Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 4
ginye55 spune:
Neatza!
Eu azi dau la toata lumea! Asa ca hai la taclale!
Fi-miu e "mucios, stranucios, otitos" . Off...a doua raceala in ultimele 2 luni.El pana acum nu prea a racit. A avut 2 mari raceli dupa cele 2 operatii, dar asta pt ca a avut sistemul imunitar la pamant.
Cristina tu cum te mai simti? Roxi e bine la scoala?
O zi buna!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
tuinea spune:
Buna!
Flori multumim frumos de tratatie!
Ce operatie a facut Edutu? Cred ca nu am fost pe faza cand ne-ai spus....sa-mi fie. Baga-l pe ceai de leustean cu busuioc. Noi cu asta ne-am dres.
Eu inca sunt ca sa zic asa gajaita. Roxy a fost in vacanta saptamana trecuta. Azi de dimineata la 5 smiorcaia langa mine dar cand am dus-o la scoala sarea intr-un picior... Ce sa inteleg din asta nu stiu...nici nu ma mai chinui - las timpul sa le rezolve pe toate.
Sambata am fost la plimbare la un conac unde era o galerie de arta. Ne-a placut foarte tare mai ales ca aveau ceva pentru copii sa caute diferite animale prin picturi. Ieri eu am corectat doua capitole. Azi le trimit bossului.
Azi la servici se pare ca va fi liniste. Cred ca prea multa bautura de Halloween. Ah am uitat sa va spun ca Roxy s-a cosyumat in fetita liliac si am fost la adunat de bomboane ieri seara. Am dat si noi dulciuri la copiii care au venit si cu care ne-am intalnit pe drum.
Va pupic si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Cristina Edi s-a nascut cu buza si palatul despicate si a avut pana la 1 an 2 operatii de corectare a malformatiei. Acum e ok. De fapt l-ai si vazut...ce baiat mumos are mami...cra-cra.
tuinea spune:
Flori de asta stiam si chiar ca nu se vede de loc. Plus nu cra-cra ca este un super super scump si frumos flacaul tau - ca si mami de altfel.
tuinea spune:
'Neata!!!
Flori am ramas singure... mai bine ne-am scrie e-mailuri... Nimeni nu mai vrea sa vorbeasca cu noi...
Cat despre sarut mana nu ai pentru ce iubita: ce am zis este adevarat.
Eu am toata dimineata si dupa amiaza ocupata azi dar rau de tot. Toata ziua tot un meeting. Plus am fost la sala si acum sunt franta...
Aseara am facut placinta cu dovleac. A iesit super. Poftiti de gustati.
Va doresc o zi usoara si pupici!
ginye55 spune:
Dap...am ramas singurele.
Cred ca la placinta cu dovleac o sa spun...pas. Nu imi place deloc.
In alta ordine de idei...io sunt racita cobza. Ma bucur macar ca Edi a inceput sa fie mai bine.
O zi buna!
tuinea spune:
Flori sper sa te faci bine cat de curand.
Cat despre singure lasa ca ne tinem de urat una la alta. Vezi ce fac eu intre doua meetinguri? Intru pe DC in timp ce imi iau pranzul.
Ah placinta cu dovleac: asa este o iubesti sau o urasti. Eu nu fac decat o data pe an iar acum ai mei au cumparat de Halloween un dovleac mare ca sa faca felinar. Pai a fost felinar si apoi eram sa arnc frumusetea de dovleac. Stii nu sunt asa atosi ca la noi. Si mama daca nu am stors la apa din el(eu il coc nu il calesc - dovleacul).
Pup si sa te faci bine.
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Cat despre singure lasa ca ne tinem de urat una la alta. Vezi ce fac eu intre doua meetinguri? Intru pe DC in timp ce imi iau pranzul. Pup si sa te faci bine. Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Super tare!
Auzi? Ia zi tu, cand mai vii pe la TGV? Stiu ca abia ai plecat...dar na....
tuinea spune:
'Neata Flori!
Nu pot sa mai zic altfel ca deh tot noi suntem pe aici... Hai la micul dejun ca eu dupa sala vad o foame cat casa - aia cu 10 nivele de la tgv .
Mai esti muciasa?
Pai la Targoviste nu stiu exact cand vin ca ai mei: soata + bondoaca vor sa vina la Romanica definitiva ca cica ei nu se acomodeaza.... In situatiunea data nu stiu unde raman eu ca eu acolo nu pot lucra...
Deci daca astai vor sa vina acasa va fi prin martie daca nu sigur la vara. Acum de Craciun vin ai mei si cu nepota la mine.
Fug la treaba ca azi striga dupa mine.
Pupici!