America (213)
Raspunsuri - Pagina 22
corinadana spune:
Anamaria felicitari ptr casa! sa o stapaniti sanatosi!
Ciuf sa luati decizia cea mai buna!
Sanzi ce dragut David; bravo voua.
Delia ! si eu tot asa gandesc ca Ralu poate avea parte de o educatie buna cu ceva munca si un pic de noroc. Nu doresc sa o vad pe culmile universitatilor faimoase, doresc s o vad fericita.
Joi avem liber iar de Thanks Giving Day Ralu o sa aibe toata saptamana libera .
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Ramona J spune:
Copii draguti si destepti - Aidan si David.
Big moves pentru Ciuf (curaj!) si Anamaria (felicitari).
Era sa uit de Raluca, felicitari fata desteapta.
AB_AC spune:
Am trecut si eu sa vaz ca sunteti bine sanatoase sa va tzuc cu drag. Sa mai vad o poza cu bebelasii de ieri care-s mariiiii, ioi si dulci!
Sa-i zic lui Sanzi ca are baiat fain si cu prezenta de spirit:) !
Si AneiMaria sa-i aduca fericire casuta si daca v-ati mutat asa cum doreati cand iese tatal tau la pensie... Sa se bucure de pensie.
Si multa bafta cu SAP-ul ista!
Lia si Corina brava cupchiilor. La noi scoala inca lasa loc de diverse dar vaz ca se strange latul .. ce-i mai trist e ca vede si cupila. Face totul ca sa aiba timp sa se joace cu juniorul...
Ciuf curaj cu naveta si sa fie bine.
Ramona tzuc si pe tine si pe manji... ca de obicei nu sufli o vorba de ei:)
Si mai ales lui Carmen mult curaj si sa fie bine!
Noi suntem binisor ca toata lumea cu ceva probleme din categoria rezolvabile si obositi. Nimic special.
Ramona J spune:
Hello, hello! Chiar m-am tot gindit la tine daca esti OK, sper ca s-au rezolvat toate cu mama ta.
Ca zici de Carmen, am tot sperat ca mai intra sa ne spuna cum mai este. Eu am zapacit telefonul vechi, nu mai am nici un nr. de telefon.
N-am ce sa zic de ai mei, i-as lauda de ar fi cazul.
Nu mai zise nimic nici Andrada, Hilde mai un pic naste si n-a mai intrat nici ea... Mai c-o dadusem disparuta si pe Anamaria, dar vad ca-i chiar busy. Anamaria, schimbi scoala copiilor? Ai gasit ceva bun?
blackpanterro spune:
Felicitari pt casa, Anamaria!
Sota-miu, si-a bagat cerere de iesit mai devreme din Navy si daca se aproba pana la general ne intoarcem in State in Ianuarie! Yoohoo! Daca nu atunci ne intoarcem in Mai-Iunie! Pana acum a fost aprobata de 2 sefi, mai trebuie colonelul si generalul si we "is" outta here :)))
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
Pantera, v-ati saturat de Germania? Incotro va orientati in US? Cum sint copiii? Tu te descurci OK cu ei?
Vreau sa va dau exemplu de homework la K:
1. Martin put his collection of shells in four groups. Each group had 3 shells. How many shells does Martin have in his collection?
2. John hadd 9 cubes in a stack. He took them apart and made three towers, puttin them in order from fewest to most. Draw what his towers might look like. Make sure you use all the cubes.
OK, au fost doua exemple. Amazing stuff pentru cinci ani, nu? In afara de asta fac adunari si scaderi.
Ha, ha, eu am dus-o pe Ana la Chinese school, dar parca-i mai tare teacher decit aia!
mihutza11 spune:
Anamaria felicitari pt casa!
Ciuf sa luati decizia cea mai buna!
Capitolul 214
Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!