La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 10
monique02 spune:
Buna dimineata
Sunt si eu pe aici dar am foarte mult de lucru pt servici.
I-am intalnit aseara pe frumosii Aidan si Maria, care au fost foarte draguti sa deplaseze pana la noi. Copii s-au jucat forte frumos, dar din pacate am uitat cu desavarsire sa facem poze. Cel ma tare a fost ca Andreea, probabil influentata de Aidan care merge binisor, a facut primi pasi, asa 2-3, dar pentru ea e o performanta.
diamar78 spune:
Buna dimi!
Luto, sa inteleg ca ati ajuns cu bine la casuta voastra. Prin ce a trecut David saracutul.
Dana, ma bucur ca s-a rezolvat cu casuta si cum spuneau fetele, puteti sa cautati altceva dupa un timp.
Uka, sper sa treaca repede norii. Nu trebuie decat sa te uitu atenta la Carina si ai sa vezi de pofta de viata capeti.
Am vazut si poze de la intalnire cu copilasi frumosi si mamici pe masura.
Iulika, asa e la a doua sarcina, dar e asa de minunat ca nu mai conteaza.
Raluk, treaba cu zaharu, e valabila si in cazul celui brun care nu e rafinat?
Ma duc sa ma ocup de copii ca s-au trezit. Au inceput si ei sa doarma mai mult dar nu ma pot bucura din plin pt ca trebuie sa-i trezesc la ora 8 pt antibiotic. Cu homeopate e mult mai bine, nu ii chinui nici pe ei dar nici pe mine ca le accepta tare bine, Matei dechide asa de frumos gurita dar din pacate am stat prea mult fara tratament de data asta si asa ca am ajuns la antibiotic.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
alex25 spune:
Buna dimineata din nou.
Hai, ca vad ca sunteti aici, deci meritati o fierbinte si aburinda.
Zeinuca e ok, adica ea oricum nu are nika, e la fel de activa, febra nu a facut deloc, doarme toata noaptea in continuare, dar are muci si tuseste asa, ca si cum s-ar ineca de la ei. Facem aerosoli in continuare, bagam si sirop de tuse si diseara mergem la control sa ne asculte, ca sa vedem ce facem in continuare. Cel mai rau ma ucide ca trebuie sa stam inchise in casa, mai am nitel si ma spanzur. Dar sanatoase sa fim, ca nu asta e problema.
Am vazut poze minunate de la intalnirea de ieri si sunt invidioasa moarta ca nu am cum sa ies si eu chiar acum, cand e Maria aici. Asta e, poate diseara ne da unda verde si am maine o sansa. Sper si eu, ce sa fac.
Aaaaaaa, sa nu uit o VESTE MAREEE!!!!
Mandra mea a papat un biscuitel din ala de orez expandat si nu s-a mai inecat si nici nu a vomitat!!!!!! Stiu ca nu e nimic fantastic in asta, dar pentru mine este extraordinar, am inceput sa plang de bucurie!
Da Doamne sa fie asa de acum incolo.
Va pupa fata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Bravo Zeinuca!
Ba sa stii Alex ca si pentru noi e lucru mare,am suferit alaturi de tine si acum ne bucuram impreuna!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
cristina_ana spune:
Alex, super de super ca Zeinuca a papat biscuitelul!!!
Cu Manga si eu vreau sa ma intalnesc. Acum o intorc pe toate partile, ca nu stiu deloc cum sa fac. Emma e tot cu muci, nu multi, dar totusi are ceva. O sa o sun pe Manga mai tarziu sa vad ce program are si ea si cat mai sta in Bucuresti. M-as intalni cu ea si fara Emma, dar parca nu mai are acelasi farmec, ca eu vroiam sa se joace copilasii intre ei.
Vad eu cum fac.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Alex, daca iti da unda verde poate ne intalnim maine cu Manga intr-un mall. Si poate mai vin si alte fete. Emma cred ca o sa fie OK maine, e deja mult mai bine ca ieri
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Bravo Zeinuca!Ma bucur mult, Alex, stiu cat de stresata erai!
Dana, am uitat sa-ti zic ieri, felicitari pentru casuta!
Azi ma duc la medic, sunt un pic stresata ca am tot avut ceva dureri:(..nici azi noapte n-am dormit, de griji cred.
Va pupescu!
Pentru puiul tau
cristina_ana spune:
Fragutza, iti tin pumnii sa fie totul bine! Te pup!
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineeeeaaaaaataaaaaaa!!!!! Nu dau cafea pana nu imi spuneti ca sunteti aici. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
aici sunt!
arunca in mine cu una mica da' strong!
s
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
neata Gagici,
nu am citi nik si va rog sa ma scuzati. ma intrebam deaca ati avea chef de o intalnire maine prin Unirii? e tare greu sa ma vad cu toate separat, dar mi-ar placea sa va vad pe cat mai multe. stiu ca unii copilasi sunt bolnaviori si cu muci. si noi ii tot intindem pe maneci de multe zile. Sper sa aud totusi ca puteti pe maine?
intre timp am cunoscut niste mamici minunate cu copilasi dementiali! detalii in another day!
ah, inca ceva...change of plans: si astazi nr putem vedea pe la 4, la Afi(am scris bine?) in Cotroceni. deci, cum doriti, in functie de posibilitati, azi sau maine. sambata ma car! va pupez.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume