aproape 8 luni si nu zice tata sau mama

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Tu esti ca mine, care la 1 an m-am dus la doctor speriata ca copilul nu vorbeste in propozitii, ca asa auzisem eu povesti vanatoresti Ala mi-a zis: Ca si faza cu alergatul de la 7-8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

fiecrea copil creste in ritmul lui, probabil ai mai auzit asta. A mea a fost o mare vocalizatoare si apoi o vorbareata de exceptie, s-a mentinut, imi tiuie urechile de atata vorbit, dar a mers greu, la 14 luni si ce mi-au mai auzit urechile de pe la alte mama/bunici.

Dar scoate alte sunete? va urmareste cu privirea? e interesat de obiectele din jurul lui? sesizeaza zgomotele puternice?

uite aici un site f bun http://www.babycenter.com.au/baby/development/milestones7to12months/ cu achizitiile copiilor de la nastere pana la 4-5 ani, pe luni

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

este foarte normal...ca asta intrebi, daca e normal....DAAA, anormal ar fi sa spuna relax si nu mai apleca urechea chiar a toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Data viitoare cand iti baga cineva replici din astea aberante zi si tu ca nu zice mama si tata dar stie tabla inmultirii.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Piticul meu a zis " mama" cand era in burtica si-mi mai dadea un cot ....
Alti copii au aproape 3 ani si nu se pot exprima ... dar la 8 luni .... pai peste 2-3 ani ( dupa unele " doamne ") si cateii se vor "naste" vorbind !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Da, am auzit mamici care spuneau ca al lor a zis ma-mi la 4 luni. Sa fim seriosi, ta-ta la 8 luni sunt doar sunete pentru copil, nu au nicio legatura cu tatal copilului si nici ma-ma. Stai linistita, o sa zica si ta-ta si ma-ma, dupa care va face o pauza in care nu va mai zice nimic, va incepe cu alte silabe si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

E o vorba, ca pana la doi ani ne chinuim sa-i invatam sa mearga si sa vorbeasca, iar apoi, toata viata ne vom chinui sa-i invatam sa taca si sa stea jos

Mergi la inceput