M-am hotarat.........adoptie(71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ulchen spune:

Felicit mamicile care si-au gasit puiutii.fericire mai mare nu cred ca este.
noi mai avem drum lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

acum apuc si eu sa intru...ma intelegeti voi, cu 3 minuni si cu vremea asta asa frumoasa am stat mai mult pe afara, iar dupa ce ii culc, pic si eu franta.

a fost frumos vineri. m-am bucurat foarte mult sa le vad pe diciu si sabineta cu minunilor lor Sabina si Rares. s-au jucat asa de frumos de parca se cunosteau de un secol, si nu va spun cum l-a imbratisat sabina pe Matei la plecare
sabineta - multumesc de poze. sunt superbe.

cine mai lanseaza o invitatie, si sa o facem intr-o sambata ca sa poata veni cat mai multe fete, cu sau fara copilasi.

o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Dupa 12 ani de asteptare,4 FIV-uri si o sarcina pierduta la aproape 9 saptamani, am inteles ca Dumnezeu are alte planuri cu noi. Asa ca ne-am hotarat sa incepem procedura adoptiei. Am depus dosarul pentru obtinerea atestatului si asteptam sa ne sune asistenta sociala pentru a programa vizitele. Ne dorim din suflet un copilas caruia sa-i daruim toata iubirea de care am fost vaduviti in toti acesti ani de asteptare. Stim ca nici acest drum nu va fi usor, dar cu ajutorul lui Dumnezeu si cu nenumaratele exemple fericite pe care le-am intalnit pe acest forum sigur visul de a fi parinti se va implini.
Va multumesc fetelor pentru ca datorita si voua am luat cea mai inteleapta decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Miha74, te-am admirat intotdeauna si te admir in continuare puterea ta de a fi de 3 ori mama. Felicitari, sa te bucuri de toti trei si sa traiti fericiti pina l adinci batrineti.
Eu intotdeauna mi-am dorit multi copii pentru ca ii iubesc la nebunie. Cine stie, poate DD ma va ajuta sa mai devin odata MAMA.
Va pupic pe toate si va doresc un sfirsit de saptamina superb.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

2bobocei iti uram succes! La ce sector esti?

Noi ne-am luat atestatul si acum asteptam...si asteptam...si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

KoraPop, SoriLea multumesc pentru urari.
ulchen, jasmine30 cat mai scurta asteptarea sa va fie.
2bobocei si noi am incercat de toate, dar asa ne-a fost scris. Sa sti ca suntem foarte fericiti cu voinicelul nostru.
Aseara am fost la el, ne-am jucat de la 17.30 (cam o ora... o ora si 15 minute facem pana acolo, ca drumul e de obicei aglomerat) pana la 21.00 cand a picat frant saracutul... si el si noi .
Fetelor plange cu suspine cand plecam de acolo, mi se rupe inima de durere. De-ar trece mai repede periaoda asta ... birocratie mare mai e... au trecut 19 zile de cand l-am vazut prima data si dosarul cred ca e inca la directie... greu se mai misca treburile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Stie cineva cum se poate urmari dosarul? Daca a ajuns in tribunal si daca a ajuns... cum aflu numarul acestuia?
Apropo si observati ca mi-am schimbat semnatura ...
Va pup pe toate si bafta multa in continuare!

puffy, mami fericita de Andrei Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Puffy, deabia astept sa simtim si noi fericirea pe care o traiti voi acum! Felicitari inca odata si Domane ajuta sa va luati baietelul cat mai repede acasa.
Jasmine, noi suntem la sectorul 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

2bobocei iti doresc drum cat mai scurt spre implinirea visului tau. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui puffy10

Stie cineva cum se poate urmari dosarul? Daca a ajuns in tribunal si daca a ajuns... cum aflu numarul acestuia?
Apropo si observati ca mi-am schimbat semnatura ...
Va pup pe toate si bafta multa in continuare!

puffy, mami fericita de Andrei Razvan

Daca a ajuns la tribunal si voi sunteti parte in proces (scuze nu stiu in ce etapa esti), atunci intri pe site-ul TMB si cauti numele tau si vezi astfel numarul dosarului. Daca inca e naturala parte in proces, atunci o cauti pe ea ca parte.
Nu stiu insa cum poti da de urma daca nu a plecat inca de la juridic. Poate te ajuta alte fete care stiu.
Bafta sa aduci puiul cat mai repede acasa.

Irina si Mihai

Mergi la inceput