Prietene la bine si la greu - 64
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Si eu ma bucur tare sa le citesc pe Magdaz, Mami ilinca, Crissa, Doris(sa nu mai zici ca ti-e rusine sa intri sa scrii, aici nu e un concurs cine scrie mai mult castiga..).
Lavi cum a fost la Tg Mures? ce a spus doctorul?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
Am scos nasucil de sub patura dar mai mult nu pot parca am o scandura in loc de spate nu ma pot nici intoarce de pe o parte pe alta fara sa doara. Offff si am atatea de facut azi.
Lavi ce vesti ai?
Va pupik pe toate si sa aveti o zi buna
Mami fericita de strumfita
lylyana.ion spune:
raluci, de fuzionare...interese cat cuprinde, si nu pt pacienti. uite ce zice o viitoare mamica de ursuletz de nov.dec2010 de un dr de la elias ce i-a recomandat gravidutei sa nasca la spitalul privat:
i-am spus ca vreau sa nasc la stat si a inceput sa-mi spuna ca este nasol, ca nu au personal, ca nu au consumabile gen vata, fire de operatie tampoane si multe altele, cat despre rezervele platite mi-a spus ca sunt departe de neonatologie. m-a dat rau peste cap, mi-a zis sa ma duc sa vizitez maine spitalul. sunt tare curioasa cum o fii. chiar nu stiu ce sa fac, desi momentan nu am bani de privat ptr ca sunt cu casa......
sunt la filipescu la elias.. oricum ma gandisem sa ii dau in jur de 700 eur ca sa fie multumit. si ma gandeam ca sa nu ma duca cu totul mai mult de 1500 eur. la privat m-ar fii costat 3000 eur. sincer si eu as fii vrut la privat dar nu ma pot gandi numai la mine, chiar vreau sa termin casa iar cheltuielile sunt ff mari. bine el a zis ca eu hotarasc dar parca a fost prea negativist cu statul. si mai zicea ca exista posibilitatea sa ma programeze la cezariana si daca sunt prea multe nasteri sa ma amane.
el opereaza la medlife doar cu pachetul diamant si la cmu (ccea ce alesesem eu)
unde o sa ajungem fetelor?!?!?! sa nastem acasa??
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Cory_B spune:
Neata!Ce vreme...brrrAm pus pozici de la mot !Fug sa-i prepar fructele si revinCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
magdaz_ina spune:
Cam da cu alaptatul in public... nici in vise nu-i asa la noi!
Rares a papat ieri de parca si-a dat brusc seama ca n-a mancat de 11 luni si azi a inceput tot bine. Il laud aici si sper sa il tina cat mai mult aceasta pofta de mancare de dupa raceala.
Succes la pregatirile pt. pertrecerea de un anisor!
POZE RARES
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Si il mai laud pe Rares si pt. ca a inceput sa se joace in fundulet!
POZE RARES
_
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Si il mai laud si pt. ca a inceput sa se joace in fundulet! Lavi, pt. ce ati fost la Tg. Mures? Luna viitoare mergem si noi acolo la control. POZE RARES "Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare" _ Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
Magda, Lavi este gravidutza si are ceva probleme cu sarcina
Lavi, sper sa fii venit cu vesti bune de la dr!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
magdaz_ina spune:
Da, am editat pt ca am gasit in urma... eu cand vad Tg. Mures am numai controale in cap
POZE RARES
_
magdaz_ina spune:
Cat am stat in salonul de lehuze la Tg. Mures am vazut numai doctori excelenti, o asteptam cu vesti bune pe Lavi si bebe din burtica.
POZE RARES
_
Flavours spune:
neatza,
multumesc mult pentru aprecieri si comentariile la poze
Filipescu mi-a fost doctor vreo 7 ani, dar am trecut la his boss pentru supraveghere sarcina pentru ca la Elias ar fi trebuit sa stau sa astept ore in sir si desi pana atunci mergeam numai la cabinetul lui particular, acolo nu avea aparatele necesare supravegherii... pe la sfarsitul sarcinii am facut o monitorizare la ELias si am intrat intr-o rezerva unde mai era o tipa ce tocmai nascuse... intra cine vroia, cand vroia, si oricum nu arata prea bine rezerva... renovata sumar, dar cu aceleasi paturi de lana si toaleta urata. eu am nascut la Euroclinic si desi a costat o caruta de bani nu regret. pentru cine nu are banii stransi, totusi nu e dracul chiar atat de negru nici la ELias.
noi intre timp ne-am facut abonamente la Euroclinic si sper ca fuziunea asta sa nu strice din calitatea serviciilor in vreun fel...
mamica lui Tudor (04.11.2009)