Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_seby spune:
FACEM PAAAAASIIIII!!!!!!
Simt ca lesin de bucurie
Il tinea tati de o manuta si usor-usor l-a lasat liber si a facut 2 pasi pana la mine. Apoi, am repetat operatiunea si a facut 3 pasi, iar ultima oara chiar 5 pana sa coboare pe podea
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
lili_a spune:
La multi ani Tati de Iulia si.... FELICITARI MATEI!
Mai fetelor, mor aici daca nu-mi spuneti si mie unde pacatele mele ati vazut poze cu xoricelul si cu Matteo ca m-am uitat o ora in contul comun si n-am vazut nimicuta! [emoticon plingacios care cerseste informatii]
Si-nca una si ma duc: ati vazut ca Gummy Bear face reclama la mezeluri?!?
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby FACEM PAAAAASIIIII!!!!!! Simt ca lesin de bucurie Il tinea tati de o manuta si usor-usor l-a lasat liber si a facut 2 pasi pana la mine. Apoi, am repetat operatiunea si a facut 3 pasi, iar ultima oara chiar 5 pana sa coboare pe podea poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a La multi ani Tati de Iulia si.... FELICITARI MATEI! Mai fetelor, mor aici daca nu-mi spuneti si mie unde pacatele mele ati vazut poze cu xoricelul si cu Matteo ca m-am uitat o ora in contul comun si n-am vazut nimicuta! [emoticon plingacios care cerseste informatii] Si-nca una si ma duc: ati vazut ca Gummy Bear face reclama la mezeluri?!? |
aici si
aici
felicitari Matei!!!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
ralu_seby spune:
Multumim!
Ne-am gandit ca ar fi cazul sa mai prezentam si noi cateva pozici mai recente, asadar...poze
Incerc sa leg si eu 2 cuvinte cat de repede
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
grigore_tina spune:
Eu sunt in zona.Ma duc sa calc hainute de pitic.I-am dat si eu azi gutuie coapta.A fost delicioasa.Parerea lui.Ma duc sa calc langa dormitor.Aseara a cazut din pat,in somn.L-am invatat sa coboare din pat.Acum 5 min a incercat sa coboare si l-am prins la timp ca venea in cap.Probabil la fel a facut si aseara.Vrea sa se dea jos,in camera e intuneric,nu vede si cade.Nu a picat prea tare ca avea un plus mare jos langa pat si a cazut chiar pe el.
Meniul nostru de azi:
pana la 12.00 tzitzi
la 12.00 banana si mar ionatan mancate bucatele.
la 14.00 struguri(nu a vrut legumele aburite) +2 biscuiti
16.00 cartof+morcov+patrunjel radacina+pastarnac+ficatel de curte fierte toate ca o ciorbita.A papat tot bucatele
la 19.30 o felie mare de gutuie coapta + tzitzi pe la ora 20.00
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
Matei la cat mai multi pasi.
Lavi tinem pumnii sa fie bine bebe2.
Raluci am rezolvat azi cu ce ti-am zis pe pm.
Maine nu prea ma dau pe net.O serbam pe soacra si mergem la shoping.
Am gasit in piata la mine un magazin cu lactate bio,carnati de casa,pastrama de oaie,paine si checuri bune rau.Preturile sunt ok.
I-am luat lui Geo unt si cascaval.
Am fugit la calcat.
Noapte buna.
P.S. Nu mai intru ca la 22.00 are sotul meci si il vede pe net.
de George-Stefan (15.11.09)
RamonaCopot spune:
Hello,
Ralu_ felicitari pentru primii pasi!
si Dominic i-a facut de cateva zile bune, acum tot mai mult merge fara sa fie sustinut, dar azi am ramas masca cand am fost la o prietena in vizita si am vazut ca stie sa urce scarile si sa le si coboare, asa cum l-am invatat sa se dea jos din patut. De bucuros ca a apucat la scari cred ca le-a urcat si coborat de cel putin 15 ori, pana era tot transpirat si a venit un catelus si il tragea de pantaloni sa se joace cu el. Cand m-am trezit eu ca as putea sa il filmez cu telefonul, nu mai era interesat de scari ca gasise pe jos altele mai interesante, dar eu sper sa imi ramana pe retina filmuletul asta frumos, macar pana mi-oi schimba cristalinu' . Cred ca pana de ziua lui va merge singur deja, peste tot.
Tina, dar tare bine si mult a papat Geo. Cam din 2 in 2 ore, e chiar mult. Acusi il ajunge pe Greuceanu' al meu si iti rupe si tie spatele..
Eu ma duc sa ma imbaiez, sa ma despaduresc pe picioare, daca m-o lasa pitix, dar inainte cobor pana jos sa imi iau din masina sticla de RAI roze de Murfatlar, cu care am de gand sa ma rasfat, acusica la schimbarea prefixului. Macar beata sa fiu, daca lista de lipsuri e tare lunga.
Revin dupa, sa va cinstesc si pe voi, daca o mai ramane ceva din sticla aia
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
www.lactographies.eu/" target="_blank">super dragutz (mergeti jos in meniu la "lactographies")
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Lidia74 spune:
Dragele mele mamici,
Ma gandeam ca n-o sa mai intru sa va citesc dar azi nu m-am putut abtine. Asta pt ca in sfarsit dupa 1 an de zile de chin am aflat si eu cauza gatului meu inflamat de atata amar de timp, care cu nimic nu ceda si imi afecta si vocea. Va scriu si voua, poate va ajuta pe cineva sa nu mai treaca prin ce am trecut eu. De cateva zile aveam frisoane si ma durea in piept iar o doctorita pneumolog mi-a dat sa fac o analiza de sputa pt ca in gat, la exudat nu imi iesea nimic. Dupa ce m-am chinuit cateva zile sa expectorez (pt ca am o tuse seaca) am dus secretia la doua laboratoare unde din disperare mi-am facut toate analizele posibile sperand ca ceva va iesi. Si rezultatul: stafilococ auriu pe care cu siguranta l-am luat din maternitate, in timpul chiuretajului, cand m-au ventilat (respiratie prin aparate). Nu imi place deloc ideea ca am luat stafilococul asta care mi-a afectat plamanii si gatul mai ales ca am auzit ca se scapa greu de el. Mi-a dat tratament cu antibiotice si sper sa fie bine pana la urma.
N-am apucat sa citesc decat capitolul asta dar m-am bucurat tare mult sa vad ca puiutii vostri fac deja primii pasi iar DOURADOUDOU mai are o luna si naste.
LAVINIA iti doresc din toata inima sa poti sa duci sarcina cu bine pana la capat.
In rest, sper ca sunteti toate bine, si voi si puiutii vostri.
Va pup pe toate si va imbratisez.