mi-au livrat masina de spalat dar nu si factura!

mi-au livrat masina de spalat dar nu si factura! | Autor: deliafairais

Link direct la acest mesaj

am nevoie de ceva sugestii. am cumparat acum aproape 2 sapt o masina de spalat de pe un site (magazinieftin.ro). mi-au livrat masina dar nu mi-au dat factura ceea ce inseamna ca nu e valabila garantia. i-am sunat si mi-au explicat ca ei au sediul in satu mare iar masina mi-au trimis-o dintr-un depozit din cluj pt ca era cel mai aproape de adresa mea. cik factura au trimis-o prin posta de la sediul lor. nu stiu daca sa ii cred...mi se pare cam ciudat sa tii produsele in depozit si facturile la sediu in alt oras. oricum...au trecut 7 zile lucratoare deja si factura nu a ajuns. voi suna maine la protectia consumatorului sa vad ce zic si ei. ati patit vreodata ceva de genul asta? ce ma sfatuiti sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eu zic sa stai linistita si sa ii mai suni inca o data. eu am luat de la ei toate electrocasnicele pentru bucatarie si am negociat si pretul. factura am primit-o pe mail transportul a fost super ok...cu nemo...eu sunt din bucuresti deci iti dai seama ca am avut ceva emotii!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yo5ofh spune:

Si eu am cumparat de pe magazinieftin.ro . Au fost de treaba baietii, am primit produsele destul de repede. Am cumparat un cantar de bebelusi, un televizor si o masina de spalat vase. Aceeasi lucru am patit si eu: factura a venit ulterior, dupa 3-4 zile cu posta romana. Mi-au explicat ca lucreaza din mai multe depozite din tara si din aceasta cauza am primit separat factura care pleaca de la sediul lor. In rest a fost totul ok. Eu zic sa le mai suni, si solicita inca o factura, ca probabil s-a ratacit prin posta. Eventual si pe mail. Din cate stiu nu mai este obligatoriu stampilarea facturilor. Inainte sa cumpar de la ei am verificat firma: sunt din '92 sau '93 nu mai tin minte, deci nu par a fi tepari...

Mergi la inceput