Gashca de Constantza *128*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Camelia, abia ashteptam sa vedem frumoasa "gutuie"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

http://apologeticum.wordpress.com/2010/10/11/atentie-la-vaccinul-ror-vaccinarea-nu-este-obligatorie-dati-mai-departe/

MIHAELA

Bun articolul, dar nu inteleg de ce este asa ampla declaratia. Eu as scrie doar jumate din ea, fara sa explic consecinte, pareri...e decizia mea si atat.

interesant articolul...dar mare atentzie!!!nu este un site oficial, este un BLOG...deci articolul este parerea cuiva, avizat sau ne...

eu i-am vaccinat e ai mei, slava Domnului sunt bine...nu ma bag in discutzii despre a face sau nu vaccinuri pentru ca nu am cunoshtiintzele necesare

numai bine shi sanatate multa micutzilor vaccinatzi!

Mergi la inceput

Mygirl, bine ai revenit...e un proiect de lege, care nu a trecut inca...cum ca in clasa a I-a sa fie inscrishi totzi copilashii ce au 7 ani la 15 sept...acum este optziunea ta daca o inscrii sau nu pe fetitza ta...mult succes!!!

Mergi la inceput

Happy, te mai doare spatele???

incearca pansamentul sanitayaki cu capsicum, care are efect rapid, inlatura durerile provocate de reumatism, lumbago, sciatica, dureri musculare shi ale inchieturilor....intreaba la farmacie de acest leucoplast, este o bucata maricica, care acopera zona dureroasa shi o incince, costa 3 lei (eu le am de acum 1 an cumparate) shi le-am folosit cu succes in durerile de spate, la fel shi persoanele carora le-am spus de el...e mai putzin cunoscut

Mergi la inceput

Dadi, multa rezistentza la job...trece shi auditul asta!

ai gasit contabila primara?...vrei persoana angajata cu cim sau te mutzumeshti cu o societate de contabilitate?

ce face Bianca...am citit acum ca pe la pagina 3 era bolnavioara, a trecut ceva timp de la pagina 3... fetele din familia B

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Setul este donat de Lulu77 prin urmare eu trebuie sa va multumesc la amandoua ca ne sunteti alaturi

Dodo, fii sigura shi convinsa ca toate itzi suntem alaturi shi nu dispera, sunt vremuri grele pentru totzi....din nefericire vor veni timpuri shi mai dificile!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladis

fetelor, ce vorbiti voi acolo, "carturesti" poate intr-o alta viata;

ia uite ce am aflat

"Libraria Carturesti din incinta City Park Mall Constanta se muta in casa noua. Si frumoasa. Ne regasim dupa 23 octombrie in noul spatiu Carturesti din City Park Mall, Entry Level. Pana atunci, incepand de luni, 18 octombrie, tragem obloanele librariei de la Sky Level, ca sa impachetam cartea, ceaiul, muzica si dichisul, pentru mutare."

hai...trebuie sa ne mobilizam sa facem o intalneala acolo in una din zilele friguroase din iarna asta !!!!

tziganul frumos

Mergi la inceput

info fun:
- di tati pentru tatzi, mai mult entertainment in cta www.7fun.ro/lake-view-center/" target="_blank">aici

-pe 4 nov, spectacol serios www.7fun.ro/take-ianke-si-cadir-la-casa-de-cultura/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

Buna dragele, nu am mai dat de mult pe la voi, ce dor imi era

vreau sa ma vopsesc, fug.

shi mie mi-e dor de tine...cum a ieshit parul?

zilele trecute m-a "pacalit" shi pe mine stilistul costin (madam-Dana shtie de cine vorbesc) shi mi-a nuantzat parul meu shaten inchis natural 100% ...acum mi se pare prea inchis, deshi el zice ca e doar cu un ton

ce face frumoasa ta???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Ecuatia 1
Omul = mancat + dormit + munca + distractie
Magar = mancat + dormit
Atunci: Omul = magar + munca + distractie
Deci: Omul - distractie = magar + munca
In alte cuvinte: Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca

Ecuatia 2
Barbat = mancat + dormit + castig bani
Magar = mancat + dormit
Atunci Barbat = Magar + castig bani
Deci Barbat - castig bani = Magar
In alte cuvinte: Barbatul care nu castiga bani = Magar

Ecuatia 3 Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
Magarul = mancat + dormit
Atunci Femeia = Magar + cheltuiala
Deci Femeia - cheltuiala = Magar
In alte cuvinte Femeia care nu cheltuie = Magar

Daca includem: ecuatia 2 in ecuatia 3 Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie Deci, Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1)
Si, Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2) Deci avem, Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala

Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:
Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!

super Lali...mi-ai daramat teoria cu vaci shi boi
ia asculta www.youtube.com/watch?v=29IsWh_Ai0o" target="_blank">aici

Mergi la inceput