Aspirante optimiste > 20 ani (593)
Raspunsuri - Pagina 18
AlinaBu spune:

FELICITARI ROXY
.
Eu azi n-am putut face nimic, am facut o criza de spasmofilie, mi-au facut 2 gluconate de calciu intravenos la munca, si cand am vrut sa plec am lesinat intr`un cabinet, norocul meu ca era asistenta cu mine.. m-am trezit dupa 30 de min in pat cu perfuzie.. am aflat ulterior ce mi-au bagat .. 2 gluconate de claciu ( in total 4 gluconate de calciu am facut azi ), 2 fiole de vitamina C, 1 glucoza si serul in care l-au bagat se numea ceva cu R.. am stat 2 ore jumate pe acolo pana s-a scurs toata perfuzia .. Acum sunt mai bine , mi-au dat tratament cu vigantolete si calciu lactic, iar maine ma duc sa imi recoltez Calciu ionic si seric.
Eu nu cred ca sunt gravi ci starile astea probabil le am doar de la spasmofile .. cine stie .
si astept II liniute de la altcineva 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
draguta spune:
Roxybarbu felicitari, sarcina usoara si la termen!!!

am prins si niste pupici de molipsire

cos_minutza spune:
Roxibarbu,ANgie felicitari,sarcini usoare si bb sanatos si la termen
Ingerash iubito ne luam de manutza,si eu exact ca tine LH aproape dublu FSh
Didisor sunt pe aici,nimic nou sub soare,ieri am facut progesteronul.Sigur nu v-a arata ovulatie ca nu s-a intamplat inca
Va
cu drag pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
gabyv spune:
cosminuta, dar tu nici luna trecuta nu ai ovulat?
offf, ce ma enerveaza ovulatia asta...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cos_minutza spune:
Nu Gabitza,insa mi-a venit ciclu de trei ori...Tare curioasa sunt luna asta cum va fi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Hai k am revenit..nu intr-o ora cum am zis..dar au intervenit altele.
Walkira dc nu le cauterizeaza, se extind, si se transmit si la tine si la tine chiar sunt periculoase.
legat de dr de care ti-am zis, e medic ginecolog, urmareste si sarcini, vine si la nasteri, se ocupe de orice pacienta care vine la dansa. dar in ultima perioada, s-a axat mai mult p hpv. e cea mai cautata.
merita mers macar la un control sa vb o data cu ea.
si eu am dat acu 4 ani vreo 5 mil..sau poate si mai bine. acu s=au mai ieftinit. dar atunci erau scumpe rau.
felicitari ROXY!!!!! 
sarcina usoara si la termen.
youpyyy s-a spart gheata 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
bellasamoyed spune:
buna fetele.
walkira daca vrei dr bun pt colposcopie du-te la dr puia. e cel mai tare dr din buc pe rani de col...face niste operatii pe col de zici ca nu e adev.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ang_21_costi spune:

ROXY 

MULTE MULTE FELICITARI si din partea mea, sa-ti dea Doamne Doamne o sarcina la termen, un BB sanatos si papacios
mai este cineva pe-aici???
Mihaaaaa

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
ang_21_costi spune:
na, fetelor va doresc noapte buna si vise placute
va 
angi