La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka bune seara ... da monisule, noi si otv-ul ...macar n-am gasit-o pe elodia daca tot rascolim atata ..pamant ce mai face iuli cel eco-friendly? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
multumim de intrebare, Iulianul e bine, baiat de caracter, nu m-a facut sa ma urc pe pereti astea 4 zile cat am fost doar eu cu el acasa.
si zici ca... pamant se zice acuma?
Mely gata, sunteti sanatosi?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Eu nu am apucat sa citesc decat asa pe sarite si sa rad in hohote la glumele pe care le-am priceput printre picaturi . Neuronul,nah... ma lasa! Recunosc cu mana pe cravata mea de pionier.
Am intrat sa va zic pentru fetele din Bucuresti de un targ dedicat zilei internationale de raw vegan care va avea loc maine. (http://ligiapop.com/) Cred ca a mai pus Raluk link la pagina asta.
Sa aveti o seara frumoasa!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mary_07 spune:
Monis,, Razvi a scapat de tuse dar mucii inca ne mai dau tarcoale.
Pupam baiatul de comitet,sa ramana tot asa .
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
salutare dragelor,
mai, sunt cam tristuta. maia a facut febra 39.2, nu a mancat mare lucru azi si a avut si 2 scaune moi. e tare apatica, are pleoapele cazute ca un catel amarat si sta agatata numai de gatul meu. a dormit azi de la 11.30 - 16 si s-a trezit cu febra 38.4. e maraita si tare mi-e mila de ea. i-am dat panadol si vitamina c, dar acum seara iar a crescut temeperatura. i-am dat iar panadol. i-am facut racoare in camera, am imbracat-o subtire, i-am facut o baita cu apa mai rece decat de obicei.
pot fi reactii ale vaccinului si simptome de dinti... un incisiv superior sta sa iasa...
mda, cam asta. sper sa-i treaca repede ca tare-i greu s-o vad asa.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 [...]sa ramana tot asa . |
... pana vine taica-su . glumesc
aia cu mucii era ceva cu 2 saptamani parca . oricum, sper sa treaca mai repede
Biaz chiar ma gandeam azi la tine (m-oi fi gandit suficient de tare si m-ai "auzit" )
Cristina de cand ai pus filmuletele tot vroiam sa zic... masca am ramas cand am vazut cum papa Ema . Cat de precis duce lingurita la gura si cum nu se murdareste deloc pe maini. Oau! pur si simplu oau! In schimb cred ca esti necajita ca o ciufuleste nazdravanul de Andrei, tare greu trebuie sa fie sa mediezi intre cei 2 copilasi.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
happy_uka spune:
Of hepi, ce rau imi pare .. se si plange de gingiutze? eu stiu ca asa febra mare nu poate fi de la dinti, acum poate gresesc eu ..
incearca sa te uiti in gatut, daca este rosu. sper sa treaca repede de tot..
nu stiu daca ti-am spus, pt dinti este foarte bun orajel, se gaseste , ca si infacolul, pe piatza neagra .
tin pumnii sa fie bine !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Am vrut si eu sa mai raspund cate ceva dar Alex ma termina, asa ca lasam pe maine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monique02
Liliacule am si eu unul de la Tomy care se aciveaza de la zgomot, (adica cand plange copilul) si incepe sa cante si sa proicteze pe tavan ceva cu ursuletul Winnie. Muzica e foarte OK, se poate dormi pe ea super bine. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Vai ce dragute sunteti . Si eu am o maimuta care tremura ca disperata cand se fac zgomote si era o perioada cand ma ajuta...dar seara ii scot bateriile ca o mai apuca noaptea ca nebuna . Dar..culmea, nu se activa cand voiam ci numai cand avea ea chef. Am bagat-o la masina de spalat si-am rezolvat-o. Definitiv!
Cat despre carusel...pai o sa ma uit sa ii caut de-ala cu telecomanda cu toate ca jucariile astea care au cantece pentu copii il lasa rece. Daca ar avea melodia aia cu Trompeta a lu' DJ Sava...sau altele in ton, poate m-ar incanta mai mult dar de-astea cu nani, nani nici gand sa il incante.
Vad eu pana la urma. Oricum, de-atata vreme m-am cam obisnuit. Si..ca si Raluka, am invatat sa dorm busteam pret de cateva secunde
Ce liniste s-a lasat pe-aici. Hai, iulika e la gratarel, Dnuta cauta casuta, dar restul??
Aici e asa de nasol ca n-am avut chef de mai nimic. Am iesit la plimbare...pana la mama si inapoi. 1 minut de mers cu masina ca nu ma incumet sa ies pe ploaie.
Eu inca nu m-am obisnuit cu ideea ca vremea se face nasoala.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
uka, nu stiu ce sa zic. mi se pare tare ciudat ca dimineata avea 37.7, la 16 avea 38,3, iar acum seara 39,2...dupa ce la 16 i-am dat 5 ml de panadol.
si mie mi se pare mare temperatura si pentru reactie de la dinti si pentru reactie la vaccin. vedem. sper sa treaca.
iulia, ce-ai facut azi la doc?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
hepi de la dinti nu se face temperatura atat de mare. Ori este o reactie la vaccin...dar ar fi prea mare si de la asta...ori o fi avand ceva in gatisor. Incearca sa-i scazi temperatura prin orice mijloace si sa o urmarest: muci, tuse...
Multa sanatate va doresc. Imi pare tare, tare rau
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri