Prietene la bine si la greu - 64

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Magda, ce bine ca i-a revenit pofta piticului, sa vezi ce frumos o sa recupereze!! Si multa sanatate si bafta la controlul viitor de la Tg Mures! Sper sa scapati fara operatie si alte interventii!

Cory ce baietel mare aveti!! Si ati luat motzu inainte de a implini blondinul anisorul.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

octombrie - are 5 zile de vineri, 5 zile de sambata si 5 zile de duminica. Este un caz unic; conform clendarului babilonian, se intampla odata la 555 ani. Se numeste ,,a zecea fericire'' pentru ca octombrie este a10 a luna, care are 5 sfarsituri de saptamana. Urmand traditia Calendelor cine va impartasi acest mesaj cu 5 prieteni inainte de a 5-a zi de sfarsit de luna, va avea 5 ani buni, plini de noroc. Si deasemeni in octombrie este anul 10-10-10. Iar la anu' este 11-11-11

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata la toata lumea, cafia pentru doritoare!

Doamne, Lyly ce preturi se vehiculeaza...nici in Germania nu costa atata o nastere. Eu am platit (de fapt nu am platit eu ci asigurarea)in jur de 2000 euro pentru 5 zile avand-o si pe mama cu mine tot timpul in reserva si fiind supravegheata de directorul maternitatii, plus operata de el. Cine are asigurare publica nu plateste atata si are acces la aceleasi conditii mai putin la directorul-doctor(care are tarife duble). Deci, este mai ieftin in Germania?

am si eu o mare rugaminte: mai imi da cineva va rog frumos reteta aia pt crema Petrini? Gargarita iar este iritata dupa ce pentru vreo trei zile se vindecase complet si nu mai am chef si nervi pentru pediatra. Sa speram ca mi-o prepara la farmacie. Multumesc in avans!

Flavours, super pozele, de protagonisti nici nu mai comentez, sa fie intr-un ceas bun
Bebe Strumf, esti o frumoasa si o dulce!
Tina, m-ai omorat de tot cu meniul lui Geo. Nici nu mai indraznesc sa zic ca a mea e mancacioasa. Jumatatea a zis ca vrea si el sa fie fratior cu Geo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Neata!
Raluci, ca bine zici, cimpul a fost acoperit de o perdea de apa si vintul face vuuuuu printre tufe si copaci. Brrrr
Magdazina felicitari pt progresele lui Rares!
Lyly e trist ce se intelege din citatul ala, dar ca la multe alte chestii eu zic ca tine mult de atitudinea consumatorilor sa ii oblige pe prestatori sa se schimbe
Lavi ne gindim la tine
Mami.ilinca e incurajator ce spui tu,imi pare bine ca Ili s-a adaptat
Crissa ce mesaj frumos si complet ne-ai scris. Bravo Robert
Doris intra cind poti tu sa ne spui despre voi
Ma fetelor, a propos de Danangie care va fi soacra cu 3 nurori,mai stie cineva ceva de Simonette?
Va doresc o zi usoara asezonata cu multa

Mergi la inceput

De cate ori il spal pe bubulica pe dinti ma gandesc ca intrebase cineva cum facem, sorry ca am uitat cine si am omis sa si raspund.

Dimineata - cand il pun pe olitza ii dau si periuta de dinti in mana si o molfaie 1 minut 2, sunt zile cand nu o vrea deloc, nici degetarul, asta dimineata. Si mai e varianta spalatul la bideu, cand se uita la mine cum ma spal si vrea si el, da drumul la apa de la bideu si cica se spala, este foarte fericit la "chiuveta" lui o sa va pun filmuletz sa vedeti distractie
Seara - il spal eu bine cu degetarul cand e in cada si ii mai dau si periuta sa mai "spele" si el.

