Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare):

Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei?
PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Eu deja ma gandesc la bebe2. Desi ar fi un miracol sa se intample. Nu stiu ce sa zic, sunt multe aspecte implicate. Cu doi copii nu o sa mai pot sa lucrez - sau ma voi simti o mama denaturata care nu sta destul timp cu copiii ei - si financiarul nu e de neglijat...acum sunt mici, dar cand or incepe cu 2 laptopuri, 2 telefoane mobile si...cat mai bengoase mama...ca asa are colegul meu!!!, cu excursiile, taberele, concediile in strainatate, 4 locuri la avion!!! etc, etc...acu e simplu, 5 bodyuri si 5 pantaloni...dar ce vine mai incolo si ce pot sa ii ofer...sau sa le ofer, aia e problema.
Si evident, ne intoarcem la problema de baza, s-ar putea sa nu mai raman ever insarcinata, iar FIV inca spun ca nu mai vreau sa fac. Daca da Dumnezeu sa raman natural, e binevenit, daca nu...nu mai fac alt FIV.
Ce frumos ar fi cu 2 capete blonde pe bancheta din spate a masinii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

De cate ori pe saptamana le dati la ufi ficat?si care ar fi solutia...ca din comert nu-i dau ca are gust de antibiotic..cah

Mami fericita!

o data pe saptamana cred ca e de ajuns!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si noi ne-am gandit la al 2-lea copil dar nu acum, peste 2 ani asa, sotul zicea ca daca aveam casa noastra si nu statea in chirie acum ne apucam de urmatorul dar asa sa mai asteptam 2 ani...asadar cam 3 ani distanta intre ei...bine eu il vreau si pe al 3-lea..acum vedem ce ne rezerva viata

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare):

Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei?
PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi.

AMR 5 kg
Eu deja am inceput demersurile,numai sa raman insarcinata(ceea ce e greu un pic,fiindca alaptez.....dar nu se stie niciodata)....din punctul meu de vedere ar fi ok o diferenta de un 1 an-2 ani,dar depinde in ce societate traim,conditiile,diferenta de generatie isi cam spune cuvantul....eu am o sora cu 5 ani mai mica,diferenta se simte,mai ales in modul de a gandi,percepe viata/societatea,etc.....sotul meu are 5 frati,cu diferente mai mici sau mai mari,la fel e si la el.....acum poate ca e o coincidenta sau nu....dar eu zic ca daca diferenta e mare ei trec,mai mult ca sigur,prin niste schimbari de mentalitate,societate,...etc,ceea ce in viitor,cand sunt mari se resimte.Asta e parerea mea,eu sunt si pe principiul ca daca pot acum de ce sa nu fac,atata timp cat circumstantele(sanatate,morale,familiale,financiare imi permit),eu vb exact de mine,fara a ma referi la nimeni altcineva(pt ca fiecare are propriul mod de a decide ce e bine sau nu pt el,familia lui....sau a avut motivele lui) ....so,eu am 26 de ani si mai vreau sa am un bebe,sper sa il si am.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

AMR 5 kg

la mine nu mai este cazul
dar va urez succes si va sfatuiesc sa nu av opriti la un singur copil....ei ne fac viata mai frumoasa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

un brat de

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

in legatura cu ficatul...din pacate si eu tot din comert cumapr..merg in piata si iau proaspat...asta e...daca altfel nu se poate :(

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ficat; am gaini muuulte si ii dau de la ele,cam 1-2 la 2 saptamani ptr ca asa cum spunea si lorex ii dau de 2 ori dintrun ficat

superbe pozele cu tudorel buturel ...pe olita si cu covorasul in cap ...v-ati amuzat pe cinste cu motanul care se simte neglijat

alexandra de ioana a avut iarasi tort ...hmm sun invidioasa ....o felie la pachet e o frumusete...

vad ca s-au intalnit carmita cu danyelana ...suntei superbe si voi si puii vostri

lucas de oani s-a dat in chestiile alea de prin parc...e baiat mare deja ...dar e cu fratiorul mai mare si protector

C de xela...elegant si la plimbare cu masina...cred k il impinge A ....

toti sunt superbi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

AMR 5 kg

la mine nu mai este cazul
dar va urez succes si va sfatuiesc sa nu av opriti la un singur copil....ei ne fac viata mai frumoasa

un brat de

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

AMR 5 kg
Eu deja am inceput demersurile,numai sa raman insarcinata(ceea ce e greu un pic,fiindca alaptez.....dar nu se stie niciodata)....din punctul meu de vedere ar fi ok o diferenta de un 1 an-2 ani,dar depinde in ce societate traim,conditiile,diferenta de generatie isi cam spune cuvantul....eu am o sora cu 5 ani mai mica,diferenta se simte,mai ales in modul de a gandi,percepe viata/societatea,etc.....sotul meu are 5 frati,cu diferente mai mici sau mai mari,la fel e si la el.....acum poate ca e o coincidenta sau nu....dar eu zic ca daca diferenta e mare ei trec,mai mult ca sigur,prin niste schimbari de mentalitate,societate,...etc,ceea ce in viitor,cand sunt mari se resimte.Asta e parerea mea,eu sunt si pe principiul ca daca pot acum de ce sa nu fac,atata timp cat circumstantele(sanatate,morale,familiale,financiare imi permit),eu vb exact de mine,fara a ma referi la nimeni altcineva(pt ca fiecare are propriul mod de a decide ce e bine sau nu pt el,familia lui....sau a avut motivele lui) ....so,eu am 26 de ani si mai vreau sa am un bebe,sper sa il si am.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Sa zic si eu daca tot am intrebat.

Eu pe bebe 2 l-as face cam atunci cand va avea Mara 3-4 ani. Stiu ca va fi mult mai usor dpdv financiar (pt ca ne raman mmulte lucrusoare/ carucioare/ jucarii de la pufuleti) si vor fi si mai usor de crescut pt ca se vor juca impreuna (sper eu).

Asa ca un contra-exemplu....fratele meu e mai mic cu 7 ani si ne-am inteles mereu PERFECT, cu sora mea, care este mai mare cu 2 ani nu m-am avut prea "pe bune" in copilarie.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

eu cu bebe 2 daca initial am trecut prin faza ca nu mai fac nici unul uite ca m-am razgandit si nu imi pare rau nici un moment. noi am zis sa fie diferenta mica intre ei (2.5 ani e la noi) ca sa aiba cat mai multe lucruri in comun. intre mine si fratii mei este diferenta de 4 respectiv 8 ani, eu sunt cea mai mica si pot spune ca in copilarie nu prea ne-am intersectat la joaca si in general. acum ne intelegem f bine, dar atunci

cu bebe 3 sunt aproape sigura ca nu-l mai fac, dar ... never say never

citeam aici pe forum la cineva ca bb 1 iti intoarce viata, bb 2 aduce deasemeni o schimbare majora, de la bb 3, 4 cica nu mai ai nici o problema ...

pe urma tb avut in vedere toate aspectele cand va ganditi la bb 2. atat bune, cat si "rele". adica asa cum spunea BF e partea financiara, e disponibilitatea noastra ca mame in cdt in care mai avem si job, e problema psihologica a lui bb1 de frate/sora mai mare, e timpul petrecut in cuplu care se reduce semnificativ, e starea de echilibru psihic a mamei care tb sa aiba grija de 2 copii/casa/mancare/sot si poate si multe altele care nu imi vin acum in cap.
daca ar fi sa gandesc per ansamblu (asa cum imi place mie ) am luat o decizie f inteleapta in al avea si pe C. un copil nu se compara cu nimic. DAR ... e f f greu si eu personal sufar cel mai mult dupa timpul pe care nu mai pot sa-l petrec cu sotul meu.

voi mamele cu 2-3 copilasi ce spuneti?

Mergi la inceput