Ce gatim azi (77)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Koko,lulu a fost fina-miu la padure si a venit c-o sacosa maaare!S-a indurat si de mine si mi-a dat sa-mi fac,ca stie ca sunt moarta dupa ghebe! Azi salata de peste afumat,pui crocant,cartofi copti si tort dobos "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Mda...trebuie sa gasesc aici si padurea...pana atunci mi-am satisfacut pofta de ghebe cu un borcan de ghebe din Selgors..bune si alea, murate, marinate, cum erau, dar au fost buneeee
Nu fac nimik azi...ca mananc in deplasare...si numa' dulciuri se anunta (3 torturi, prajituri, briose, cornulete)
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui lulu77 Nu fac nimik azi...ca mananc in deplasare...si numa' dulciuri se anunta (3 torturi, prajituri, briose, cornulete) |
alina,tortu'meu de iaurt...e racoros....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
alina,tortu'meu de iaurt...e racoros.... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
Miha..care tortu' meu..era vb de 3? eu asa m-am pregatit
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui lulu77 Miha..care tortu' meu..era vb de 3? eu asa m-am pregatit |
chiar 4 vor fi....lasa ca o sa-ti ajunga....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
chiar 4 vor fi....lasa ca o sa-ti ajunga.... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
plus restul de meniu
oanka80 spune:
-ciorba de pui cu zdrente de ou
-piftie de cocos
-ostropel de pui
-macaroane cu branza dulce si stafide
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Koko76 spune:
off, daca n-am niciun fin sa-mi aduca si mie ghebe
supa de pui cu galuste din ou si gris
file de somon la cuptor cu cartofi natur si sos de iaurt+branza Philadelphia+marar+doi graunti de usturoi
macaroane cu branza dulce la cuptor
mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
anaemi spune:
paste cu piept de pui
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
ami_84 spune:
citat din mesajul lui marius Azi tocanita din carne de vitel si mazare Maine cartofi frantuzesti Vineri - sambata vad eu - varza a la Cluj Duminica - snitel natur sau pane (vad eu) si cartofi/orez/cus cus? Gata pe saptamana asta... Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Irina (8 martie 2010)
marius spune:
Scuze - metehne ardelenesti.
BTW - ca sa zambiti din nou - azi fac ciuperci pane - vad ca este in trend. Se numesc oiene. Sunt tot ciuperci de padure.
Ieri am facut tocanita de pipote si inimi de pui si cus - cus. Bineinteles ca a fost raschetat tot de "clasa mancatoare" - asa ca - hmmm iar a trebuit sa regandesc ce si cum.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa