Viatza in Germania (cap. 64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fetele!

La noi a fost lapovita azi,a venit iarna .Nu-mi place iarna,hai ca lunile astea mai merg dar dupa ce trec sarbatorile,deloc.

Cine mai urma sa nasca?
Celesta,a venit bebe?Sau cind scoatem majoretele?

Va pun o poza cu scoala de balet a fiica-mii ca tot v-am povestit,e si ea intr-o poza dar nu cred ca o recunoasteti .
http://www.ballettstudio-baldham.de/index.html

Helbi,ca mi-am amintit,asa mare e verisorul Biancai?Ca parca acum ne-ai zis ca s-a nascut .

Seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Alina, locuiesti la munte? La noi inca nu a nins, noi locuim sus la cucurigu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Celesta nu a nascut, daca nu vine bebelina, joi se interneaza pt. provocare, asa ca, cu majoretele pe ea joi.
Am mai scris ca joi vin la München, stau pana sambata dupa-amiaza la un curs in Kempinski Vier Jahreszeiten pe Maximilianstr. Poate are vreo müncheneza timp si chef sa ne vedem. Dati un semn, dau mobil pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

Alina, locuiesti la munte? La noi inca nu a nins, noi locuim sus la cucurigu.

neatza la
nu, pe langa München ca si mine, da' la noi a nins. A fost un fel de lapovita urata, in doua cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Hai cu majoretele, tocmai am vb cu Celesta (sotul) la telefon, e in Kreißsaal, si i se face inducerea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hai Celesta!

Fetelor , voi ati dat Fluorette la bebei? Au avut reactii adverse? Noi suspectam medicamentul pt niste crize urite in ultimele zile si l-am suspendat, dar m-ar ajuta sa stiu daca a mai avut cineva probleme cu el .

Vremea e asa de urita si intunecata la noi, ca eu am intrat in hibernare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Hai Celesta!

sa scapi cat mai repede si usor si sanatosi amandoi!

Aschiutza, noi ii dam Fluorette, cred ca se da oricum numai pana la un an (iti voi spune in decembrie dupa U6) dar nu are reactie adversa la el. Am vazut pe pachet, ca are in continut Milchzucker, poate ca la el are reactie. Vorbeste urgent cu doctorul tau/ adica al lui BB. Ei zic ca singurele reactii care pot aparea sunt cele tipice de Magen-Darm, adica dureri de burtica sau diareea. Nu mai astepta parerea mea, ca faptul ca poate la teste nu iese alt fel de probleme, nu inseamna ca totusi in realitate nu pot sa nu apara! pe BB, sa scape de probleme

Si la noi (Nürnberg)este asa o vreme ...bacoviana..bine ca avem "raza noastra de soare" acasa, ca ne umple inima de fericire cand ne trage cate un zambet smecher din coltul gurii

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Hai Celesta!Nastere usoara si rapida!!

Aschiutza,off,ce fel de crize?
Eu i.am dat Vigantoletten si doar pina la un an.Cred ca va mai trebui sa-i dau si in lunile de iarna,voi intreba dr la sf lunii.

Zi frumoasa va doresc!Aici e soare dar frig,5 grade...Iarna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bebe are durei de stomac, se screme f urit, isi da capul pe spate si sta teapan (in forma de arc) si plinge isteric, inclusiv dupa ce ii dau sa manince. E somnoros si in toane proaste, nu are chef de joaca. I-am dat BeeGaia sau cum se numeste si s-a imbunatatit un pic situatia, dar crizele de plins isteric si starea teapana au ramas. Am mai banuit noi ca Fluorette ar fii de vina si am mai lasat o data, acu ar fii a doua oara. Cum nu i-am mai dat, a plins isteric cu mult mai putin, nu mai sta teapan asa de mult si desi a dormit mai putin, eu zic ca a dormit mai bine.

Mai astept si il observ doua saptamini ca am termin la doctor cu el si sa vad ce mi-o da in loc.

Sunshine, daca ar fii de la Milchzucker, nu ar avea probleme si cu lapticul meu? Poate sa fie de la compusul cu flor? Alina, e necesar florul la bebei sub forma asta? Eu o dantura f proasta, toata familia mea are si de aia i-am dat. De la ce virsta duceti voi bebeii la dentist?

Mergi la inceput

Aschiuta,nu vreau sa intru in polemici ca am mai intrat versus fluor dar eu nu le-am dat fluor la copilasii mei.Numai vigantol.Isi iau fluorul din apa,alimentatie,ma rog,teoria e lunga.
Fiica-mea are 8,7 ani si are o dantura f frumoasa,nu a avut nici un fel de carii sau probleme vreodata,e acum cu dantura mixta.I-am sigilat si maselutele de lapte si se spala regulat pe dinti si o face tehnic bine si o mai corectez si eu,de la 6ani punem o data/sapt Elmex gelee.La stomatolog numai stiu cind am dus-o prima oara,acum mergem cam la 6 luni la control si curatare profesionala.
Pe bebe il spal si pe el pe dinti,chiar sta si ii place,moare de ris.Il spal pe masa de infasat .
Poate mai are colici sau o fi urmarea unui vaccin si apatia,si plinsul.Sau poate deja il dor gingiile ca se pregatesc dintii .

Mergi la inceput