Gashca de Constantza *128*
Raspunsuri - Pagina 13
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete daaar ma termina imaginea din stanga ecranului,cu tortul baklava,si cum eu sunt ![]() ![]() dupa baclavale balesc,si balesc,si balesc |
hai sa va desconspir o mica parte "dulce" din meniul de joi....o tava cu baclavale shi una cu sarailii, comanda speciala shi ferma la D-na Nina (cea care mi-a facut shi torturile pentru Tibi shi Tiana)...daca nu ajungi joi la mine, maine seara dupa ora 19, ma duc in cartier poarta 6 pentru a lua tavile...te sun sa cobori cu o farfurie!!!
DanaAlex spune:
haidetzi!!!...putzin ajutor miss-minunatelor...sa trecem de pagina asta 
stitzi ca pot shi singura, nu-i asha???![]()
DanaAlex spune:
pai, ia sa vedem....ca am scotocit tot capitolul, oare mi-a mai ramas ceva???...revin!!!![]()
DanaAlex spune:
| citat din mesajul lui CRIXIAVEdeti si dezavantajul curtii ;( |
da Crixia, vedem...dar shi AVANTAJELE

plus centrala
, plus gratarele
....vreau shi eu casa la curte!!!!
DanaAlex spune:
| citat din mesajul lui vladis fetele cu poze in concurs, n-am vazut eu optiunea de votare sau nu s-a inceput inca votarea? (blonda nu mai pot sa zic ca sunt |
n-a inceput inca votarea, de pe 1 noiembrie 2010!!!
miss-minunatelor ce concuratzi, sa va punetzi la semnatura link catre pozele din concurs...ne facetzi viatza mai ushoara, noua, celor care va iubim shi va votam!
Lali_mete spune:
Am pus umarul la impins,il vezi? E ala din stanga,jos,mic si pipernicit
....Imping,imping
...
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Dana eu sper sa ajung joi,eu vreau sa ajung dar depinde de mai multi factori
. Dar sigur ajung mai,ce mama-masii ,doar o data face Dana 25 de ani
.Auzi la ea,spune mai mult sa fie luata in seama...ntz,ntz,ntz.. ar trebui sa fac si eu la fel
?
Lali mami de
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Hai ca mai e putin ... Mai dar de ce vreti mereu sa scapati de pagina cu nr 13? Ca mie imi place nr asta,mie imi poarta noroc
. Ca doar m-am nascut de ziua mea intr-o zi de 13,miercuri...daca mai era si vineri eram mistica de-a dreptul....
Lali mami de
DanaAlex spune:
referitor saltea de pat:
noi avem in amandoua dormitoarele saltele www.domusflex.ro/" target="_blank">domus flex, una de 180/2 m, una de 1,40/2 m....sunt foarte bune, nu simtzi ca doarme cineva langa tine, chiar daca sunt duble! le consider foarte bune 
le-am cumparat de la magazinul lor din sos. Mangaliei, nr 84 (dupa podul de la doraly, sens de mers-cand te duci spre eforie, pe dreapta), au transport gratuit