Ce gatim azi (77)
Raspunsuri - Pagina 15
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 -ciorba de pui cu zdrente de ou -piftie de cocos -ostropel de pui -macaroane cu branza dulce si stafide Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
Cum faci piftia de cocos? Trebuie sa va spun ca am incubat in primavara pt cineva oua de gaina si mi-a lasat la vremea respectiva 9 pui - care acum sunt 6 gaini si 3 cocosi. Eu ma gandeam ca sunt ceva rasa din asta comuna, da' de unde sunt motate ceva rasa olandeza. I-am spus femeii - pai si acum ce sa ma fac cu ele ca arata foarte bine si mi-e mila sa le tai. Ea ca nuuu ca sunt din alea scumpe sa am grija de ele, sau sa fac ce vreau ea mi-a lasat puii de aici "pa si pusi". Cocosii sunt foarte frumosi - dehh cocosi - tantosi colorati zici ca sunt curcubeu asa penaj au, dar tot o sa tai - ce sa fac ? Daca erau din astia obisnuiti - clar era - asa ma cam doare sufletul cand ii vad asa de frumosi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
valentinag spune:
saramura de crap(cu rosii coapte)si un pic de salata de beof
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Cum faci piftia de cocos? Trebuie sa va spun ca am incubat in primavara pt cineva oua de gaina si mi-a lasat la vremea respectiva 9 pui - care acum sunt 6 gaini si 3 cocosi. Eu ma gandeam ca sunt ceva rasa din asta comuna, da' de unde sunt motate ceva rasa olandeza. I-am spus femeii - pai si acum ce sa ma fac cu ele ca arata foarte bine si mi-e mila sa le tai. Ea ca nuuu ca sunt din alea scumpe sa am grija de ele, sau sa fac ce vreau ea mi-a lasat puii de aici "pa si pusi". Cocosii sunt foarte frumosi - dehh cocosi - tantosi colorati zici ca sunt curcubeu asa penaj au, dar tot o sa tai - ce sa fac ? Daca erau din astia obisnuiti - clar era - asa ma cam doare sufletul cand ii vad asa de frumosi. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Tocmai cautam si eu. Daca te hotarasti sa-i sacrifici , http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=74058
Irina (8 martie 2010)
marius spune:
Na' - eu omul arhivelor Multumesc.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
bobocel_07 spune:
pulpe prajite cu mujdei de usturoi si mamaliguta
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
silvi_2005 spune:
Azi bors de cartofi facut de post pentru mine, o mancaricade Fasole galbena cu ciuperci( de padure pun eu) si felul 2 pentru baieti Tort de clatite cu branza de vaci
ali762000 spune:
Iahnie de fasole cu carne de porc (costite) si salata de ridiche neagra
Desert: tort de mere care a ramas de miercuri de la ziua fiului meu.
anaemi spune:
supa de pui cu zdrente de ou
strudel
cartofi prajiti + salata
coliva
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...