Sezatoarea canadiana (195)
Raspunsuri - Pagina 17
Doloress spune:
Merci Iselin si eu astept sa te cunosc! Pai cred ca-l trimit pe Patrick singurel cu tati daca nu se poate si nu se poate sa vin si eu. Ca si-asa n-avem organizat nici un fel de surpriza cu Mos Craciun in carne si oase pentru el, eu sper insa sa ajung, tot sub forma de ou kinder cu surpriza.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
iselin spune:
Andreea, e ok atunci, ne vedem in decembrie.
Fetelor, am vazut ca Roxana a postat pe FB. Stiam de faptul ca trebuie sa se ia atitudine pentru legea 101 deoarece trebuia adaptata legea conform Curtii Supreme pana la sfarsitul acestei saptamani. Deci de fapt au fost stransi cu usa.
Anka, iti explic eu mai multe cand ne vedem despre faptul ca tu nu poti inscrie copiii tai la o scoala anglofona, cu predare in engleza. Adica tu apartii de reteaua francofona. Doar cei nascuti din anglofoni pot face scoala in engleza. E o masura de popularizare a limbii franceze.
Dar de stirea cu Duceppe care a infierbantat blogurile ce ziceti?
http://www.radio-canada.ca/nouvelles/Politique/2010/10/15/001-duceppe-usa-tournee.shtml
<<Rarement une nation n'aura été aussi prête que le Québec à accéder au statut de pays souverain, que ce soit en matière économique, sociale, juridique, territoriale ou politique.
— Gilles Duceppe>>
simi spune:
M-au sunat azi de la Beaubois. Alice a intrat a doua pe lista. Sint tare mindra si fericita!
Miine voi primi si mail, acum parca plutesc, nu-mi vine sa cred pina nu citesc eu negru pe alb.
In seara asta m-a intrebat daca mai are rost sa-si faca lectiile Am ridicat o sprinceana si s-a apucat totusi de ele...
oanagabriela spune:
Simi, felicitari pentru Alice Sinteti niste parinti fericiti Acum iei si tu o mica vacanta, ca cealalta Simona ?
Simonna, multumim pentru organizarea petrecerii de Craciun Vin si eu cu Antonia.
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi M-au sunat azi de la Beaubois. Alice a intrat a doua pe lista. Sint tare mindra si fericita! Miine voi primi si mail, acum parca plutesc, nu-mi vine sa cred pina nu citesc eu negru pe alb. In seara asta m-a intrebat daca mai are rost sa-si faca lectiile Am ridicat o sprinceana si s-a apucat totusi de ele... I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even! |
de la R, tocmai i-am spus si a sarit in sus de bucuria ei! Pupam si noi minunea mica si desteapta. La mama ei ii radem sprincenele...
Vorba lui Colegu' inca o asemanare pe lista noastra... :)
S.
oanagabriela spune:
Citat: |
Dupa tura prin Winners si Downtown de ieri imi vine si mie sa rad Asta e ca nu era nici lor clar ce-mi iesea in afara de aflat lucruri noi si interesant... Daca-mi platesc macar parcarea si benzina le-am zis ca ma duc pentru o perioada ca e super interesant ce fac... Vom vedea! Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain) |
Roxana, iti tin pumnii, sa fie cu noroc data viitoare, daca acum nu a iesit cum ai vrut
Ange, mi-ai lipsit Poate nu mai dispari chiar cu lunile pe FB
Doloress spune:
Felicitari Alice! Ce de copii capabili la sezatoarea noastra, bravo lor!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
pitilache spune:
Simi felicitari lui Alice pentru asa rezultat!!!
Oana multumesc pentru gandurile bune! Asa sa fie! Cum e Bucurestiul?
pitilache spune:
Ange a intrat pe fuga si nu a apucat sa va zica dar o laud eu pe Maia ca a intrat si ea la Regina Assumpta si College Laval! Bravo Maia!!!
Luna octombrie trebuie dedicata copiilor nostri studiosi cu asa rezultate frumoase si parintilor ce s-au ocupat de ei . Tuturor un brat de si multe Si la mai mare!!!!!!
lorelaim spune:
Felicitari Alice, Radu si Maia si multa-multa bafta in continuare!
Fetelor dragi - chiar daca va citesc rar (din lipsa de timp)- va citesc cu placere
Va doresc multa sanatate si va imbratzisez cu drag