Iti spun eu, clarmai, ca ti se nazare, n-a avut roxy nimic cu tine, era doar revoltata ca se fabrica multe chestii nocive cu gust bun...nu stiu de unde ai scos acuzatii ca fabulezi
.
Doamne, mi s-a facut pielea de gaina, roxy, bine ca ai avut prezenta de spirit!! Cu a putut asistenta aia sa dea asa ceva copilului fara sa te intrebe?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
clarmai
, scuze daca ti s-a parut ca as fi spus ceva ce nu trebuie, dar ideea era ca eu ma revoltam contra faptului ca pastilele , siropelele, tot e colorat, bun la gust , tentant, astfel ca sunt cautate de copii si cand nu trebuie.Nicidecum ca tu ai fabula.Scuze inca odata ca nu m-am facut bine inteleasa.
buburuza 1979 ce mai face piciul
tau?
ilinca M
multumesc pentru ca m-ai sustinut si ai explicat exact ce am vrut eu sa spun.
Roxy piciul meu e bine, merci de intrebare! nu s-a intamplat nimic atunci si nici dupa "eveniment".
mie imi era teama sa nu ii faca ceva rau bombonica nu hartia, ca din aia a mai mancat si nu au fost probleme 
si cu innecatul, intr-adevar se innecase, ca asa am descoperit ce a facut... a venit la mine fuga cu lacrimi in ochi si chinuindu-se sa inghita. eu m-am speriat si l-am luat repede si l-am pus cu burta pe genunchii mei si i-am aplicat cateva zdravene intre omoplati. doar ca in los sa o dea afara a inghitit-o rapid si a inceput sa rada fericit de "isprava".
2 ore dup-aia am tremurat ca varga de sperietura si imi era teama si sa nu pateasca ceva de la bomboana.
bine ca a trecut fara probleme totul...
_
mami de
pic
Being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in my field, since the payment is pure love. ~ Mildred B. Vermont