Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 10
RamonaCopot spune:
Lidia , ma bucur tare ca ai aparut la noi. Daca ne mai citesti, pagina asta macar, spune-mi si mie te rog ce tratament faci, ca is cu aceeasi problema. Din ce am citit pe net, fff putin, streptococus aureus ala pe care il am eu, e de fapt stafilococ auriu si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca desi la antibiograma scrie ce l-ar omori, el tot nu moare.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
dankutza spune:
Gabitza am vazut in parc la cineva, o bicicleta de impins pentru gemeni. Ei stateau unul in spatele altuia, si din spate ii impingea tatal. Fiecarea avea ghidonul lui. Arata asa de misto, si aveau capul de pisica, cum sunt mai toate prin parc.
Dana, mama lu' Pinky
ralu_seby spune:
Lidiutz , muuulti , sa intri mai des si cel mai important: sa scapi de stafilococul asta nenorocit!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Dragele mele mamici, Ma gandeam ca n-o sa mai intru sa va citesc dar azi nu m-am putut abtine. Asta pt ca in sfarsit dupa 1 an de zile de chin am aflat si eu cauza gatului meu inflamat de atata amar de timp, care cu nimic nu ceda si imi afecta si vocea. Va scriu si voua, poate va ajuta pe cineva sa nu mai treaca prin ce am trecut eu. De cateva zile aveam frisoane si ma durea in piept iar o doctorita pneumolog mi-a dat sa fac o analiza de sputa pt ca in gat, la exudat nu imi iesea nimic. Dupa ce m-am chinuit cateva zile sa expectorez (pt ca am o tuse seaca) am dus secretia la doua laboratoare unde din disperare mi-am facut toate analizele posibile sperand ca ceva va iesi. Si rezultatul: stafilococ auriu pe care cu siguranta l-am luat din maternitate, in timpul chiuretajului, cand m-au ventilat (respiratie prin aparate). Nu imi place deloc ideea ca am luat stafilococul asta care mi-a afectat plamanii si gatul mai ales ca am auzit ca se scapa greu de el. Mi-a dat tratament cu antibiotice si sper sa fie bine pana la urma. N-am apucat sa citesc decat capitolul asta dar m-am bucurat tare mult sa vad ca puiutii vostri fac deja primii pasi iar DOURADOUDOU mai are o luna si naste. LAVINIA iti doresc din toata inima sa poti sa duci sarcina cu bine pana la capat. In rest, sper ca sunteti toate bine, si voi si puiutii vostri. Va pup pe toate si va imbratisez. Lidia |
Of mai Lidiuta, multe mai tragi si tu
Iti doresc multa sanatate si sa te simti bine curind si sa vii sa mai vorbesti cu noi ca tare dor ne e de tine
angi_san spune:
Buna seara la toata fulgusorimea!
Am vazut vesti tare bune: Sabi, Mateiut, Dominic fac primii pasi, Ancutza si-a rezolvat problemele cu apartamentul, au inceput sa doarma mai bine fulgusorii si...cam atat imi vine in minte acum.
Sa zicem si noi (macar odata) ce am papat azi: ora 06.30, bibe mare 8 masuri de lapte; ora 10.30, 90gr(!) de banana cu mar razalit si fulgi de orez; ora 12.00 un bibe cu 7 masuri de lapte; ora 16.00 ficatel cu pireut de cartofi facut cu 2 masuri lapte si putin unt; n-a mai vrut nimic pana la 22.00 cand a papat bibe mare cu 8 masuri de lapte.
Tare m-au bucurat link-urile voastre despre jucarii. Exact asta cautam si eu, nu neaparat pentru ziua ei (ca mai e) cat un nou nivel de jucarii, ca de, are nevoie de ceva care s-o stimuleze mai mult decat ce are acum.
In ceea ce priveste pozele (Monis si Stephy) am multi pitici legati de posibilii ingeri pazitori. As posta totusi cateva pe contul comun daca sunteti dragute sa imi povestiti ce si cum.
As mai avea o dedicatie speciala pentru toate fetele si in special pentru draga de RamoX pe care o citesc mereu cu mare placere
http://www.youtube.com/watch?v=-F_9fgtEKYg
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
ralu_seby spune:
Fetelor..cred ca la mine incep sa apara banuiec eu, primele carente din organism in urma alaptarii, azi mi s-a spart o bucatica dintr-o masea de jos..si in urma cu 1 saptamana am patit aceeasi chestie la o masea de sus. Eu am mare grija de dintocii mei...iau si acum vitamine...uofff
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ionelamaria spune:
Draga noastra draga, LIDIA. Multa sanatate... si daca hotarasti sa nu mai intri sa nu ne uiti. Totusi, noi suntem aici, mereu cu un gand bun si pentru tine. Cu mare drag te asteptam pe la noi... ( "noi "asta te include, aici esti mereu acasa)
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Lidia, te pup si sper din tot sufletul sa moara stafilococul ala nenorocit!! Bine macar ca ai aflat in sfarsit sursa problemelor tale!! Tare ma bucur sa te citesc, mai ales si cu alt tonus
Aici esti acasa, mereu. Indiferent ca ai timp/dispozitie sa ne citesti, sau nu, noi te asteptam mereu cu bratele deschise!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
miany75 spune:
salutare ,fete dragi!!
ma bag si eu in seama pe-aici pana ce-mi termin treaba...
Lidia imi pare bine ca ai dat de cap la durerea nenorocita de gat,tin pumnii sa aiba efect tratamentul si in scurtt timp sa calci pe urmele Alexei
ralu felicitari pt. primii pasi ai 'lesinatului'!! imi pare rau pt. problemele cu dintii; carente cred ca avem fiecare si de pe urma sarcinii (la mine alaptatul a fost,din pacate, o perioada mult prea scurta,dar asta e alta poveste)...mi-e imi cade parul intr-o veselie si ma simt mereu de parca as fi batuta..dar,am inceput sa iau masuri..
ramo.c si eu am crezut ca David va merge singur-singurel pana la ziua lui ,dar n-a fost sa fie..e mai comod asa de felul lui ,face cativa pasi cand si cand ,dar tot busileala e baza cand vrea sa obtina ceva..cat despre scari,al meu cand le vede le urca si le coboara pana ramane fara aer si saliva in gura...acu sper ca soricelul sa-ti faca o surpriza de ziua lui sisa mearga singurel..auzi,ia da incoa un pahar de "rai" poate ma lasa si pe mine durerea asta nenorocita de cap ce ma tot chinuie de cateva zile!!!
monis ma straduiesc si eu sa absolv clasa numai sa prestez niste foto mai de actualitate (cu mine,ca pe David l-am tot fotografiat de cand am reusit sa achizitionez un alt aparat)...