Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
inca un www.umm.edu/ency/article/002348.htm" target="_blank">link pentru cine are curiozitatea.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
mihamora spune:
La multi ani Maya!!!
La multi ani Anabelle!!!
Sa fiti sanatoase si norocoase si sa va bucurati parintii! Scuze pt intarziere.
Lavi - felicitari ! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
Licurici - cred ca si eu am alaptat in curtea bisericii, nu sunt sigura, dar unde nu am facut-o de data asta....
Data trecuta am fost mai rezervata, acum nu, ce-i drept folosesc si esarfe.....
Felicitari pt casuta noua, si pt 2 calc, si noi avem fiecare laptopul lui si vb pe mess
Lalu - faine pozele, ati avut vreme buna de balaceala.
Dozz- concediu placut. Al meu sot e f mandru ca alaptez si spune la toata lumea...ma termina faza asta...nu stiu de ce trebuie sa stie chiar toti
Dankuta- felicitari lui Pinky pt progrese, sa o tina tot asa! Cat despre kg,daca fetita e sanatoasa nu te mai stresa
Ala mare al meu e cu 3 kg peste asta mic...
Laura-andreea - super cum te striga fetita ta Cate ore sta la gradinita?
Mai e de scris, dar nu mai reusesc acum, am vazut-o si pe Teo ce scumpa, imi place ca e activa Shtephy si ca a revenit Mitzy si Doamna Coque care scrie super, si Broscutz,mult mai relaxata...Ionela, Monis, Lyly...va pup pe toate
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
lylyana.ion spune:
Neata neata!
Am venit cu ua! Dati-va jos din pat!!!
o saptamana frumoasa!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
raluci_b spune:
Neatza, asa ma Lyly ca de cand te astept
Luniversare frumoasa, strengaritzei TEO si un pup apasat pt mamica ei
Miruna
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
ionelamaria spune:
Hop si eu dupa mirosul de ... ca trecu ceva vreme de cand nu mai servi-i cafeaua cu voi
pup fetele dragi... deci pe toate
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
nu stiam unde sunteti, dar m-am uitat pe geam si ce sa vad, toate sunteti agatate de razele soarelui, ma arunc si eu de piciorul cuiva
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
many_bani spune:
Buna dimineata,
Ma mai primiti si pe mine? Sper sa avem un inceput de saptamana bun, deja razele Soarelui imi da sperante, ptr. ca saptamana care s-a incheiat a fost horror ptr. mine. Cand e sa nu fie, nu e si gata, adica s-a stricat masina de spalat cu rufe in ea, apoi am constatat ca trebuie sa pun ceva pe jos (noi avand gresie in toata casa) ptr. ca manutele copilului erau reci mereu. Asa ca am plecat la cumparaturi si am ramas marcata de preturi. In final am luat masina, am luat covoare. Acum am alta ocupatie, in afara de ce cu copilul, aspir covoare, din care se ridica nori de scame, le urasc, acum imi dau seama de ce le-am evitat atat.
Noi am scapat de mucisori, de data asta ne-au tinut 8 zile, am scapat si de suzeta, de acum tinta urmatoare este dormitul in patut si apoi olita, spre un an juma' .Dupa ce am renuntat la siropele a revenit si programul normal de treziri noaptea, minim doua, de unde trag concluzia ca el dormea asa mult de la acele balarii.
O alta concluzie este ca am unul dintre cei mai obraznici copii si incapatanat, nu face decat ce vrea el si el vrea sa strice. Se urca in ultimul raft al bibliotecii, se baga dupa wc in baie, daca este usa deschisa si multe altele, numai de mancat nu vrea sa manance. Are un alt nume de cod, nu mai este piscotel ci firicel inalt si slab.
Observ multi fulgusori bolnaviori, pupam sa treaca si un buchet mare de ptr. mamici
mami de Vlad (29.10.2009)
Rony spune:
BUNA,
Multumesc lui Monis ca mi-a trimis link-ul cu voi ca nu va mai gaseam! Mateo a crescut mult de cand nu v-am mai scris; merge de aproape 2 luni si avem 8 dintisori si cred ca iese si al 9-lea pentru ca este ff marait noaptea!
Fetelor nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa ma intorc la serviciu! nu stiu cum m-as descurca!
Am fost singurei o luna de zile si Mateo a fost bolnav, a avut chiar rubeola! am fost si pe la spital putin- dar nu mult -asa vreo 8 ore cu o perfuzie in manuta-desi nu cred ca era chiar necesar- necesar era sa-mi spuna o desteapta de doctora sau doctor sa ma mulg inainte sa-i dau san ca sa nu suga mult lapte de o data- el vomita sarcul ca manca mult lapte dintr-o data... dar am trecut peste toate... voi incerca sa citesc din urma , mai ales postarile referitoare la mancarea de bebe - ma inspir de la voi ca nu stiu ce sa-i mai gatesc!
Facem un an pe 22 octombrie !
va pup si va urez o saptamana cu mult soare si caldura!
lumi_calin spune:
buna ziua!
La multe lunite pentru:
Teodora (11.11.2009)
Miruna (11.12.2009)
fetelor ati scos nasul piticilor la soare????
o zi si o saptamana de milioane va doresc!!!
smaranditza spune:
Nu, din pacate nu ne-am putut bucura afara de astea doua zile insorite, pentru ca temperatura lui Timi nu a scazut deloc sub 38.
Acum are 39,3 , dupa ce am tot alternat Panadolul cu Nurofenul, iar azi-noapte, cand ardea tot, i-am dat si Hexalgin 8 picaturi.
E super-marait, m-a capiat de cap, sunt cu nervii prastie, ca nici nu doarme cum spuneti de ai vostri...
Am sunat dr neonat. si pana la ora 6 tre sa fim la ea sa il vada. Asa m-am saturaattttttttttttt!!!!