La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 5
raluk16 spune:
Luci, Bia sunteti super funny
Maria multu mult! Acum mi-am amintit ca am citit pe fuga saptamana asta. Tin pumnii sa iei cea mai buna decizie! Te imbratisez cu drag si imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva!
Lull oricum casa e tot plina de baloane, asa ca ne simtim ca de sarbatori cand e Craciun cateva zile. Deci acceptam si maine urari
Uka pup io moaca aia a ta
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
testing, testing ...
raluk..m-am amintit sa reiau pozele, le-am vazut mici-mici ..mi s-au parut super faine, aveti aparat nou&smecher? .. pupici, noapte buna!
aa, si moaca te pupa inapoi
she is my baby ...she is my all ! Nihil Sine Deo
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka testing, testing ... raluk..m-am amintit sa reiau pozele, le-am vazut mici-mici ..mi s-au parut super faine, aveti aparat nou&smecher? .. pupici, noapte buna! aa, si moaca te pupa inapoi she is my baby ...she is my all ! Nihil Sine Deo |
Unde unde boze?
Sa nu-mi ziceti ca pe mail...ca habar n-am de parola...
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Buna dimineata la cafea,
Iar am dat buzna.
M-a trezit Lisa(si bine a facut) cu o sirena draguta,nici nu plangea,nici nu tipa,a descoperit cu sa scoata un sunet simpatic, statea intinsa pe spate si "canta".A papat laptic si mai face nani un pic.
A fost duminica...acum incepem o noua saptamana.Asa ca nush cand mai apuc sa intru.La munca se anunta treaba.Nu mai apuc sa citesc de acolo.
Va pup cu drag
Si va las www.flickr.com/photos/43371068@N08/4054818807/" target="_blank">cafea
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
MangaGirl spune:
neata,
aici e ca noapteaa de la nori si ploaie. am uitat za zic ieri ca mi-am gasit si io vreo 2 seriale noi: the good wife si cougar town. le-am luat de pe torente si acum ma delectez. fiu-meu inca doarme, desi e 9 si un sfert. dar il iert. ma mai bag la un film.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
biaz29 spune:
Buna dimineata innorata si buna de somn!
Felicitari celor care inca mai dorm si au copilasi linistiti care dorm toata naoptea.
Eu incerc sa lucrez de acasa in dimineata asta, ceea ce e o idee sublima daca m-ar lasa nazdravanul meu.
Vad ca e destul de liniste pe la voi, asa ca imi imaginez ca sunteti ocupate, plecate in vacante frumoase, intr-o petrecere continua cu familiile si prietenii si de frumos ce va este, forumul vi se pare de-a dreptul plictisitor. Am dreptate?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Uka, e greu cand trebuie sa inveti sa te desprinzi de puiut si iti dai seama ca ai ratat unele momente, chiar si cele mai simple ca spalatul pe dinti sau imbratisarea de noapte buna.
Dar un lucru pe care l-am invatat prin lectii grele a fost acela ca e bine si pentru mama si pentru copil sa existe uneori (in primii doi ani putune si apoi, treptat, mai multe) momente in care focalizarea mamei e si pe alte probleme. Altfel risti sa patesti ca atunci cand iubesti asa de mult o floare de ghiveci incat o uzi mult zilnic si ajunge sa se inece.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Uka, e greu cand trebuie sa inveti sa te desprinzi de puiut si iti dai seama ca ai ratat unele momente, chiar si cele mai simple ca spalatul pe dinti sau imbratisarea de noapte buna. Dar un lucru pe care l-am invatat prin lectii grele a fost acela ca e bine si pentru mama si pentru copil sa existe uneori (in primii doi ani putune si apoi, treptat, mai multe) momente in care focalizarea mamei e si pe alte probleme. Altfel risti sa patesti ca atunci cand iubesti asa de mult o floare de ghiveci incat o uzi mult zilnic si ajunge sa se inece. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Nemaipomenit spus!! Si fff adevarat!
Manga sper sa luati decizia cea mai inteleapta pt Aidan
sot de Sabyna
Raluca superbe pozici
Stii, citeam si ma gandam la dilema ta cu nasitul si cu pozele lui Alex-mama Zeinei si cu tot amalgamul...si-apoi am vazut miile de poze ale lui Alex al tau...iar in mintea mea s-a facut un declick: eu nu am asa multe poze ca n-are cine sa le faca si nici n-am timp sa le organizez asa. Recunosc ca eu sunt si mai imprastiata de felul meu
Si am ajuns la concluzia ca nimeni nu le poate avea pe toate.
Cum mai este Alex??? Ca eu o iau la padure in curand.
Am ajuns la concluzia ca imi trebuie terapie. Daca ma credeti, am uitat zilele trecute sa ma sarbatoresc cu soata din dotare . Ne-am amintit sambata ca au trecut 10 ani peste noi (dupa ce-am felicitat-o pe Crystina ).
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
neata! cine a stins lumina? ce vreme, zici ca-i toamna ...
va pup girlz, haideti poate iese soarele si astazi
bia, stiu ca este bine sa ne detasam din cand in cand..si pentru ea este bine, nu vreau sa sufere cand trebuie sa stea fara noi, vreau sa fie obisnuita cu asta; este bine si pentru mama mea, de fapt, este paradisul pentru ea ..numai ca eu aveam asa, un nodut in gat
vroiam sa-i spun ralukai ca esti de admirat pentru efortul pe care-l vei face fiind nasa prietenilor vostri ! sper sa iasa frumos, sa va distrati
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
techila spune:
salutare si de la noi
deprimanta vreme afara...dupa ce ca suntem toate barcate in borcanul cu depresii...ma rog, ar fi prins bine o raza de soare
am bagat puii la somn, dar eu nu am chef de nimic...nu are nimeni nimic amuzant de povestit? hai poate imi smulg si eu niste ras...hai va rog sa fi patit ceva sa ma rad si eu
va pup
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david