Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 7
tuinea spune:
Neata fetelor ca buna nu pot sa zic ca este. Roxy toata noaptea a facut temperatura si a vomat... Asa ca azi nu ne ducem nici la scoala si nici la servici...
Cred ca iar s-a stresat pe la scoala cu ceva ca toata noaptea in aiureala ei ma intreba ce inseamna diverse cuvinte...
In momente din astea chiar ca balanta se inclina catre acasa...
Flori ce ma bucur ca v-ati distrat. Si eu vreau la munte...dar pe frigul asta in Scotia mori.
Va pupic!
ginye55 spune:
Cristina imi pare rau pt Roxi....micuta chiar nu se poate adapta. Sper sa gasiti cea mai buna solutie pt problema asta! Chiar ma gandeam : nu puteti sa mergeti pe acelasi sistem ca pana ..tu acolo, ei acasa...va vedeti la cateva luni. Stiu ca ti-ar fi greu, dar cum contractul tau e pe 2 ani (daca am retinut bine ). Nush...zic si eu.
Te pupic si iti trimit o imbratisare virtuala!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Cristina cum a trecut Roxi noaptea? E mai bine?
tuinea spune:
Buna fetelor!
Noi am avut o noapte un pic mai linistita. Cel putin nu a mai vomat si temperatuta a ramas in jur de 38. Azi a trebuit sa vin la servici ....
Merci Flori de sustinere!Tu ca deobicei o draguta. Si eu ma gandesc la asta chiar daca mi se rupe sufletul iti spun... Mai ales acum ca am avut-o inapoi si m-am obisnuit cu ea
Cred ca am sa mor...
Pupici si o zi cat mai buna!
tuinea spune:
Buna!
Vad ca nu a intrat nimeni pe aici...
In fine poftiti la cafeluta!
O zi super sa aveti fetelor!
mihaser spune:
salut
ei uite ca mai intra cineva......eu chiar am poftit un cappuccino pe seara...si iaca...nu dorm!
imi pare rau sa aud de voi vesti mai putin bune...saraca Roxi...mereu ma gandesc la ea...Sa va dea Dzeu intelepciune si sa luati cea mai buna decizie!
am fost la intalnira cu colegii de liceu...a fost foarte relaxata...parca eram in liceu la un biliard ceva...nu au venit decat 10 colegi, dar ne-am simtit bine impreuna...Am fost si la ceva club prin centru unde se canta live...nici nu stiam ca exista in Tgv...:)
aaaa...m-am intalnit intamplator si cu un coleg din generala...nu-l mai vazusem de 15 ani :)
Va pup!
ginye55 spune:
Neata fetelor!
Miha nici eu nu stiam ca exista in Tgv club unde se canta live. Ma bucur ca te-ai simtit bine!
Cristina cum se mai simte Roxi?
Eu maine vreau sa ma duc la targul de carte Gaudeamus. Sa vedem....
O zi buna fetelor!
tuinea spune:
'Neata!
Miha bine ai revenit. Ah geloasa ca ai fost acasa. Noi nu am facut intalnire nici de zece ani... Sa speram ca la 20.. Vin acusic...
Flori Roxy este mai bine. Ieri a fost la scoala si chiar a venit super vesela acasa. Nici eu nu mai stiu ce sa fac si cum cu ea. Azi am fost de dimineata sa o ducem din nou ca sa descoperim ca azi nu se invata. LOL
Eu acum am la servici un pic de bataie de cap. Sunt in programare pana peste urechi si eu nu am habar de asa ceva si este si ceva ce urasc...
Va pupic si sa aveti un weekend super.
ginye55 spune:
Neata fetelor!
Cum ati petrecut in week-end? Eu am dat o fuga la Bucuresti si am luat cadourile pt mos nicolae - craciun/sf stefan. Am scapat de o mare grija.
Ieri, pt prima data, l-am trimis pe Edi cu mama si fratele meu la tara....prima data cand a plecat fara noi undeva. L-am mai lasat eu asa la mama peste noapte, dar era alta mancare de peste....oricum, a fost tare bine, m-am mai relaxat si eu cateva ore.
Azi piticul e usor febril. Sa vedem cum evolueaza starea lui.
O zi buna, fetelor!
mihaser spune:
Neata!
Eu in weekend am smotruit ca am fost singura...copiii erau la mama, sotul a plecat sa-i ia...
Ieri am avut niste rude in tranzit pe aici...se muta in Germania si mai fac escala la noi...ca au o gramada de mers. Chiar ma gandeam daca as fi pregatita si eu sa fac asa o mutare...
Cristina ce super ca s-a mai obisnuit Roxy. Sper sa ajunga sa-i placa mai mult acolo decat aici. Bafta si tie la lucru!
Flori ce super ca ai rezolvat cu cadourile...chiar azi citeam pe pagina la Ikea despre cum se sarbatoreste Craciunul in Suedia...intru si eu in atmosfera...Abia astept sarbatorile sa ma mai odihnesc!
Sper sa treaca febra Edutului!
Va pup! O saptamana frumoasa!