Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Neata fetelor!
Cum ati petrecut? Sper ca nimeni nu are dureri de cap dupa petrecerea de aseara.
Noi aseara am facut si noi o masa speciala cu toate ca aveam mancare.
Azi dimineata am fost la sala si acum la serviciu. Afara doamnea ajuta ca nu mai ploua. Ieri a fost oribil. Este tot innorat dar macar nu mai toarna.
Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Eu sunt f obosita! De cateva nopti Edi doarme f prost. Ziua zici ca e bagat in priza. Vrea toata atentia...nu pot sa ma misc de langa el. Incercam sa ne impacam cu olita...nu prea merge. Mami ai innebunit...

In rest...toate bune!
In continuare e f cald afara...23-25 gr.
Incerc sa ma gandesc ce o s fac de la anul...unde ma intorc? Daca nu o sa fie postul disponibil la universitate...sa ma intorc la primar? HAbar n-am....

Pup!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza fete!va suparati daca va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru?nu sunt din Tirgoviste,dar aici m-am nascut si acest orasel a ramas in inima mea..chiar daca nu e asa frumos..vestit..bogat..dar e un colt din sufletul meu..unde ma simt acasa.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Bine ai venit la noi My_Lady0091! Bine inteles ca te primim chiar cu bratele deschise. Spune-ne mai multe despre tine.
Eu si fetele de la subiectul asta iubim Targovistea. Unele dintre noi nu mai traim zi de zi acolo dar tot acasa se cheama.
Flori oh biata de tine... Dupa raceala ta, acum Edi frichinici... Sper sa se somorizeze curand si sa te lase sa te odihnesti.
Eu ce sa va zic: 2 grade afara...La servici nebunie si cel mai rau ca suntem ca aia: cautam acul in carul cu fan.
Roxy la scoaoa. Azi am insris-o pentru masa de Craciun. Dupa masa mergem la piscina ca azi am sarit sala ca sa trec pe la scoala. Mi-au zis ca face excelent.
Va pupic si sa avetio zi super!

Mergi la inceput

My_Lady bine ai venit! Eu am stat vreo 6 ani in Bucuresti, dar tot la prima mea dragoste, Targoviste, m-am intors.

Cristina povesteste-mi despre "am inscris-o la masa de Craciun". E o serbare?

Miha ai fost in TGV in week-end?

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Flori fac pe nu stiu ce data la pranz masa de craciun traditional englezeasca si poti sa optezi da sau nu. Se plateste o suma modica 1.80£. Nu stiu daca fac si altceva.

Eu azi am mult de lucru ca toate itele aici sunt incurcate.

Pupici!

Mergi la inceput

Neatza!

Noi planuim o escapada la munte week-end-ul asta. Sper sa tina vremea cu noi!
Azi noapte a dormit si piciul meu neintors. Prima noapte dormita sapt asta. Sa vedem cat il tine.

O zi frumoasa, fetelor!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Flori sa aveti vreme frmoasa si sa va bucurati de aerul curat. Noi nu stim incotro o sa o apucam duminica.
Am intrat asa de tarziu pentru ca azi am avut organizata o demonstratie pentru niste aparate... Noaptea trecuta nu am dormit foarte bine pentru ca toata noaptea am fost sub presiune ca ceva nu mergea cum trebuie pentru azi asa ca azi am fost de la 8 in laborator...
Intr-un final totul a iesit bine.
Noi maine avem lectii de innot si poimaine sa vedem incontro ne plimbam.

Pupici si weekend placut!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Flori cum a fost la munte?
Eu ca dupa razboi dar asta este... Viata merge inainte... In ultima vreme am numai chestii rahacioase.
Sambata Roxy a fost la iinot unde merge bine. Ii place si profesoara este buna - zic eu - deja a reusit sa se tina decat cu plutitorul si fara aripioare. Cred ca pana la Craciun e gata de scaldat.
Aici de dimineata au fost -3 grade. Totul era bocna inghetat.
Sa va zic ce am patit in weekend: Roxy a primit de la scoala ca a fost cuminte si a facut nu stiu ce bine o maimutica de plus - toti o primesc in situatia sus mentionata.
Bun...am fost la balaceala cu ea, am mancat cu ea, am dormit cu maimutoiul Boris pana cand ne-am dus sambata la Ikea si dupa vreo ora Roxy: unde e Boris? Cauta maimuta vreo ora pe acolo ia-o de unde nu-i. Ma duc la intrare - era mai apropae ca iesirea de unde eram noi - si spun pierdu-i bunatate de maimuta cu semnalmentele asta si nu suntem nici propertarii ei, e mandria scolii...Ma trimite tanti de acolo la lost and found - afara din magazin cu cosul neplatit, pe incredere ca in UK - a doua usa pe dreapta. Ajung la locul cu pricina iar semnalmente, schimb de nr de telefon daca ajunge maimutoiul vaq sunam...
Intram inapoi, ca noi suntem oamnei de bine si nu fugim cu marfa neplatita, traversam tot magazinul si in capul meu nu ma gandeam decat cum sa ma prezint eu luni la scoala sa spun ca am pierdut mascota de 20 de ani prezenta acolo... Zic lui Roxy spunem ca a vrut sa iasa la pensie si mergem sa cautam alta maimuta si zicem ca a trimis-o pe asta in loc (nepot, nepoata a lui Boris). Cand Roxy morcovita cum era ca a pierdut obectul cu pricinas o vad ca i se lumineaza fetisoara si zice 'Boris'!!!! Eu zic biet copil cred ca a luat-o razna ca iti dai seama ca am facut-o cum mi-a venit la gura - in special ca nu ma intelegea nimeni.......Cand intr-un cos era azvarlit cu alte plusoase Boris al nostru... Fetelor niciodata nu m-am simtit asa de fericita. Cred ca daca gaseam o comoara nu m-as fi bucurat asa. Nu ma gandeam decat la rusinea de luni...
In fine happy days found it. Ieri am fost la o mina de carbune muzeu. Roxy of course: Merge si Boris... I-am zis merge dar la intrare sta in masina ca daca-l pierdem in mine nici o speranta.
In fine asta a fost aventura lui Boris...
Azi eu la servici am fost super alergata si tracasata ca am doua masinarii ce nu merg si nici nu ma pricep briliant la ele - nu sunt pe domeniul meu... Deci sunt pe sistemul uitat ca curca in lemne dar sper ca va fi bine...
Scuze ca m-am intins.

Va pupic!

Mergi la inceput

Ce peripetii si cu Boris asta! Bine ca ati trecut cu bine peste aceasta aventura!

La munte a fost super! Nu cred ca l-am vazut pe Edi mai fericit! Am urcat cu telecabina pana la cota 2000..era in extaz. La coborare a inceput sa planga ca el mai vrea cu telecabina. Am coborat pe jos pana la cota 1400...mai mult am alergat. Pur si simplu nu a vrut sa mearga in brate....a coborat/alergat el pana jos. Bine....au fost portiuni unde l-am luat pe sus ca era mai abrubt. Dar trei sferturi din drum l-a facut piticul. Facand comparatie cu zilele petrecute la mare e clar...marea e yac...muntele e super! Seamana cu mami si cu tati! Sa nu mai zic ca pt prima oara in viata lui a stat cu noi la masa la restaurant si am mancat si noi ca oamenii.
Abia astept sa repetam experienta!

Pup!

Mergi la inceput