Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Roxana ms de raspuns. Mai pe ele inca le intereseaza jucariile si etc dar au prea multe si le vor le vor si apoi raman abandonate intr-o cutie dupa vreo cateva zile. Si ale mele is fan masini si rachete nave spatiale etc avem o colectie deja. Ce am mai zis ca le luam o sa fie toy story toate trei blue ray. Ca apare acuma in nov colectia cu toate trei si Ari l-a vazut al trilea la cinema si i-a placut de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
buli sper sa sunteti mai bine!
roxana, mada, noi am fost informati inca din august ca isi doreste un grajd de craciun. asa ca ... asta va fi!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, ce faceti?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

suntem asa si asa...nu a mai vomitat dar frisoane inca face si febra...cu atb cu tot

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

tuseste in continuare pana vomita apropae...muci la greu..tot ragusit...deci...campiii mii iau

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Alina, imi pare rau. Nu stiu ce naiba sa mai zic. Nu inteleg de ce naiba unii copii sunt atat de sensibili.
Victor al meu s-a imbolnavit stand in casa... A inceput sa tuseasca si nu se mai opreste de vreo 2 sapt... Nu l-am scos deloc afara, pt ca Daria nu a avut voie si atunci am stat si cu el in casa. Cum naiba e posibil sa se imbolnaveasca din nimic???

Mergi la inceput

Am zis de prea multe ori "naiba", cumva...? Scuze, dar sunt f indignata si frustrataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! La naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Consi La Multi Ani! sper ca ai avut o zi minunata alaturi de familie.

Bulinutza uff mai cat va mai chinuiti, sper sa va treaca cat de rapid, ca imi imaginez ce greu e. Pupici la pisoi si lots of hugs pt mami cea puternica.
Noi suntem ok-ish asta mica e cu o tusa urata si vad ca nu-i mai trece si niste muci care nu o lasa sa respire bine noaptea. R e super ok acuma e in vacanta abia asteapta sarbatorile, abia asteapta sa inceapa reception sa stea la scoala toata ziua, eu sper cand incepe reception sa si pape mai bine ca va manca la scoala cu ceilalti copii.
Eu busy tre sa ma apuc de proiecte si tot aman cu tot felul de scuze si parca vad ca le termin pe ultima suta de metri.
Na fug la trebi.

Mergi la inceput

Victor are bronsita urata. Am ajuns sa rasuflu usurata la diagnosticul asta ("ufff, bine ca nu e pneumonie" ).
Mada, aveti si voi grija cu tusea aia. Pe mine ma ucide cand ii aud tusind pt ca de fiecare data tusea a insemnat la noi pneumonie/bronsita
Sa va treaca repede!

Mergi la inceput

doniro...nu mai stiu ce sa mai zic ce sa mai zic? sanatate multa!!!
Miss JJ si voi cu tuse ..va pupam si noi si multa sanatate!

azi ma duc cu el iar la orl...se pare ca iar are o rana pe o amigdala...nu zic nimic...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput