La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 7
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Promiti promiti ca nu ne faci nimic? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ma, eu m-am trezit cu el in geanta, dar zau ca habar n-am cum a ajuns acolo
Acum daca stau putin si cuget...oare o fi poseta mea???? Hmmmm...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Sa stii ca mi-a trecut prin minte ca o sa ma dai de gol iarasi. Nu e gata inca. Se lucreaza la coperta. Promit sa te anunt cand va fi gata. Acum am adresa ta. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
De mult ma tin sa-ti dau un raspuns la "problema".
Deci, ca sa stii cu exactitate, eu nu te dau de gol ci fac lobby Nu prea le am eu cu marketingu' dar daca trebuie o sa ma straduiesc.
Si...chiar trebuie sa stie toata lumea ce talent ai tu (nu ca n-ar sti deja) iar o carte care troneaza in biblioteca este intotdeauna un trofeu. Daca este scrisa de o prietena atunci este extrem de valoros.
Asa ca astept cu sufletul la gura sa NE anunti cand este gata cartea de povesti pentru copii scrisa de tine
Abia asteptam sa le invatam pe derost dupa ce o sa le citim seara, la culcare
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
uka te rog eu frumos, vorbeste cu Carina sa aseze in casuta ei si o pernuta pentru mine. Oare ma primeste in vizita?? Imi face domnishorica un ceai verde sau o cafea??
Acum, la modul cel mai serios...si mie mi-ar placea sa ma ascund pe-acolo din cand in cand.
Va dragelor!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Ma, eu m-am trezit cu el in geanta, dar zau ca habar n-am cum a ajuns acolo Acum daca stau putin si cuget...oare o fi poseta mea???? Hmmmm... Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
nici nu observasem ca lipseste si poseta
te pup mami de andru&rada , te astept in casuta, am pus o perna, o paturica, este muzica si este si un ghiveci cu flori ...
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
citat din mesajul lui liliac1 Acum, la modul cel mai serios...si mie mi-ar placea sa ma ascund pe-acolo din cand in cand. Va dragelor! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
si mie, si mie
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza
si mie, si mie Pentru puiul tau |
..dar voi unde credeti ca stau eu toata ziua? si culmea este ca incapem amandoua ..si mai este si loc! va astept, incep programarile?
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka deci care mi-ai luat capsatoru si nu te prezinti cu el imediat are va sa vada capcauna dezlantuita hai, ca nu va fac nimic! da fiti cinstite!!! she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
e cumva unul rosu si mare? l-am vazut pe fiu-meu jucandu-se cu el. chiar i-am scos capsele sa nu-si lipeasca gura din greseala.
ce vreme nasoala. m-am uitat la vreo 3 episoade din sotia perfecta. deja sunt teleghidata.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
e cumva unul rosu si mare? l-am vazut pe fiu-meu jucandu-se cu el. chiar i-am scos capsele sa nu-si lipeasca gura din greseala. ce vreme nasoala. m-am uitat la vreo 3 episoade din sotia perfecta. deja sunt teleghidata. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
daaa, e rosu, si maaare, si neeegru
nu lasati copiii sa se joace cu el
despre ce vorbim? eu vad numai cifre in fata ochilor...
nu mi-a scos carina de vreo 3 ori hartiile din dosare ... erau capsate, nu-i problema, a fost usor sa-l reconstitui
biaz29 spune:
Fetelor va multumesc pentru ca vreti sa-mi luati apararea si ati recunoscut o fapta pe care nu ati comis-o, dar sa stiti carecunosc cinstit ca eu am luat din greseala capsatorul Ukai si mi-am capsat creierii cu el.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)