Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 16
jozsaerika spune:
buna fetele,
cam liniste pe aici
eu m-am reintors la munca ...totul e ok...incep sa ma acomodez
Beatrice merge fericita in continuare la cresa
Pe Norbert vad ca il paste o raceala azi noapte s-a trezit de mai multe ori (el nu se trezeste niciodata noaptea) si s-a plans ba de durere de cap ba de durere de picioare.Duminica vrem sa mergem la concursul de biciclete...sper sa isi revina pana atunci.
Stanca stiam din 28 febr de reducere si am uitat ...ce ciuda imi e ...incercati dusgelul cu ulei Balea (duschol)e foarte bun...eu m-am indragostit de el
vreau primavara
va pup
Erika
asi spune:
A trecut si petrecerea lui Razvan.A fost tare frumos si multa veselie , va recomand cu drag Clubul muschetarilor.
Erika am luat si eu uleiul de ud si-s tare incantata de el.I se potriveste de minune Mariei.
Azi ma duc cu Maria la homeopat sa vedem cum stapanim alergia asta,poate chiar scapam de ea.Doamne ajuta!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Crisnemes spune:
La Multi ani! Razvan
pentru Stanca!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
asi spune:
La multi ani dragele mele , doamne si domnisoare!
Cristina multumesc.
carrie spune:
La multi ani de 8 Martie!
eu am traversat o perioada tare grea, bolit la greu si apoi moartea bunicii mele care m-a intors complet pe dos.stiu ca ii e bine unde e, pentru ca a fost un suflet nobil pe care l-am iubit mult, dar despartirea e foarte grea mai ales cand nu te astepti...
Stanca super petrecerea, niste pozici?
Erika, pupici de la noi si numai bine!
Dana succes cu vanzarea apartamentului!
Flavia, cum te simti, cum stati cu adaptarea?
va pup pe toate
eladea2005 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC, MULTA IUBIRE,BUCURII,LINISTE SUFLETEASCA SI ZAMBETE PE BUZE!
o rugaminte: aveti ceva info/pareri legate de gradinita PARADISUL PRICHINDEILOR? (e in Gheorgheni)..mi-ar fi de ajutor..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
squirrel spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE
Cristina, condoleante, imi pare rau de bunica ta, imi amintesc ca scriai cat de mult ai tinut la dansa.
Multumesc de intrebari fetelor, inseamna mult pentru mine. Rasare soarele si pe strada mea. Incet se rezolva toate, am inceput sa conduc, am gasit gradi pentru Paul din toamna avem primavara afara si mai ales soare.
In 15 Martie am eco, sper sa aflu ce am la purtator. Poate ca voi fi soacra cu trei nurori. Dar va spun.
Sa aveti o zi frumoasa
asi spune:
Cum v-ati petrecut de ziua noastra?
Eladeea imi pare rau dar nu pot sa te ajut ca nu stiu nimic de locul ala de joaca.
Flavia ma bucur ca iti e mai bine.
De maine cica vine primavara ...eu o astept cu nerabdare mare.
carrie spune:
Pentru mine si mama a fost cam trist 8 martie asta, fiind in doliu...dar ma reusit sa merg la sala si m-a ajutat.
sunt ff ametita de cateva zile , trebuie sa imi fac niste analize.
astept primavara cu disperare anul asta!
Eladea, stiu gradinita si am inteles ca e ok, stiu doua persoane care au copiii acolo si sunt multumite.si eu am ezitat intre ea si Bethania si in final papuselele mele merg la Bethania pe care o recomand cu toata caldura.
sa aveti o zi minunata
eladea2005 spune:
asi, carrie, multumesc mult de raspunsuri...Bethania e tot in Gheorgheni, nu? hmmm...si zici ca e ok si acolo? trebuie sa merg sa le vad atunci pe ambele inainte sa ma hotarasc...care sunt costurile acolo? mersi mult...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...