Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cami sa zici cand ai refacut linkul ca sa dau click sa vad.
Bella la mine pe analize am tabel de val. prolactinei, daca vrei ti-l scriu. La val pe care o ai, daca tin minte ai zis 4,9 inseamna ca poti fi in faza luteala.
edit: am dat trimite prea repede
voiam sa mai scriu ca tot acolo scrie ca la femei insarcinate prolactina este de la 30 la 150 (in funtie de varsta sarcinii)

apropo, ultima daca cand am facut, adica in iun, aveam 12,5

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Eu initial am fost la urgenta(ptr ca medicul meu era ocupat si nu ma putea primi decat peste 3 zile) si am dat peste o idioata care mi-a facut transvaginala,dar intre timp i-a sunat telefonul si m-a lasat cu acel"instrument" in dansa si a vb la tel vreo 5 min.,dupa care am mai asteptat asa inca vreo 15 min sa vina alt medic sa-si dea cu parerea ca ea nu vedea nimic in neregulasi pe mine ma durea de nu mai puteam si ea imi spunea ca sunt usor sensibila,dar nu este nimic in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Cami sa zici cand ai refacut linkul ca sa dau click sa vad.
Bella la mine pe analize am tabel de val. prolactinei, daca vrei ti-l scriu. La val pe care o ai, daca tin minte ai zis 4,9 inseamna ca poti fi in faza luteala.
edit: am dat trimite prea repede
voiam sa mai scriu ca tot acolo scrie ca la femei insarcinate prolactina este de la 30 la 150 (in funtie de varsta sarcinii)

apropo, ultima daca cand am facut, adica in iun, aveam 12,5

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

ce e aia faza luteala? ca niciodata nu am stiut
la mine prolactina e 4,99 si limitele laboratorului sunt 5,18-26,53.
nu stiam ca si prolactina creste cand esti gravida.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

imi vine sa du de pamant cu astfel de creaturi care se vor a fi mari medici

Didi uite ce am gasit, stiu ca si tu tot la Dr Albu mergi, se pare ca esti pe maini bune...sunt sigura ca in curand ai sa vii cu II liniute, indiferent cum o sa se intample, important e sa vina bebita!!!

Citeste marturiile utilizatoarei anna_chris aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Faza luteala e perioada de dupa ovulatie pana la menstruatie

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

dupa ovulatie, dar acum observ ca in tabel sunt niste valori care se suprapun intre cele 2 perioada, cea inainte si cea dupa ovulatie.
Pai prolactina creste dupa sarcina...asta e motivul pt care la mine cand am avut 67 scria ca sunt insarcinata de 3 sapt, pt ca eu nu spusesem ca iau Ac-uri la laborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

Paula bun ceiutul tau, pe vremea asta, la noi este asa urat..

ai mai avut astfel de dureri, simti vreo schimbare? poate isi face loc

roxybarbu graficul tau e f. promitator, incerci demult?

cos minuta esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Draguta -ici si tie! Nu incerc de mult ,asta este a treia luna si sper din tot sufletul sa fie cu noroc !
[/quote]

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

roxy deci la tine nu sunt probleme, cred ca luna asta e cu noroc , in curand ne vei da pupicii de molipsire

Mergi la inceput

luizza 77 bafta la doctor, sa ne spui cum a fost intalnirea cu , ma bucur ca ti-a trecut raceala

Mergi la inceput