Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ia uitati fetele ce am gasit

Buna dimineata, fetelor!

Eu am fost si mai harnicuta si duminica (ieri) m-am deplasat in Tg. Jiu la prof. Andritoiu.
Cred ca am stat de vorba vreo ora jumate. Ce sa va spun mai intai!? Asa cum zic si fetele mai sus: polen, miere, laptisor, niste produse apicole speciale cu apilarnil, propolis, branca ursului etc. Oricum cred ca pachetul pe care l-am luat avea pe putin 4-5 kg. Pe mine m-a costat aproape 7 milioane dar din cauza ca mi-a dat si pt sot si asta era mai scump.
Nu mi-a zis nimic, in schimb, ca trebuie sa mancam aceeasi mancare (eu si sotul) si ar fi chiar imposibil pt ca el e la Bucuresti si eu la Craiova (fetele care nu ma cunosc sa nu inceapa sa se gandeasca cum facem noi copii, ca ma enervez , si asa mi-a zis Andritoiu ca sunt nervoasa pt ca sunt hipocalcemica ).
Tratamentul este oarecum individualizat, am vazut ca mie, spre exemplu mi-a scos unele preparate si mi-a dat altele, in schimb.
Daca tashei i s-a parut usor de tinut tratamentul, eu, sincer, m-am ingrozit: ceaiuri pe durata intregii zile ( macese, catina, cimbrisor, busuioc, urzica, galbenele etc), bai de plante (saptamanal), mers dimineata pe pietricele o jumatate de ora, irigatii zilnice (in afara CM si a zilelor cu contact), sucuri proaspete de legume (sfecla rosie, ridiche neagra, telina), si o dieta pe care trebuie s-o citesc de cateva ori inainte pt ca sunt atat de multe de tinut seama, incat eu cred ca imi trebuie vreo saptamana ca sa imi iau curaj. Mai trebuie sa imi procur lapte nefiert de la tara ca sa il fac acru, branza adevarata (adica nu din supermarket), oua adevarate si mortal: slaninuta de purcel!!! Da, ati citit bine! Si drajeuri de laptisor de matca de la Apicola, si piata zilnic, deci am ce face vara asta. Unde mai puneti ca am inceput si tratament homeopat...Am ajuns sa ma gandesc ce faceam daca mai aveam si copii, ca nu aveam timp sa prega toate astea. Hai ca m-am vaitat ca o baba nesuferita!
Oricum, deabia in we urmator ne apucam serios de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

DRAGUTA eu una nu m-as putea tine de un astfel de tratament. Prea complicat pt mine.
fetele!

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Am gasit un articol despre infertilitate, daca aveti timp cititi aici http://www.sanatate100.ro/articole/fertilitatea---infertilitatea

Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Katy , am vrut sa vad daca persoana a reusit pana la urma, rezultatul a fost zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hello gagici, intru scurt sa va salut ca am multe pe cap la birou
Walkiria si eu zic sa mergi cat mai repede la dr sa vezi ce s-a intamplat de fapt. Eu sunt pacienta lui Albu de cateva luni si-l recomand oricui fara sa stau pe ganduri. Am citit bineinteles tot ce-am gasit despre el inainte sa ma duc. Initial ne-am dus la un simplu control, el a fost cel care mi-a dat "minunata veste" cum ca am endometrioza grava si fara FIV n-am sanse.
Nu mai stiu daca tot tu voiai sa te programezi la el; sfatul meu e sa nu mai astepti deloc, e f aglomerat si gasesti greu un loc. Eu am sunat vineri si cu chiu cu vai am gasit un loc 27 dupa ce initial imi propusese o zi de prin noiembrie.
ici multi tuturor! Paula, sari cu testul! Si cine mai e de testat la fel ca sta titlul ala singurel acolo!
Cosmi tu pe unde umbli?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Didi , da eu sunt cea care vroia sa se programeze la el, insa am tot amanat din cauza banilor. Asta si pt ca apucasem sa cheltui 5 mil in septembrie degeaba efectiv....ca nu mi-a spus absolut nimic doctorul, decat ca am chisturi foliculare si ca nu e nicio problema. In conditiile in care eu am si hpv ( 2 radacini cu risc crescut). Nu mi-a recomandat absolut nimic, ma asteptam sa imi zica sa fac analize de sange, LH, FSH, prolactina , progesteron ceva...dar nimic.

In fine, diseara imi fac monetarul dupa cum am zis si vad daca pot merge curand la Dr Albu.

Katy interesant articolul, dar ma ia durerea de cap daca ma gandesc la cate cauze duc la infertilitate. Nush ce sa mai zic.

Aaaa, apropos, ne-am hotarat din nou sa facem bebita, ne-a trecut ( adica mi-a trecut) bazdacul si sper ca si socrii sa ne lase in curand in pace.

Parca vad ca iara imi vine menstra luna asta la vreo 40 si ceva de zile, si eu care credeam ca mi s-a reglat, ca luna trecuta a vent normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

gata fetelor sper sa se vada graficul meu ce ziceti??? merge

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

gata fetelor sper sa se vada graficul meu ce ziceti??? merge

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

punctul ala?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

daaa, merge

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

da anca este prima data can i-mi masor TB si este un punct

Mergi la inceput