Prietene la bine si la greu - 64

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata,

Buna briosa mami de vlad banutii eu ii primesc prin posta si au venit de joi sau vineri
La multi ani sarbatoritilor zilei
Lavi- pupam sa treaca repede starile si sa vii cu vesti bune de la dr
Lumi - bine ati revenit
Andre - voi v-ati intors acasica?
Dana - ma bucur ca David e mai bine
Picturici - frumoase desenele din camera rechinasei, iar celor care nu au ce vorbi mai bine sa taca
Cory - sa va traiasca viitorul arbitru
Simina - felicitari pt turta si pt papa bun sa va traiasca Maya
DUAMNAce faceti totul bine ?

urat rau afara, stam in casa
joi cred ca mergem si noi la luat sange din degetel

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lavi, sanatate multa multa! sa fii cu vesti bune de la dr! abia asteptam sa vedem pozici mireasa

Cory, sa va traiasca dezmotatul si stiii ca si dupa voi asteapta un card de sa vada pooze

edit: multumim de urari

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare...ca neatza a trecut de mult...
Laura pictorul nu e profesionist(nici macar nu lucreaza in domeniu..la noi a facut primul desen)... ii doar talentat..si cel mai mult se pricepe la reprodus..dak ii dau model..imediat face..dar dak e sa faca din imaginatie e mai greu. Pun imediat poze(intai sa fac)
Lavi eu tin pumnii ca sa vii cu vesti bune de la Dr
Mai aveam ceva de zis...dar iar am uitat...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

cateva pozici noi

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

cateva pozici noi

poz(n)e

frumoasa colectia de iarna

fetele va stiti voi care, aveti PM-uri, email-uri

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Si la raiff au intrat de pe 15 banii.

Noi (eu cu Dragos) am fost azi la pedi ca nu-mi placea putzulica ... so,avem fimoza;dupa ce facem 1 an mergem sa o corectam,asta daca nu reusesc eu pana atunci sa eliberez calea (masaj dupa baitza cu vit A uleioasa).

Plin de copii,unii mai tusaciosi si mucosi ca altii..sper sa nu fi luat si noi la pachet vreu pui de virusache.

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Noi (eu cu Dragos) am fost azi la pedi ca nu-mi placea putzulica ... so,avem fimoza;dupa ce facem 1 an mergem sa o corectam,asta daca nu reusesc eu pana atunci sa eliberez calea (masaj dupa baitza cu vit A uleioasa).

Plin de copii,unii mai tusaciosi si mucosi ca altii..sper sa nu fi luat si noi la pachet vreu pui de virusache.

mucosii

Si mie imi este tare frica de acest aspect. Vlad a fost decalotat partial de chirurga la operatie, ca ce faceam eu era apa de ploaie, am aflat insa ca daca nu se face decalotare permanent se reface(lipeste) nu stiu cum sa zic. Asa ca la un an cand mergem la dr. ptr. vaccin supun atentiei.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

mucosii

Si mie imi este tare frica de acest aspect. Vlad a fost decalotat partial de chirurga la operatie, ca ce faceam eu era apa de ploaie, am aflat insa ca daca nu se face decalotare permanent se reface(lipeste) nu stiu cum sa zic. Asa ca la un an cand mergem la dr. ptr. vaccin supun atentiei.

mami de Vlad (29.10.2009)

Eu la sfatul pediatrului nu am umblat la puzulica lui. Cand am fost acum la control l-am intrebat daca ii face ceva acolo...cica este prea mic, pe la doi ani.
Mai este cineva care nu a umblat pana acum?

apropo de pediatru...tins sa cred ca David de acolo a luat raceala. Exact cum zice si Gabitza era plin de copilasi raciti.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

dar cum ar trebui sa nu arate putulica? ca recunosc, eu nu am umblat pana cum la ele... atta-su le mai facea la baie ceva acolo, dar eu nu am putut desi nu parea sa le doara si nici nu plangeau... acum de cand le fac baita singura nu le-a mai umblat la pute nimeni...
am fost o data la o pediatra care cu o menavra extrem de brutala, fara sa ma intrebe pe mine daca sunt de acord sau nu, i-a dat sangele lui Emi la putica... nici nu am mai calcat la aia...

Le urez si eu La Multe Lunite fulgusorilor aniversati azi! Si felicitari fulgusorilor umblareti care si-au facut parintii mandri!

Dana, ma bucur ca tineti sub control febra

Lavinia, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine... Bafta la doctor, sa ai o sarcina usoara si fara (alte) probleme!

Raluci, eu nu am nici mail nici PM...

Monis, multumesc.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

hello,
am ajuns la TM de aseara, dar saptamana de relaxare la care ma asteptam, e departe. Dominic a vomitat ieri de 2 ori, aseara febra, toata noaptea nu a dormit, desi febra nu a depasit 39, azi iarasi voma si febra. Deocamdata nu stiu ce sa fac, decat sa ii dau antitermince, sper sa nu fie cazul de spital, ca o iau razna. Alte simptome in afara de voma, nu prezinta deocamdata, asa ca sper sa fie un virus.

Lavi, am tinut pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la Tg Mures!

Felicitari copiilor mergareti !

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput