Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)
Raspunsuri - Pagina 12
kitty-27 spune:
bella asa si eu...nu fac programat...sa-i zic hai acu!!!!...cand ne apuca ne facem de cap...

...cateodata depinde si pe unde ne apuca....

...dar asta e...tineretea bat-o vina...

ASPIRANTA LA BEBEL
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 bella asa si eu...nu fac programat...sa-i zic hai acu!!!!...cand ne apuca ne facem de cap... ![]() ![]() ![]() ![]() ...cateodata depinde si pe unde ne apuca....![]() ![]() ![]() ...dar asta e...tineretea bat-o vina...![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBEL |
:)) mi-e tot in pat imi place cel mai mult
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
kitty-27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
:)) mi-e tot in pat imi place cel mai mult aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
cum se face ca toate fetele care vin noi...pleaca primele...si noi...veteranele...tot aici suntem?????

ASPIRANTA LA BEBEL
Katy82 spune:
Mamutz tinem pumnii sa se lase cu 
Lorena daca e
poate o duci cu bine pana la sfarsit. Dumnezeu face si minuni. Eu tin pumnii, daca e bebe, sa fie bine pana la sfarsit. Hai curaj! Daca Dumnezeu vrea o sa fie bine! Lorena o colega de-a mea a avut probleme de coagulare si dupa 3 sarcini pierdute a tinut o sarcina pana la sf iar bebe este f. bine. A stat intr-adevar mai mult in pat, dar a reusit. Tare asta cu fara incetare
, doar sa poti. 

Ingeras tin pumnii sa fie cu folos
tratamentul.
Kitty posibil sa fie inca devreme pt semne de ovulatie, suntem in ac perioada, deci eu ma astept sa ovulez luni-marti. 

Bella

, sper sa ne dai vestea cea buna!
Paula de-abia astept sa ne spui ca esti 

fetele!
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 cum se face ca toate fetele care vin noi...pleaca primele...si noi...veteranele...tot aici suntem????? ![]() ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBEL |
cunosc sentimentul ca si eu astept de mai bine de 3 ani

katy
multumesc de primire
kitty-27 spune:
nerama..uite tu esti noua la noi...ai sa vezi ca o sa ramai repede 

...noi va purtam noroc...

ASPIRANTA LA BEBEL