urgent!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

off,hrean nu am pus,nu suntem prieteni asa buni cu el....o sa le las sa vad cum evolueaza situatia si de--o fi sa fie stricate...si asta e,o sa va tin la curent cu situatia din camara mea,
multumesc mult celor ce au citit si au scris
pooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La toate muraturile puse cu saramura se tulbura apa. Trebuie vanturate - daca-i recipient mic, se inchide capacul si se rastoarna-ridica-rastoarna-ridica de cateva ori; daca-i recipient mare, se sufla aer printr-o tzeava, celebra "tzeava pentru suflat in muraturi". Eu stiu ca nu se inchide capacul ermetic, ca se formeaza gaze acolo si creste presiunea si-ti poate exploda recipientul.

Am si eu o nedumerire: da' acrirea muraturilor nu este un proces de fermentatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui viomary

off,hrean nu am pus,nu suntem prieteni asa buni cu el....o sa le las sa vad cum evolueaza situatia si de--o fi sa fie stricate...si asta e,o sa va tin la curent cu situatia din camara mea,
multumesc mult celor ce au citit si au scris
pooop

Hreanul se curata se spala si se taie fasii lungi si subtiri. Nu se consuma - rolul este strict pentru conservare. Dar ce calitate asigura muraturilor....eeeee...

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput