Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 17
ralucames spune:
fete dragi, salutari de pe meleaguri de manastur...
stiu ca n-am dat de ff multa vreme pe la voi=noi, dar am intrat ff rar pe calc. si sincer, n-am avut chef sa va spun ce am pe suflet; v-am citit cu mare drag si va voi citi mereu... dar am o stare pe care n-o recomand nimanui, deci ma retrag "gratios" in lumea mea...
pe de alta parte, ma bucur din suflet sa aflu ca Flaviei ii merge bine cu bb3, o sa intru si eu sa vad ce e , ma bucur ca Stanca a trecut ff bine cu stresiunea si ca familia ei e ok, ma bucur ca Erikai ii merge bine cu jobu (musai sa te sun!!) si multe altele...
Criss, abia astept sa ne vedem!!!!!
va pup cu drag!!
asi spune:
Ce tragedie se intampla in Japonia!
Doamne!... nici nu-mi pot inchipui o situatie de genul asta la noi.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ilinca79 spune:
Buna ziua dragi clujence,
Intru si eu cu o rugaminte la voi. Va mai citesc din cand in cand, si am vazut la un moment dat ca csylla recomanda o femeie pentru curatenie. I-am scris pm ca ma intereseaza si pe mine, dar nu mi-a raspuns. Ati reusit voi cumva sa aflati datele de contact, sau puteti recomanda pe altcineva? Mi-ar trebui o femeie harnica si cat de cat perfectionista, ca m-am saturat sa stau ca un politist sa o tot intorc inapoi pe cea pe care o am acum.
Va multumesc mult si va doresc o primavara minunata!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Yagmur spune:
Intru si eu sa va mai salut..
Flavia, ce bine ca esti ok.. bb3 creste incet, dar sigur
Carrie, imi pare rau sa aud de vestile proaste...
Pup pe fiecare in parte si tin pumnii sa vina primavara repede... acum si la voi e vreme buna, nu-i asa? Sa tina ca aici vine frigul iarasi..Yagmur si Luca
squirrel spune:
Buna fetelor,
Multumesc ca va ganditi la mine tuturor.
Ei surpriza surpriza vom avea.... un baietel. Noi ne bucuram si ma pregatesc moral pentru momentul cand voi deveni soacra cu trei nurori.
Pupici
dana.salo spune:
Buna fetelor,
Sper ca primavara v-a gasit fericite si va doresc in continuare caldura si frumusete sufleteasca.
Cris, condoleante pentru bunica ta. E greu, stiu prin ce treci, si durerea va trece dar amintirea ii va fi prezenta. Bucurati-va de ceea ce ati trait impreuna si sperati sa puteti si voi la randul vostru sa dati ceea ce ati primit.
Eri, ma bucur pentru copilasii tai.
Despre noi, Patri are 2 dinti jos...ia-u iesit pe fond de rosu in gat facut peste vaccin...si Doamne ce a mai tusit si vomat si febrilat...si 4 nopti nedormite....Dar acum suntem ok in grafic.
Va rog spuneti-mi si mie daca e ok, ca nu mai stiu ce sa zic: Patri mananca putin, dimineata daca ia 5 lingurite de ceva( branza, mar...ceva liht oricum) la amias supica si pireut cu carnita dar pret de 20 de linguri, dupa masa mai papa un pic de pireut, seara cel mult 100 de gr de lapte cu cereale Bebelac. Tzitzi este dupa fiecare masa iar in timpul noptii de 2 ori. Nu ca ma ingrijoreaza greutatea- care e 11 kile deci nu e stres- dar poate suge prea mult si de aia nu vrea papa?
No..cu primul nu am avut asemenea stresuri ca ala si manca bine si sugea bine....ceea ce nu pot spune acum la 5 ani caeca un ardei bulgaresc inalt si ..are 21 de kile la 120 cm. Pediatra zice ca e ok si sa nu ma agit.De sanatos e sanatos, nici nu mai face raceli si oricum acum doar forma light cu un pic de nurofen si asta e...ce sa zic poate ma ajuta Domnul sa nu boleasca asa tare si asta mica.
Va pup si un weekend placut.
Daca auziti de reduceri la ceva magazine de papuci pentru copii peste nr 32- va rog sa imi ziceti.
jozsaerika spune:
buna fetelor,
ce de liniste din nou pe la noi
Dana si Beatrice mananca rau si degeaba am intarcat-o ca tot rau "mancatoare" a ramas
Raluca ce ai patit ? ti-ai mai revenit? pupam copii
Cristiana condoleante ...
E greu, stiu prin ce treci, si durerea va trece dar amintirea ii va fi prezenta. Bucurati-va de ceea ce ati trait impreuna si sperati sa puteti si voi la randul vostru sa dati ceea ce ati primit.
exact asa simt si eu
arleena prietena ta apicultor are si laptisor de matca pur? ma bate gandul sa le fac o cura la copii mai ales fiului meu care cred ca are nevoie mare de vitaminele B. Sau gasim la Casa bio?
Flavia felicitari pt inca un baietel ...lasa ca iti vor aduce baietii o gramada de fete
noi suntem bine ...ba mai cate o cearta ba mai cate o dragasteala ...la job totul e OK ...in we am fost la Tasnad sa ne balacim...abia astept gradele peste 10+ sa putem sta afara la bazin.
va pup
Erika
arleena spune:
erika eu cred ca gasesti si la casa bio laptisor de matca. Ar trebui sa-l tine la frigider. Eventual da-le un tel si intreaba tel./fax: 0040 264 431 660, mobil: 0040 726 227 796.
asi spune:
Va doresc o zi frumoasa si insorita!!!!
Am citit tot ce ati scris da-s pe fuga.Zilele astea trebuie sa fac si ce ar trebui sa fac saptamana viitoare ca sa pot merge cu piticiii la salina la Turda.Vrem sa facem o cura de 5-6 zile.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Gwendoline spune:
Buna tuturor!
In curand vom veni si noi in Cluj, speram! Nu am fost niciodata, mi_ati face o mare favoare daca imi spuneti cum e acolo, ce scoli bune sunt ,gradinite, cartierele(cautam o casa de inchiriat) .... si ar fi asa de multe intrebari!
Va multumesc!