Aspirante optimiste > 20 ani (593)
Raspunsuri - Pagina 17
kitty-27 spune:
ingerash ai ovare polichistice? sau de ce intarzierea asta atat de mare...pt ca nu-i in regula...

ASPIRANTA LA BEBEL
roxybarbu spune:
Fetele va trimit 
-ici de molipsire la toate si sper sa va ajute ca pe mine m-au ajutat pupicii celorlalte fete.
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
Ingerash_Mic spune:
roxy felicitari!!!!!! 

da kitty, am ovare polichistice... de-aia am si LH-ul mare.. LH mai mare decat FSH = ovare polichistice
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
Ingerash_Mic spune:
kitty pai deocamdata nu urmez niciun tratament.. eu am luat din 2006 AC pana in decembrie 2009... din decembrie 2009 cand ne-am hotarat sa facem bebe am luat duphaston (fara analize facute fara nimic) si nefiind in tema cu toate chestiunile pe care le-am invatat pana acum (din decembrie) am luat ca ma gandeam ca stie dna dr cce-mi da.. si atat timp cat eu ovulam tarziu (dar ovulam) clar ovulele nu se eliberau cand incepeam eu sa iau duphastonul si automat venea menstruatia si se formau chisturile.. la ciclul care a inceput in 2 iulie am renuntat la a mai lua orice tratament.. si m-a tinut 84 de zile.. cum a venti menstruatia am mers in ziua 2 la analize apoi am mers la endocrinolog.. mi-a analizat situatia si graficele, mi-a dat sa fac analizele din ziua 21 si maine merg la control.. cam asta e povestea pe scurt 
kitty-27 spune:
sper sa fie bine si daca numai asta e problema se rezolva...doar ca trebuie sa urmaresti ovulatia mult mai bine...ar trebui sa incerci si cu naturiste...

ASPIRANTA LA BEBEL
Angie844 spune:
Felicitari Roxy! 
Ce frumos e cand mai apare o graviduta.
Eu nu am mai intrat de ceva vreme (dar va citec) din lipsa de timp. Am avut o sapt f stresanta la lucru saptamana trecuta si acum vad ca e la fel.
In rest am niste greturi destul de suparatoare. Noroc ca si sotul lucreaza in aceeasi companie si imi mai aduce cate ceva bun cand imi e rau. Ca normal ca nu am spus nimanui inca.
Pana nu e evident, nici nu zic (la prima am zis la aproape 18 sapt). Sper doar sa nu se observe ca mi-e rau.
Va pup, fetele si aveti grija sa nu raciti. Stati in casa si prestati ![]()
Mamica de Sarah-Aimée
gabyv spune:
Roxy FELICITARI !!!!!!!! 

sa ai o sarcina usoara si bebe la termen!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Ingerash_Mic spune:
angie felicitari pentru sarcina! 

sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! 
merg la somn... pupici!