America (213)
Raspunsuri - Pagina 7
pumba spune:
corina -bravo!
eu am inceput cu mersul.. rapid,da mergeam repede, nu gluma ,sotul care alearga de cand se stie, nu se putea tine dupa mine si prin iunie mi-a zis sa incerc sa alerg,a fost greu la inceput ..... el vorbea si un fel de mama inpunge si eu trag ,alergam .
acum am ajuns la performanta sa alerg 5k si pot sa si vorbesc stiu,e lauda multa, dar sunt mandra de mine, de nu se poate...imi dau flori singura
philip spune:
Cristina, eu fac pauza in week-end, uneori mai bag si atunci cate o tura, poate mai scurta ca de obicei. mie imi place afara si asa il tin si pe bebe la aer, profit inca de vremea frumoasa, e atat de placut si liniste dimineata...
gata, am gasit masca, merci mult. ai incercat si pads-urile alea pt acnee?
Pumba, cunosc sentimentul, si eu ma simt atat de bine cand imi reuseste ceva.
balerrina spune:
Nu, pad-urile de acnee ne le-am incercat.
-- C.
Citat: |
citat din mesajul lui philip Cristina, eu fac pauza in week-end, uneori mai bag si atunci cate o tura, poate mai scurta ca de obicei. mie imi place afara si asa il tin si pe bebe la aer, profit inca de vremea frumoasa, e atat de placut si liniste dimineata... gata, am gasit masca, merci mult. ai incercat si pads-urile alea pt acnee? Pumba, cunosc sentimentul, si eu ma simt atat de bine cand imi reuseste ceva. Andreea |
iulianm spune:
Balerrina, faine informatiile, m-ai convins. Vineri la Aveda ma infiintez, am un magazin foarte aproape de noi. Pina acum am folosit doar produsele lor de par.
Si eu am probleme cu miinile, de citiva ani. Cum da frigul, mi se aspreste pielea din jurul knuckles si pe alocuri crapa. Ce creme am folosit pina acum, au reparat, dar nu total. Merci de info, Ocebine.
Ramona, daca te intereseaza, saptamina viitoare incepe in New Braunfels Wurstfestul, oct 29- nov 7.
iulianm spune:
Sinzi, eu ma impac cu Aveda si Clairol. Legat de cazutul parului, vorbeste cu medicul tau. La mine cade in perioadele cu stress marit. Dar poate fi si hormonal, ori carente in alimentatie, nivel scazut de vitamine, etc.
Ramona J spune:
Multumesc Iulia. Sa ma uit cit facem pina acolo, desi tocmai de wursti ar trebui sa ma feresc.
Ziceti cu parul, imi cade si mie cam mult.
corinadana spune:
Sau prevede bo i (am citit eu undeva :( ) Nu mi merge tasta cu itera inainte de "m" :(
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
philip spune:
hahaha, am si eu salon aveda aici la cucuietii din deal (sau vale?), dar presupun ca au numai produse de par. cristina, multam, am comandat masca aia cu argila si cleanserul anti-acnee, aveau oferta cu shipping free, asa sa tot cumperi online. acum sa vad ce rezultate voi avea. mi-au pus in cos si doua trial/travel size products.
sinzi_ana spune:
Multumesc fetelor!!! Am gasit si eu acum un salon chiar langa mine care au si produse aveda...