M-am hotarat.........adoptie(71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

mara- noi suntem bineeeeeee!am avut incuviintarea unde am fost foarte emotionati si acum asteptam HARTIA!
Avem un baiat incredibil de destept,iubit de toata familia si nu numai.Pe unde mergem este centrul atentiei,stie sa se faca iubit si ofera la randul lui muuulta dragoste.Sunt mama fericita a unui baiat minunat si ii multumesc lui D-zeu ca ne-a schimbat drumul si ne-a indreptat pasii catre el.Deja a luat temperamentul meu si imi place la nebunie ca e un copil activ si foarte vesel.desi e greu sa ai un copilas atat de activ insa eu sunt topita dupa chitibusurile lui.Va dati seama ca nu-l las sa intoarca casa cu fundul in sus insa in sinea mea sunt atat de fericita ca imi seamana atat fizic cat si moral.Toata lumea imi spune ce minune a facut D-zeu ca ne-a dat un copil asa de frumos destept si care imi seamana bucatica rupta.
Astept sarbatorile,va dati seama? anul trecut plangeam de durere ,anul asta voi plange de bucurie!
Deja toate problemele par floare la ureche atunci cand intru in casa si-mi vad MINUNEA cum vine la mine zambind si cu manutele lui mici ma apuca de gat si imi spune -Te iubesc mami!
Cat s-ar juca si cat i-ar fii dstrasa atentia de desene animate etc nu uita sa vina la noi sa ne ia de gat si sa ne spuna ca ne iubeste mult!Uit de tot si de toate!!!
doresc la toate fetele care au luat calea adoptiei sa ajunga sa guste din paharul fericirii si sa simta ce simtim noi acum-fericire si implinire.
Si acum cand va scriu el sta lipit de gatul meu si imi spune ca ma iubeste .............
va pup si va doresc multa fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Alinamolnar iti multumesc pentru urari si Doamne ajuta sa fie drumul cat mai usor si mai lin pentru toate fetele care sunt in asteptarea unei minuni in viata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Sambata va fi frumooooooos si cald si soare... o vreme numai buna de parc.

Cine se inscrie pentru sambata dimineata, Parcul Tineretului sau Vacaresti?

Am anuntat pe Diciu, Miha, Claudia si SoriLea...

Astept confirmari de la mamicile pe care nu le pot contacta direct.
Imi vin acum in minte Danaionela, KoraPop, MaraAlesia, Simo75...

Mi-ar face mare placere sa ne vedem cat mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Eu raspund PREZENT!

eu propun tot in spate la Palatul Copiilor, ca este mai intim si nu sunt foarte multi copii. Ce ziceti de ora 10.00??

sunt binevenite si fetele in asteptarea minunilor. Eu una imi amintesc ca doar ce depusesm dosarul si am cunoscut mamici cu minuni acsa, cum ar fi sabineta mami de Rares si Ioana, mami de Mihai. Mi-a prins tare bine.

irina- iti multumesc frumos iti doresc din toata inima sa ai casa cel putin la fel de plina ca a mea. este extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Perfect de acord cu Parcul Vacaresti si ora 10.

Miha , cati veniti?

Sabinuta lui Diciu are un pic de febra, dar ii tinem pumnii sa se faca bine pana sambata.

Astept confirmare de la Claudia si SoriLea si inscrieri de la mamici si pre-mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hihihi! asa e cu familie mare
venim: mama, tata si doi copii, cei mici, ca cea mare isi petrece week-endul la o prietena

diciu- santate multa Sabinei! poate e trecator de la vreo maseluta ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Multumim Miha si Sabina!!

Din pacate avem febra mare, 39, care tot revine. Maine merg cu ea la medic si apoi vedem. Pana sambata mai e putin insa si nu stiu daca ne vom facem bine.
Dar va tin la curent. Mi-as dori foarte tare sa venim, data trecuta ne-am simtit minunat! Sper ca de data asta sa vina si mai multi!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Hello
este super intalnirea, dar nu cred ca pot sa ajung sambata avem progamt altceva,cred ca ar fi mai bine Duminica. Pentru voi nu este la fel de bine?

Va pup si sper sa ne auzim si sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Frumos... va doresc distractie placuta!
Si eu o sa fiu la voinicel, la maternala ... saraca femeie ii stam pe cap in fiecare weekend... sambata toata ziua si duminica la fel.

"Daca a ajuns la tribunal si voi sunteti parte in proces (scuze nu stiu in ce etapa esti), atunci intri pe site-ul TMB si cauti numele tau si vezi astfel numarul dosarului. Daca inca e naturala parte in proces, atunci o cauti pe ea ca parte."
irina_g multumesc de urari. Cat despre dosar, suntem la faza in care asteptam citatia cu prezentarea la termenul pentru incredintare... Andrei Razvan nu are parinti (e cu liniuta si la mama si la tata). Numai ca nu stiu unde e dosarul... daca e inca la directie sau e la tribunal... si asta as fi vrut sa gasesc. AS a noastra a zis ca ieri sau azi pleaca sau a plecat spre tribunal... altcineva mi-a zis ca e demult la tribunal si deja trebuie sa primesc citatia in posta... si as fi vrut sa fiu sigura.
Of, nu mai am rabdare... imi vreau strumful acasa, ieri tati a mutat mobila in casa, a reorganizat pentru locul patutului... a muncit saracutul toata ziua singur, ca mami a fost la serviciu .

puffy, mami fericita de Andrei Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulchen spune:

distractie placuta mamicilor si piticilor in parc.
as fi vrut si eu sa fiu acolo cu un ingeras mic.oricum,citind aici pe forum mi se pare asteptarea mai usoara.
pupici

Mergi la inceput