Cand nu vrea nu vrea, nu-l fortez. Succesuri

hai cu bb2

Mergi la inceput

brrrr, eu nu vreaus a aud de discutiile de bani pt doctori, sunt total CONTRA, eu doctorului meu nu i-am dat nici un ban nici pe durata sarcinii nici la nastere, cand am mers la controlul de 6 sapt i-am luat un cadou

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

octombrie - are 5 zile de vineri, 5 zile de sambata si 5 zile de duminica. Este un caz unic; conform clendarului babilonian, se intampla odata la 555 ani. Se numeste ,,a zecea fericire'' pentru ca octombrie este a10 a luna, care are 5 sfarsituri de saptamana. Urmand traditia Calendelor cine va impartasi acest mesaj cu 5 prieteni inainte de a 5-a zi de sfarsit de luna, va avea 5 ani buni, plini de noroc. Si deasemeni in octombrie este anul 10-10-10. Iar la anu' este 11-11-11

hai cu bb2

tu te-ai scos, huh? ai impartasit aici cu 30 de prietene

neatza everybody

eu sunt iar fara ajutor saptamana asta, asa ca citesc si mai incerc cate un raspuns time-to-time, dar nici vorba sa am vreme de o placinta adevarata

pup

EDIT: dar voi va rog, chiar insist sa scrieti, ca zau citesc

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

neaatza la amiaza
eu sunt iara nacajita, ca nu stiu ce sa fac cu soricelul. Am o experienta urata cu TM asta, de data trecuta cand de la un pediatru am fost trimisa la alt pediatru, la ortoped, la chirurg, la neurolog...brr..nu mai vreau asa experienta. Dominic e tot cu febra, nici azi noapte nu am dormit deloc, la 2 jumate ardea ca un motor incins si i-am bagat supozitor cu paracetamol (doar de asta am gasit), iar la 4 febra era 39, deci nu numai ca nu scazuse, dar crestea, asa ca i-am dat 4,5 ml de ibuprofen. Pana acum nu i-a crescut peste 38, dar a vomat iara . Sa mai astept sa vad cum decurg lucrurile si la noapte, fiind a 3-a zi, si maine daca e tot asa sa merg undeva la un dr cu el??? sau faptul ca vomita si parca si tuseste putin/rar indica , ca nu mai e de asteptat?? nu e tot timpul vesel asa cum este el de obicei, il apuca plansul din senin si de obicei dupa o repriza din asta de plans, in care nu pot sa-l linistesc nicicum, vomita. Scaunul nu e diareic, nici macar mai moale, dar parca mai mirositor da.
M-am gadit sa ma duc maine dimi la un lab sa ii fac si lui exsudatul ala si analize obisnuite, ca oricum intentionam sa il las intepat la 1 an, sa vedem daca a recuperat carenta de fier si sa stim in general cum e, offff...ca nici nu mai sunt coerenta in ce vreau sa zic. Voi ce ati face in locul meu??? ati merge cu el la urgente?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

neaatza la amiaza
eu sunt iara nacajita, ca nu stiu ce sa fac cu soricelul. Am o experienta urata cu TM asta, de data trecuta cand de la un pediatru am fost trimisa la alt pediatru, la ortoped, la chirurg, la neurolog...brr..nu mai vreau asa experienta. Dominic e tot cu febra, nici azi noapte nu am dormit deloc, la 2 jumate ardea ca un motor incins si i-am bagat supozitor cu paracetamol (doar de asta am gasit), iar la 4 febra era 39, deci nu numai ca nu scazuse, dar crestea, asa ca i-am dat 4,5 ml de ibuprofen. Pana acum nu i-a crescut peste 38, dar a vomat iara . Sa mai astept sa vad cum decurg lucrurile si la noapte, fiind a 3-a zi, si maine daca e tot asa sa merg undeva la un dr cu el??? sau faptul ca vomita si parca si tuseste putin/rar indica , ca nu mai e de asteptat?? nu e tot timpul vesel asa cum este el de obicei, il apuca plansul din senin si de obicei dupa o repriza din asta de plans, in care nu pot sa-l linistesc nicicum, vomita. Scaunul nu e diareic, nici macar mai moale, dar parca mai mirositor da.
M-am gadit sa ma duc maine dimi la un lab sa ii fac si lui exsudatul ala si analize obisnuite, ca oricum intentionam sa il las intepat la 1 an, sa vedem daca a recuperat carenta de fier si sa stim in general cum e, offff...ca nici nu mai sunt coerenta in ce vreau sa zic. Voi ce ati face in locul meu??? ati merge cu el la urgente?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

eu zic sa mergi cu el la spital

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

RamoX, imi pare rau ca ai o mini-vacanta cu soricel bolnavior, dar si eu as merge la dr, febra ca febra, dar daca are si varsaturi nu-i bine. nu ai telefonul Dianei? poate te indruma ea spre un dr, nu mai stiu cum ai facut data trecuta. pupam mamica si soricelul si ma rog sa nu fie nimic grav

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput