sa modifice

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

si eu vreau pe listuta de acatist
ramona-marinela si florin-victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

bebelu multumim...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Salutare fetele! Se mai testeaza cineva?
Am o intrebare off-topic daca nu va suparati... are careva catel? stii cum se invata sa-si faca treburile afara?
Orice sfat e binevenit.
Tocmai am devenit proprietarii unei cateluse de 5 luni Dar face pipi in casa si eu nu suport asa ceva.

Mamica de Sarah-Aimée & 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Am o intrebare off-topic daca nu va suparati... are careva catel? stii cum se invata sa-si faca treburile afara?
Orice sfat e binevenit.
Tocmai am devenit proprietarii unei cateluse de 5 luni Dar face pipi in casa si eu nu suport asa ceva.

eu am catel si ca sa "te linistesc" pana pe la 1 an nu o sa invete sa faca numai afara. cel putin o data pe zi o sa faca si in casa dar ca sa scapi cat de cat de problema cumpara din pet shop sau din kaufland,cora patped-uri se numesc...sunt covorase absorbante pt catei.o sa iti usureze munca destul de mult
un catel e o bucurie, nu lasa acept mic obstacol sa stea in calea vostra.
o alta metoda de a educa catelu sa nu mai faca in casa este sa ai ai timp sa stai cu ea in acasa si sa o scoti de multe ori afara pana isi deprinde simturile. de ex. o scoti dim o mai scoti peste 2 ore si de fiecare data cand vezi ca se agita.
daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi un mp cu id-ul de mess sa vb acolo. ca pot sa ma laud ca am ceva exp am catel campion

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

Orice sfat e binevenit.

eu am catel si ca sa "te linistesc" pana pe la 1 an nu o sa invete sa faca numai afara. cel putin o data pe zi o sa faca si in casa dar ca sa scapi cat de cat de problema cumpara din pet shop sau din kaufland,cora patped-uri se numesc...sunt covorase absorbante pt catei.o sa iti usureze munca destul de mult
o alta metoda de a educa catelu sa nu mai faca in casa este sa ai ai timp sa stai cu ea in acasa si sa o scoti de multe ori afara pana isi deprinde simturile. de ex. o scoti dim o mai scoti peste 2 ore si de fiecare data cand vezi ca se agita.
daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi un mp cu id-ul de mess sa vb acolo. ca pot sa ma laud ca am ceva exp am catel campion

aspiranta la bebik

Merci Bella....da am cumparat paduri si le-am pus pe unde sta ea... o sa-ti trimit pm ca am multe intrebari. Nu am de gand sa renunt la ea dar la mine problema e ca am o fetita de 2 ani care stii cum e...mananca prin casa, scapa pe jos, ia inapoi si trebui sa tinem totul luna... de asta imi e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele eu voi ajunge la Sf Dumitru duminica seara.
si p 8 seara la Sf. Nectarie.
voi da un acatist cu toate fetele de aici.

as modifica in lista, dar merge netu..mai mult nu
si mi se blocheaza
mi-am notat p foie. si o sa incerc maine de dim dc nu intra Cosmi sa modifice

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

bebelu vreau si eu te rooog Maria- Nicoleta si Constantin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

Orice sfat e binevenit.

aspiranta la bebik

Nu ai activat pm....

Mergi la inceput