Gashca de Constantza *128*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
daaar ma termina imaginea din stanga ecranului,cu tortul baklava,si cum eu sunt dupa baclavale balesc,si balesc,si balesc

hai sa va desconspir o mica parte "dulce" din meniul de joi....o tava cu baclavale shi una cu sarailii, comanda speciala shi ferma la D-na Nina (cea care mi-a facut shi torturile pentru Tibi shi Tiana)...daca nu ajungi joi la mine, maine seara dupa ora 19, ma duc in cartier poarta 6 pentru a lua tavile...te sun sa cobori cu o farfurie!!!

Mergi la inceput

haidetzi!!!...putzin ajutor miss-minunatelor...sa trecem de pagina asta

stitzi ca pot shi singura, nu-i asha???

Mergi la inceput

pai, ia sa vedem....ca am scotocit tot capitolul, oare mi-a mai ramas ceva???...revin!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIAVEdeti si dezavantajul curtii ;(

da Crixia, vedem...dar shi AVANTAJELE

plus centrala , plus gratarele ....vreau shi eu casa la curte!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladis

fetele cu poze in concurs, n-am vazut eu optiunea de votare sau nu s-a inceput inca votarea? (blonda nu mai pot sa zic ca sunt am vrut sa fiu in ton cu anotimpul si m-am facut aramie)

n-a inceput inca votarea, de pe 1 noiembrie 2010!!!

miss-minunatelor ce concuratzi, sa va punetzi la semnatura link catre pozele din concurs...ne facetzi viatza mai ushoara, noua, celor care va iubim shi va votam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am pus umarul la impins,il vezi? E ala din stanga,jos,mic si pipernicit ....Imping,imping ...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Dana eu sper sa ajung joi,eu vreau sa ajung dar depinde de mai multi factori . Dar sigur ajung mai,ce mama-masii ,doar o data face Dana 25 de ani .Auzi la ea,spune mai mult sa fie luata in seama...ntz,ntz,ntz.. ar trebui sa fac si eu la fel ?

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Hai ca mai e putin ... Mai dar de ce vreti mereu sa scapati de pagina cu nr 13? Ca mie imi place nr asta,mie imi poarta noroc . Ca doar m-am nascut de ziua mea intr-o zi de 13,miercuri...daca mai era si vineri eram mistica de-a dreptul....

Mergi la inceput

referitor saltea de pat:
noi avem in amandoua dormitoarele saltele www.domusflex.ro/" target="_blank">domus flex, una de 180/2 m, una de 1,40/2 m....sunt foarte bune, nu simtzi ca doarme cineva langa tine, chiar daca sunt duble! le consider foarte bune

le-am cumparat de la magazinul lor din sos. Mangaliei, nr 84 (dupa podul de la doraly, sens de mers-cand te duci spre eforie, pe dreapta), au transport gratuit

Mergi la inceput

hihihi...Lali!!!! mersic de ajutor

Mergi la inceput