La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Si marmota invelea ciocolata in staniol

beau in soc de 3,dimineata si seara.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai uka esti mortala, zau. asa versuri adanci, respect.

treaba cu uratul si neuratul...uneori uram si uneori uitam...suntem oameni. dar ce atata suparare. ukule tu nu te-ai suparat ca nu i-am urat carinei la 11 luni, nu? da' eram in Sardinia si n-aveam net. pentru asta trebuia, de fapt, sa nici nu-mi mai vorbesti. La fel si iulika. of, of.

liliacule eu am facut umanul, mai ezact, limbi straine. nu stiu eu atata matematica pentru tabelul icsel si logaritmii tai. dar am sa ma duc in spate, sa vad si io care nu i-a urat frate lui fiu-meu la multi ani duminica. si dau si io icnor la toate, da? ca sa nu mai spun ca daca nu ati lasat 10 commenturi la poze, ati iesit de la inima mea.

acuma, cat e gluma-i panarama...ce naiba se intampla cu viata noastra? au pierit problemele si nu avem ce sa crosetam?

raluk ce meniu, wow. cred eu ca hribi sunt ciuperci...asa ca despre alea, nu am parere prea buna vreo cateva zile...pana trece indigestia. dar restul .

hepi de care bara folosesti?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

am recuperat ce s-a scris incepand de aseara ...uka filmuletul transmis e mortal ...pur si simplu razi cu lacrimi (mi se intampla frecvent cand rad atat de tare) ...si dupa toate astea ... au venit continuarile de azi ....deci ce sa mai merg la sala ...e suficient la cati muschi mi-am pus in functiune

Iulia tare mult as vrea sa te ajut cu un doctor, dar si noi am ramas fara ... pediatra intra in concediu prenatal ... si eu care ma gandeam ca o sa o tinem pana la 18 ani ca tare mult imi placea ..deci acum caut in medic bun la Medicover daca ma poate ajuta cineva.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Mahhh ma apuc sa caut...capitolu' X sigur Uka nu mi-a urat pentru fii-mea...si vorba aia,prima sarbatorita din odisee

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Manguliciule me escuzmoa, madam, ca sa vorbim pe limba lu' Dostoievki...da' aia n-a vrut sa fie injuratura. Daca-ti da cu virgula..nu-i bai. Trimite datele la mine la procesat. Eu trimit doar nota de plata

Sabina soc-nesoc, eu tot ma zgaiesc acum sa vedem ce te-a impresionat pe tine mai devreme. Nik n-am vazut!

uka si tu tot de la aceeasi firma iei camasile, soro?? Asa e in trend

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai, sunteti demetiale, rad ca proasta in fata monitorului!!

Uka beibi, esti in mare forma!!!

Mandra mea, de azi dimineata, exerseaza mersul cu spatele, este TO-TA-LA!!!! Imi pare tare rau ca nu o pot filma, dar cum scot camera sau orice alt gadget se opreste si il cere, nu mai pot de oftica. Ceva idei marete despre cum o pot totusi filma pe sestache?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

acuma, cat e gluma-i panarama...ce naiba se intampla cu viata noastra? au pierit problemele si nu avem ce sa crosetam?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Zi , ce alegi din astea 2:

Viata noastra unde eee/ viata noastra ce-ati facut cu eaaaaaaa

sau varianta mai moderna

Ooooooffff, viata meaaaaa/ of inima meaaaaa

In rest...toate-s vechi si noi sunt toate. Noi sa fim sanatosi ca belelele curge.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

mai uka esti mortala, zau. asa versuri adanci, respect.

treaba cu uratul si neuratul...uneori uram si uneori uitam...suntem oameni. dar ce atata suparare. ukule tu nu te-ai suparat ca nu i-am urat carinei la 11 luni, nu? da' eram in Sardinia si n-aveam net. pentru asta trebuia, de fapt, sa nici nu-mi mai vorbesti. La fel si iulika. of, of.

Deci eu cand am auzit ca pleci in concediu EXACT in perioada in care era ziua Carinei am facut o mare depresie . Eram sigura ca n-o sa poti ura de acolo ! Am trecut peste, au fost alaturi de mine familia si prietenii, sunt sigura ca voi nu v-ati dat seama..Si manutzele copilului meu, intinse spre mine, m-au ajutat sa ies din haul in care cazusem..Pentru ea am revenit! Trebuia sa zambesc iar, sa vad soarele si iarba sa apuc s-o vad la scoala! Nu stiu de ce ai adus asta in discutie..redeschidem rani adanci, aparent vindecate !

Medicamenteeeeee

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Manguliciule me escuzmoa, madam, ca sa vorbim pe limba lu' Dostoievki...da' aia n-a vrut sa fie injuratura. Daca-ti da cu virgula..nu-i bai. Trimite datele la mine la procesat. Eu trimit doar nota de plata

Sabina soc-nesoc, eu tot ma zgaiesc acum sa vedem ce te-a impresionat pe tine mai devreme. Nik n-am vazut!

uka si tu tot de la aceeasi firma iei camasile, soro?? Asa e in trend

D'ale Andrei

Vremuri

Pai se vede ca am invatat matematica doar pentru bac....
N-are nimic,nici o logica!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput