America (213)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

Sanzi, mie imi plac mastile de la Aveda. Au si de curatat si hidradante.

Mai ales cea de curatat imi place foarte tare ca mie mi se irita foarte
usor fata de la par.

Cristina (am zis bine?) care e masca aia? imi dai un link te rog, si eu ma irit pe tample unde transpir cand alerg si unde sta parul ud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Fetele alergarete Anamaria,Miere si Pumba azi mi am facut sieu un pic de curaj si alergat cam un colt asa (nu mare :)); cu picioarele era ok dar m a daramat respiratul. Nu mai imi ajungea aerul pe nas si am tot respirat pe gura. Si acum ma doare n capul pieptului. Vine si respiratul asta cu practica?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

cu toate ca nu m-ai intrebat pe mine, ma bag in seama. trebuie sa dobandesti rezistenta. cardio. uite, eu inainte sa alerg faceam pe elliptical la greu si alergatul nu mi-a venit greu. acum pot sa alerg si sa fac o conversatie. doar ca tibiile mi-au facut probleme la inceput. sa vezi maine-poimaine daca nu te vor durea si pw tine, dar poate ai noroc. eu ieri am alergat 3.4 m, azi tot cam asa, bag tare ca joi si vineri Philip e in vacanta si nu mai pot iesi la alergat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Corina, ia-o treptat.
Uite www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml" target="_blank">aici programul pe care l-am folosit eu cind m-am apucat de alergat.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea nu am retinut ca alergi!!! elliptical? bicicleta de camera?
aoleuuuu, mai si vorbesti?!

Anamaria, acum am deschis link ul si am sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu mai alerg de cind ma supara alergiile. Nu-i vorba numai de conditie fizica, trebuie sa respiri corect. Inspiri pe nas si expiri pe gura. Eu fac dublu expir, sa fiu sigura ca iese tot aerul. In felul asta nu mi se face rau si rezist mult mai bine.

Il stiu pe Lansinoh Anamaria. Am avut si eu cind am avut bebelusi si l-am folosit tot pentru miini. Intr-adevar, a fost bun. Nu mi-a mai iesit in cale si n-am mai cumparat. Acum ca vine vremea rece ar trebui sa-l caut din nou.
Citeodata se fac miinile atit de rau, ca trebuie sa folosesc medicated cream.

Eu nu pot pune fructe, legume pe fata ca mi se face pofta sa le maninc. Dar cred ca functioneaza si dinspre inside.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anamaria, se pare ca m am aruncat cam tare de dimineata :)...

Ramona pai freaca un pic pe fata fructul si apoi papa l! merge si asa.
Eu dimineata cred ca ramaneam fara pic de aer in mine si vedeam steluteeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Se numeste Deep Cleansing Herbal Clay Masque.

Daca te duci pe pagina de web si dai cautare dupa masks, este prima. E cam 20$ insa este mare, te tine multe luni.

-- Cristina :)

Citat:
citat din mesajul lui philip

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

Sanzi, mie imi plac mastile de la Aveda. Au si de curatat si hidradante.

Mai ales cea de curatat imi place foarte tare ca mie mi se irita foarte
usor fata de la par.

Cristina (am zis bine?) care e masca aia? imi dai un link te rog, si eu ma irit pe tample unde transpir cand alerg si unde sta parul ud.

Andreea

Mergi la inceput

AnaMaria.

multumesc , o sa incerc.

Cat despre masti ... consistenta o poti obtine daca faci o pasta, de exemplu
poti sa amesteci cu argila. Cred ca si aici parca am vazut la cvs sau unul dintre
magazinele de tipul asta argila pentru cosmetice, ii zice clay.

-- C.

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Balerrina si Ramona, sotul meu sufera de piele uscata pe miini...fiind afara tot timpul si cu o piele sensibila (ii crapa, etc) mereu are probleme. Ce functioneaza la el este www.lansinoh.com/products/hpa-lanolin" target="_blank">Lansinoh (care de fapt este o crema pentru sini cind alaptezi) ...este lanolina (aproape) pura.
Mai putin frumos mirositoare, dar la fel de eficienta este www.amazon.com/Vermonts-Original-Bag-Balm-Protective/dp/B0012HR4NQ" target="_blank">Bag Balm.

In rest, daca vezi ca primul ingredient in crema este apa...este "apa de ploaie".

Eu cu Retin-A tin "adult onset acne" sub control si nu-i rau ca da si stralucire tenului. In rest alternez creme bune de fata si dau cu sunscreen in fiecare dimineata.

Am incercat si eu masti cu fructe sau avocado dar imi aluneca pe fata...cum le dati consistenta sa nu fuga pe git in jos?

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, mersi de info!!! Nu stiam pt ce fiecare leguma este!!!! Daca mama isi pune....imi pun si eu!!!
Dar cum e cu seaweed?? O fi bun?? Am inteles ca echilibreaza ph-ul fetei....
O sa imi pun si avocado...si asa nu il mananca nimeni!!! :))

Mergi la inceput

Andreea,

daca incep sa te doara tibiile, trebuie sa te incalzesti usor si sa faci stretching,
sunt cateva exercitii simple care daca le faci nu o sa te mai doara. Si pe urma
trebuie sa iei pauza, sa nu alerg in fiecare zi. Daca dai search pe orice site
de alergat iti arata ce exercitii sa faci. Eu ma intind la inceput si ma mai intind
la jumatatea cursei si de cand fac asta de vreu-un an, nu am mai avut probleme.

Adevarul este ca eliptica e mai buna pentru ca iti protejeaza articulatiile, insa mie
imi place sa fiu afara si sa simt viteza :)

-- C.

Citat:
citat din mesajul lui philip

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Fetele alergarete Anamaria,Miere si Pumba azi mi am facut sieu un pic de curaj si alergat cam un colt asa (nu mare :)); cu picioarele era ok dar m a daramat respiratul. Nu mai imi ajungea aerul pe nas si am tot respirat pe gura. Si acum ma doare n capul pieptului. Vine si respiratul asta cu practica?

cu toate ca nu m-ai intrebat pe mine, ma bag in seama. trebuie sa dobandesti rezistenta. cardio. uite, eu inainte sa alerg faceam pe elliptical la greu si alergatul nu mi-a venit greu. acum pot sa alerg si sa fac o conversatie. doar ca tibiile mi-au facut probleme la inceput. sa vezi maine-poimaine daca nu te vor durea si pw tine, dar poate ai noroc. eu ieri am alergat 3.4 m, azi tot cam asa, bag tare ca joi si vineri Philip e in vacanta si nu mai pot iesi la alergat.

Andreea

Mergi la inceput