Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cris, io nici nu stiu cum sa explic pozitia noastra de alptat . Il tin pe bratul meu si fundul se sprijina pe piciorul meu care-l tin aproape turceste peste celalat... ai inteles ceva?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Cred ca da, mi-am ridicat si io cracii pt a intelege mai bine... O sa incerc si io, sa nu ma fac de minune prin mall ca nu voi sti...

{Puiut, io zic sa mai mergi si la un alt pediatru... Nu e ok sa nu ia nimic, nu e ok sa aiba atatea nopti agitate... Bumblebee i-a dat antibiotic, io la fel, pt o alta infectie... Poate de asta se foieste atat, si e agitat... Ca deja a mai crescut, in sesnul ca nu mai poti zice ca e mic tare, si nu stie care e noapte si care e zi... E clar ca ceva il deranjeaza... sa treaca! Si mai cere o parere si unui alt medic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz, noua ne-a dat un antibiotic acid nalidixic (mi-a spus sa nu citesc prospectul ca are niste reactii adverse f nasoale, dar mi-a explicat cum si cand se intampla) mi l-au portionat in farmacie dupa indicatiile medicului, debridad cate 2 ml pe zi. Astea le dadeam impreuna, praful cu ceai (3ml) si debridadul in seringa, Protectis, la distanta de 4 ore de antibiotic si cam atat.
Nici la noi nu am avut multe reactii, scaun cu mucus, bulbuci permanenti in burta, nu se putea odihni mititelul de durere de burta, dar cum fac ei kk apos, se duce imediat in vecinatatea cuculetului si risca infectii urinare cu crocobaurul asta, care astea-s chiar riscante.
si sanatate multa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna seara fetele si delfinasi draguti!

Multumim frumos pentru urarile de LMA.

Am sarbatorit cu o zi frumoasa, am stat la aer o gramada azi.
Pana la trei luni imi propusesem sa-i fac programul de 4 ore si am reusit. Chiar sunt foarte multumita caci de cand cu programul asta Andrei e mai linistit. Deja cred ca stie cand e ora de masa, nu o sare niciodata. Daca doarme, se trezeste in jurul orei. Programul e 6,10,14,18,22 si 2. Eu l-am gandit asa pentru cand va renunta si la masa de noapte si pentru acum caci baia o fac seara la 9.30 dupa care papa si somnnnnnnnnnn de voie. Acum deja se joaca, gangureste, vorbeste pe limba lui cu mine. Acum vreo luna cand a inceput sa zambeasca si sa rada, radea la pereti. Acum si la mine (bineinteles ca sunt in al noulea cer). De dormit doarme aproape numai pe burta. Nu i mai place de nici o culoare pe spate decat in carut si seara dupa baie si papa cand adoarme oricum. Eu mai tind sa cred ca dormitul pe burta il linisteste si la burtica -desi pana acum nu am avut plansete ci doar maraieli cateodata- caci doarme tun.

Una peste alta raportez un bebel foarte cuminte deci si mama de doua ori mai fericita.
Fetelor incercati sa faceti program bebeilor. Eu una zic ca vor fi mult mai linistiti si si burtica nu ii va mai durea asa tare caci stomacelul lor va invata rutina.

Nu am citit decat pe sarite in ultima saptamana caci m-am apucat de renovat bucataria .

RACUSOR - eu zic ca are doar o zi in care e mai somnoros, si al meu mai are zile in care le doarme. Dar pediatra mea zicea ca reactia la orice vaccin poate aparea in 5 zile.

AELITA - superbiiiiiiiiiiiii copilasii.

Zicea nu mai stiu care din fete(sorry) de hainutele de la kiabi. Si eu i am cumparat o gramada de acolo si acum cateva zile au bagat reduceri la salopete si la multe altele asa ca i s-a aglomerat dulapul lui bebe. Se merita, sunt calitative si daca mai urmaresti si reducerile e mai mult decat bine.

-ici pentru toti delfinasii si zile senine fara probleme.

Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, dragutele, noroc cu incurajarile voastre, ca altfel nu stiu ce m-as face...

Alina, .

Aelita, ma intrebai daca plange cand mergem in oras... Nu stiu, ca de prea putine ori am iesit... O sa incerc sa ii pun scoica in masina in fata, sa merg un pic cu el, si poate sta... Alta solutie nu am... Acum o sa mai sun din prieteni, sa le spun ca perioada de carantina s-a terminat, daca vor sa treaca pe aici...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Cristina, chiar ar fi indicat sa primesti vizite , mai ales ca acum e frig si nu prea poti iesi in fiecare zi afara. + ca la tine in casa atunci cand vin ii pui sa se spele, sa se dezinfecteze. Bineinteles fara persoane bolnave, nici macar tusind sau cu muci.
Mie mi-a facut extrembine socializarea de genul asta (e adevarat ca la mine in general vine lumea, nu ma duc eu la altii) si preferam sa vina la mine caci asa le vedeam eu spalandu-se.Eu nu prea ii lasam sa l ia pe Andrei in brate, doar asa sa se joace, sa vorbeasca cu el.

si poze cu Andrei recente http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/Octombrie#

Andrei

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa
fetele, tot voiam sa va intreb de mult

citesc ce scrieti voi despre ECO LA SOLD.
si va intreb caci mie nu mi a zis nimic nici la spital nici pediatra.
Fac toti copii? Sau?

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro

Bumblebee, de cate zile ii dai tratament? Ai observat imbunatatiri? Aceleasi simptome le are si bebele meu. Al tau facea febra cumva? Protetics este probioticul pentru refacerea florei intestinale?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Bumblebee, Crispro, am uitat sa va intreb daca ati observat agravarea diareei dupa antibiotic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Cristina foloseste termosul si ai apa calda si prepari atunci laptele, sau daca nu eu la inceput fierbeam apa mai mult o infasuram intr-un scutec si o tinea calda ~2 ore

Mergi la inceput

Acum ca sunt sigura ca are Klebsiella, cred ca nu o sa-i mai dau Rotarixul. Nu vreau sa-i mai introduc in stomacel si alta bacterie, si asa se chinuie mititelul cu ce are acum!

Stiti cumva daca i se poate face vaccinul de 2 luni daca e in tratament cu antibiotic? Eu as zice ca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetelor si eu ma tot gandesc ca poate si Andruta mea are ceva la stomacel de e asa agitata. ea face cacuta f moale dar si cu perlute. maine credca am sa cer la doctor sa ii faca niste analize si ei. cum ati facut ati fost la medic si de acolo i s-au luat probele ori...??
offf sper sa nu fie nimic si sa aiba ea o perioada de agitatie doar :(:(

Puyutz off si noi facem maine Rotarixul, acum mie teama ca o sa fie si mai agitata

si am uitat sa il cumpar sper sa gasesc la ora aia farmacia deschisa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput