Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 21
lumi_calin spune:
Many_bani- urat din partea masinii de spalat ca s-a stricat!!!cat despre covoare cred ca si pe mine ma paste acelasi lucru: sa le cumpar si apoi sa le aspir, curat,etc....
pe Firicel
Rony imi pare rau ca ati ajuns pe la spital, chiar si atat de putin. Bine ca a trecut. Va pregatiti de mot nu???
lumi_calin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui smaranditza Nu, din pacate nu ne-am putut bucura afara de astea doua zile insorite, pentru ca temperatura lui Timi nu a scazut deloc sub 38. ![]() Acum are 39,3 , dupa ce am tot alternat Panadolul cu Nurofenul, iar azi-noapte, cand ardea tot, i-am dat si Hexalgin 8 picaturi. E super-marait, m-a capiat de cap, sunt cu nervii prastie, ca nici nu doarme cum spuneti de ai vostri... Am sunat dr neonat. si pana la ora 6 tre sa fim la ea sa il vada. Asa m-am saturaattttttttttttt!!!! ![]() ![]() ![]() |
offff Smaranditza, poate e doar un virus mic si trece dupa trei zile febra asta uracioasa. Bine ca mergeti la dr. Oricum primele 2 zile sunt mai grele, deci poate raul a trecut....pupam pe Timi sae faca bine
Ce multi bebei bolnavi. Noi suntem mai bine am fost dimineata la dr. gatul e mai bine, umflatura s-a mai micsorat, nu ne-a prelungit tratamentul decat cu eurespalul.
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lumi_calin monis tot voiam sa te intreb : nu participi la concursul cu foto??? ![]() |
eu m-am inscris
asa ca asteptati bombardamentul cu voturile 
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
mihamora spune:
Si eu m-am inscris la concursul asta
Cand dau drumu la vot?
Smara- multa sanatate lui Timi! Cel mai greu e cand sunt bolnaviori.
LumiC - ma bucur ca sunteti mai bine![]()
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
lylyana.ion spune:
luniversatilor 
ce zi faina de intalneala am ratat...![]()
de cand a ajuns in carut, alex era in
, stia ca urma plimbarea, tipa dupa mine si facea cu mana "pa".
a tipat la toti cainii, toate masinile dar mai ales la porumbeii din parc si locul de joaca, unde l-am dat uta, pe tobogan si l-am invartit pe ratzuste ![]()
acum a adormit bustean
asa ca scriu si eu doo randuri, de la coada la cap:
raluci si miha, asteptam linkurile pt votare. Bafta!

raluci, ati scapat de M definitiv?
Smara, imi pare rau ca sunteti si voi in pas cu moda. sanatate lui Timi 
Rony, bine ai reaparut! si alex a avut rubeola cand avea 8 luni, dar n-am avut parte de spital, slava domnului! ceva pozici? 
Many, pup firicelul incapatanat, si alex este la fel, doar ca in public nu prea arata ![]()
sa va fie de bine noile achizitionari, chiar daca au fost impuse si nu luate de placere! 
Coque, deplasarea a durat o zi, sau sunteti in continuare acolo? noi am lasat copilul la socrii pe motiv de caldura ei, noi ba 
K, hai cu pozicile alea mai repede!
nu-mi imprumuti si mie niste Eni d-aia sexosi? 
monis, ai gasit termometru? multu' pt linkuri 
Lumi_C, nu i-am dat rosie cruda lui alex si nici nu doarme pe ceva, direct pe saltea 
broscuta, vierme ii spune si socramiu lui alex, dar mie nu-mi place
al nostru e frichi' ![]()
cam atat m-a tinut neuronu, broscuto daca afli cum se inmultesc, da de veste!
ah, si v-am trimis un mail de dimi ![]()
edit: lavi, ce ai facut la dr azi? 
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e