Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

sper din suflet kitty

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

pofta buna angy, ce papi bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor sa va spun o intamplare, dar inainte vreau sa va spun ca nu intentionez supar pe nimeni

eu anul trecut am incercat sa raman insarcinata in luna februarie a anului 2009 si am avut doua contacte neprotejate in preajma ovulatiei, la interval de 2 zile.........rezultat negativ, nu am ramas. Apoi a urmat postul pastelui si am zis sa asteptam ca aflasem tot felul de pareri ca e pacat....
dupa ne-am apucat de treaba dar nu am mai respectat termenul.....din 2 in 2 zile sa se refaca..........si rezultatul pozitiv
din pacate s-a intamplat ce s-a intamplat si am pierdut sarcina

dupa doua luni la fel in fiecare zi timp de o sapt si ceva pe la ovulatie.........rezultat pozitiv

a trecut un an si am incercat din nou, si anume 4 luni de incercari, ca la carte, din 2 in 2 zile sa se refaca gigei............rezultat negativ

la fel a patit si o prietena, 3 luni din 2 in 2 zile pe la ovulatie si ....nimic
apoi s-a enervat si a inceput in fiecare zi, chiar si de 3 ori pe zi a ajuns ................rezultat O MINUNATIE DE COPILAS CARE ACUM ARE UN ANISOR SI O LUNA

aceasta ipoteza mi-a fost dovedita si la lucru
la analiza de spermograma a majoritatea barbatilor apare urmatoarea problema......in primele ore sunt super ok iar dupa 24 nema.....tin spre 0 daca mai e ceva pe acolo

SFATUL MEU...............FARA INCETARE

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

angi cred ca toate suntem in aceeasi situatie...imi vine cateodata sa-mi iau campii cand vad cate o mamica cu bebelus pe strada si ma intreb de ce eu?am mai avut un soc si sapt asta cand prietena mea a venit fericita la mine sa-mi zica ca a ramas...din prima luna...cu un ochi plangeam si cu celalalt radeam..numai eu stiu prin ce trec si cat de greu imi este ca la mine nu se intampla o asemenea bucurie,nu ma destainui nimanui...pt ca multe persoane nu inteleg aceste sentimente ale noastre...nu zic decat lasa ca ai timp esti tanara...dar nu-i chiar asa

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Felicitari roxibarbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumim lorena, cand va veni sotul jap, jap de trei ori pe zi, stia el ce spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

lorena dar multi dr zic ca n-au timp sa se dezvolte gigeii daca se face atat de des...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele.

am inceput sa iau de azi supradin si magne b6 premium :D ca sapt asta am avut 2 zile cu ameteala asa fara motiv, o data stateam in picioare fara sa ma agit si am simtit ca se invarte casa cu mine si m-am asezat frumusel pe scaun si mi-a asus al meu un calciu gluconic si inca o data stateam in fund pe scau la calculator si mi sa infundat o ureche si ma luat si ametala...cum am baut calciu cum mi-am revenit.
asa ca am bagat azi niste vit ca mai si plecam din tara si nu vreau sa ii fac sotului vreo surpriza neplacuta pe acolo
am o greata acum de zici ca nu e adev.
si sa va zic si de la ce mi-am pus si eu un paharel mic mic de visinata (si doar am mai baut si in alte seri)si ma luat o greata de la ea de cred ca o sa dau la boboci, da sincer nu inteleg de ce ca doar nu e prima oara cand beau

pup fetele

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ingerasu_mic aia e pozitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

lorena dar multi dr zic ca n-au timp sa se dezvolte gigeii daca se face atat de des...

ASPIRANTA LA BEBEL

asa stiam si eu...plus ca hai sa fim seriosi facem acum doar de dragu ca poate poate se prinde. mai mult ca sigur nu se prinde. eu sunt de parere ca mai bine cu pasiune si cel mult la 2 zile.
eu luna care vine vreau sa imi tin sotu in abstinenta pana in perioada fertila. ca dupa ce trec uratii am un chef mama mama.... plus ca daca fac hsg nu cred ca o sa imi arda prea rpd dupa

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput