Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, sa stii ca de asta cred ca sunt si eu ciufuta duminica, ca e sotul aici, ca mai vine si soacra la usa duminica de o mie de ori...

Sorina, foarte bine zici. e sotul tau, nu conteaza ce a fost si cum a fost inainte de tine. Conteaza cum e de cand e cu tine, tu stii cel mai bine ce ai in casa, nu alte binevoitoare... Ai o familie minunata, sa te bucuri de ea!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua si de la noi.
Suntem tare cumintei, mergem la plimbarica in fiecare zi, gangurim, chitaim, dam din manute si picioruse, dormim noapte cu o singura trezire pt papa, ce mai, are mama copil cuminte.
Tina, pune si tu niste poze cu Raducu in cada, tare sunt curioasa cunt sta el acolo. Cred ca in curand o sa-l punem si noi ca in cadita lui se cam balaceste si arunca cu apa peste tot.
Crispro, ce bebe frumos ai in poze, dar si tu ce par superb ai. Vreau si euuu!!! Ma bucur tare mult ca vladut se simte mai bine. Cat despre kg nu te stresa ca si eu am o gramada si nu ma stresez sa le dau jos, o sa se duca ele cu timpul. Nu mai fi suparata,vorba Eladeei, cumparati un port bebe si iesi cu el treptat, ai sa vezi ca o sa fie bine, sau ce mulgi lasa in bibe ca sa aiba tati sa-i dea la bebel cand plange si tu poti lipsi cateva ore.
Apropo, si ca tot vb de par, mie imi cade intr-o veselie, nu stiu ce sa mai fac.
La multe lunite sarbatoritilor sa creasca mari si sa fie cat mai sanatosi.
Fetelor cat despre dintisori, sa nu dat cu rosii, eu stiu ca nu e bine sa apara asa devreme ca cica se cariaza usor si devin sensibili. Acum nu stiu ce sa zic.
Racusor multa sanatate pt delfinasul sef, sa se faca bine.
Si noi am fost week trecut la kiabi si i-am luat niste body-uri frumoase cu maneca si pantalon lungi. Erau reduceri.
Georgia, ce frumos se intoarce Antonia, e fetita mare de-acum.
Fetelor, bebeii vostri saliveaza??? Tudor face o gramada de balonase din saliva de-I ajunge pana la gat.
Am vazut ca vb despre rolul de tatic, al meu sot noaptea cand se trezeste copilul n-are nici o treaba, sforaie langa noi de se zguduie geamurile, insa cand vine de la serv isi petrece timpul cu el, iese la plimbare, se joaca, il schimba, il gadila si ii face baita in fiecare seara, eu nu cred ca as reusi pt ca nu i-am facut niciodata, doar am admirat privelistea.
Sorina, imi pare rau ca astfel de probleme, dar aici pe forum te poti descarca, noi suntem alaturi de tine.
Aelia, ce frumuseti ai tu acolo!!! Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi!
Oana, felicitari pt botez, sa-ti traiasca micutul crestin, asteptam pozeee!!
Rody, imi pare tare rau ca Isa e bolnavioara, multa sanatate ii doresc.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Denisa, tot vroiam sa iti zic: legat de spirulina, nu are nimic daca trece mai mult timp pana mananci, ideea era sa iei spiru inainte cu o juma de ora, ca sa iti mai taie din pofta de haleala... Legat de stersul copiilor pe maini - cu nimic... e buna ideea ta cu ceai de muse, io nu il sterg, ca nu ii umbla mainile prin multe locuri... Sper ca nu are nimic dodolina ta...

Eu folosesc ser fiziologic

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

andreea abdrei e la fel, la drum lung doarme, cand se opreste masina incepe sa urle

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

subscriu

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Coteasca, . chiar vroiam sa iti spun ca ti-am ascultat sfatul cu alaptatul din ambii sani, asa ca acum papa copilasul minim 150 la o masa... Dar azi a intrecut recordul... 180 la san + 30 din sticluta (tot de la mine, combinat cu medicament)... Deci, total, 210ml.. Am ramas afis, imi era si groaza sa il tin la ragait, sa nu dea afara ceva...

Rodi, cum e Isa? Sunteti bine? Diana, tu pe unde umbli?

Sa va zic faza tare... Sta copilul in fisher, cu suzeta in gura, si isi prinde cu manuta suzeta... Dar asa fain a prins=o, ca nici daca ma chinuiam eu nu reuseam sa i-o pun asa frumos... Si tragea cu o mana de suzeta, cu gura strangea sa nu dea drumul la suzeta... Nu stia ca el se lupta cu el... Pana la urma mana a trimfat... Era asa socat, cine i-a scos suzeta... Asa m-am distrat...

Coteasca, si Vlad e cu bule la gura, toate bluzele si le uda...

Racusor, cred ca esti ingrijorata... Nu cred sa fie de la vaccin somnul... Poate are un puseu de crestere , ca cica atunci si dorm, nu neaparat papa... Poate Debridatul il linisteste la burtica si se poate odihni... Iar ochiul lacrimat numai dimineata l-a avut si Vlad, iar a doua dimineata celalalt ochi ii lacrima... Nu raspunde pediatra?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina, multi si imbratisari multe! Creste bb Vlad si se mai schimba lucrurile, pana atunci taticul poate sa se invete sa se descurce cu el 2 ore, parerea mea.

Aelita, mami, 4 si noi ne vaitam de la 1. Esti cool, ce mai .

Racusor, oscillo? Poate mai are vreun puseu de crestere, oboseala acumulata. Al meu asa face, 5 zile nu inchide o geana in timpul zilei dup-aia mai vine cate o zi cand doarme efectiv ca valiza-n gara.

Denisa, Carlei.

Corina si al meu face bulbuci la gura, ii mai curge din gura Mi-a spus pediatra ca el nu stie ca tre' sa-si inghita saliva si de aia.
Despre dintii iesiti devreme, o fi bine, o fi rau, cne stie... dar asta nu e determinata de parinti... asadar... nu prea e nimic de facut.

Sorina, asa-s unii, traiesc in trecut, pt ele si pt tine!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Iuliana, ce frumos baiat ai!!! Si ce bine sta pe burta. Sunt invidioasa, recunosc...

Sorina, ce bine se vede ca a crescut Bogdan! Foarte fain e! Imi place ca deja e cu jucariile la mana...

Paula, de Raul ce sa zic... ma topesc... ce faina freza are... Vad ca si tu te-ai incumetat in vana mare...

Iuliana si Paula, de unde ati luat costumasele alea frumoase de ursulica? Vreau si eu...

Coteasca, am vazut ca si tu ai pus poze noi cu scumpul tau... Are si el freza sanatoasa!

CIne mai are poze noi? Copilasul a atipit in fisher (dupa lupta cu suzeta), iar dupa ce se trezeste ne bagam la o baita...

Poze

Mergi la inceput

Michelle, am vazut o poza cu Bianca in parc, ii dadeai cu bibe sa pape, si stiu ca tu esti pe san exclusiv. Asa ca intrebare: faci in asa fel incat sa ii dai laptele in cele 2 ore? Il dai la temperatura de afara?

Fetele cu LP, voi cum faceti? Pregatiti de acasa bibe cu LP, il tineti la o temperatura anume, il dati intr-un timp anume? Ma gandesc daca mergem candva la Cluj, sa ii dau si io din bibe, ca imi e mai usor, ca nu mi se umplu atat de tare sanii cat sa ma doara, si nu mai trebuie sa chinui copilul in pozitia de alaptat in brate, pe care nu o stiu de nici un fel. Si apropo de pozitia de alaptat (ca eu numai intinsa in pat stiu), cand alaptati copilul voi stand in sezut, cum reusiti sa tineti copilul in brate atata timp? La fel il tineti paralel cu voi? Ca io nu is dotata de la mama natura, asa incat nu pot tine copilul pe picioare , si ii bag titi cumva in gura, io tre sail ridic suuuuus de tot, sa ii vina si lui ceva in gurita...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna seara, mamici si delfinasi!

Suntem zombi dupa inca o noapte+dimineata de agitatie continua a lui Raducu! Abia la 11 dimineata am reusit sa-l adorm!

Toata noaptea a dat din manute si din picioruse, gafaia, nu prea a mancat bine si abia daca a atipit cate 15 - 30 minute linistit...

in seara asta am luat si rezultatul la coprocultura de la al treilea laborator, care ne-a confirmat rezultatul de la primul: Klebsiella.

Am sunat pediatra si imi zice ca nu are ce sa-i dea daca nu face febra si ia bine in greutate si mananca normal

O sa merg miercuri la ea la controlul de 2 luni si o sa inisist sa-i dea tratament. Nu mai suport sa-l vad pe puiut cum se chinuie la fiecare masa, cum geme prin somn si se trezeste plangand de fiecare data! Mi se rupe sufletul!

Bumblebee, parca tu spuneai ca si voua tot Klebsiella v-a iesit la analize. ce tratament v-a dat pediatrul?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris, io nici nu stiu cum sa explic pozitia noastra de alptat . Il tin pe bratul meu si fundul se sprijina pe piciorul meu care-l tin aproape turceste peste celalat... ai inteles ceva?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput