Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 3
tuinea spune:
Buna!
Nimeni pe aici... :-(
Din pacte nu am scapat de raceala dar lucram la ea...
Eu azi am fost toata ziua tot intr-o alergatura in laborator dar macar am avut ce face deci nu ma plang si pe deasupra ne-au dat drumu si la caldura ceea ce este excelent.
Va pupic!
ginye55 spune:
Neata!
M-am mutat...in sfarsit! Asa ca va ofer o .
Miha
Cristina
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
tuinea spune:
'Neata!
Flori felicitari pentru rapida mutare! Tu esti ca speedy Gonzales.
Eu sunt la servici de la 7.45 ca am vrut sa rezolv ceva dar nu am facut prea mare branza...
Noi tot cu muci dar asta este.
Va pupam!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Vad ca nimeni nu mai intra...dar hai sa tine subiectul in viata...
Noi suntem mai bine cu raceala. Roxy este in vacanta. Aseara am procesat la insula piratilor. Mai avem de lucru.
In fine la mine la servici este liniste si pace doar ex bossul meu imi face viata imposibila. I-am trimis corectiile finale si el tot mai inventeza cate ceva care bine inteles nu a fost desemnat de examinatori... Sper sa nu ma gaseasca intr-o zi in vreo toana proasta si sa-i zic mai tu nu ai alta treaba decat sa ma enervezi pe mine? Sunt asa de fericita ca s-a terminat .... Acum nu poate face nimic impotriva mea. Examenul s-a terminat.
Va pupic si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Buna Cristina!
E bine ca ai scapat de stresul ala....cu ex seful, zic.
Eu incerc sa-mi intru in ritm cu noua casa. Acomodarea asta... Si mi-a trecut prin cap sa imi caut cartile din facultate, mai citesc una-alta...simt ca m-am tampit de tot acasa in ultimii 2 ani...si mai am 1 an de stat.
Pup!
tuinea spune:
Flori spor la citit!
Stiu despre ce vorbesti... Eu in lunile astea cat am stat acasa am simtit ca inebunesc si am avut continuu ceva de facut.
Cat despre casa o sa te inveti repede pentru ca ti-ai dorit foarte mult sa ai casa ta.
Eu in pauza de ceai.
Am fost de dimineata la sala si ma dor toate cele. Deh neantrenament din mai...
Pup!
tuinea spune:
Buna!
Eu ieri seara am fost iar la bucatarie si am facut ciulama de ciuperci cu mamaliguta si am bagat pentru in seara asta curcan cu legume la cuptor... Abia astept sa il degust. Poftiti si voi.
Fetelor am inceput sa ma duc la sala de ieri cum v-am zis. Azi am fost din nou si mama ce ma mai dor toate cele...
Va pupic si sa aveti o zi super!
ginye55 spune:
Vin si eu la curcan. As face si eu, dar soata nu serveste asa ceva.
Cu sala...m-as apuca si eu...in vara am alergat aproape in fiecare seara si s-a vazut. De cand cu mutatul nu am mai avut timp de nimic.
Pup!
ginye55 spune:
Neata!
Vine iarna! Azi-noapte a fost frig, frig....0 gr. Edutu e usor infundat pe nas. Sper sa nu-l ia vreo raceala.
O zi buna!
tuinea spune:
Neata!
Flori ce mai stai hai la curcan. Chiar a iesir delicos.
Aici sunt 13 grade dar cam umed. Noi nu am scapat inca de raceala. Sper sa nu-l ia pe pitic ca tare nasoala este asta de toamna...
Eu am fost si azi la sala chiar daca ma dureau toate cele dar am zis sa mai eliberez din acidul lactic... Stiu Flori ca se vede. Fac mult exercitiul plus ca mental te simti mai bine. Cel putin la mine asa este. Si eu ca si tine tot din lipsa de timp dar acum am platit pentru tot anul si o sa fie super ca deobicei e mult pana imi intru in ritm.
Va pupic!