Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, multumim de urare.
COpiii s=au distrat la petrecerea din seara aceasta, Paul si Silviu s-au imbratisat si si-au urat un calduros LMA reciproc, au fost tare simpatic. Paul cel putin a fost foarte entuziasmat ca isi serbeaza ziua impreuna cu cel mai bun prieten. Voi reveni si cu poze cand reusesc sa le pun.
FELIS, felicitari pentru progresele lui Mihai, e tare dulce si destept, las' ca ti-l smotocesc eu peste o saptamana. Cel mai petrecaret dintre toti copiii a fost MIhaita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Paul... inca odata La multi ani!!... sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii celor dragi....

Paxela, Onitza.. multumim foarte mult pt invitatie si scuzati plecarea precipitata...

Eu am stat cu copiii, dar pe cat posibil separat, mai departe de ei... si am avut ocazia sa vad cum se poarta Mihai... si cred ca asa e si la gradinitza... Se bucura ca e cu copii, dansa cand era muzica... mai se ducea sa se joace cu vreun copil... sau sa il gadile... (dar in general ceilalti copii iau asta drept bruscare, nu stiu ce vrea el sa faca ), dar la fiecare 15 min sau cum era pauza de muzica venea la mine si imi zicea "a-ca-sa, mama" - sa mergem acasa...
Din acest motiv.. scuze inca odata ca am plecat fara as imi iau la revedere...

Poze de la petrecerea cu copiii aveti AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Multumim tuturor de urari, noi am petrecut in weekend, multumim Felis de pozite, Silviu vad ca inca nu e marcat de schimbarea varstei, a fost prea ocupat de cadouri probabil

Mergi la inceput

Alte poze de la ziua GHIDUSILOR

Paul inca e cu gandul la distractie....si cadouri....

Mergi la inceput

EDWARD FLORIN!!!!
SA fii sanatos, sa aduci numai bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Rusinica mie
La multi ani, Silviu!
La multi ani, Paul!

Tiii, da ce frumos ati petrecut. Numai copilasi veseli, mamici fericite si tatici mandri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna seara la familie virtuala de sarbatoriti! la toata lumea

Am ipsit eu intr-o doara, insa am si scuze intemeiate:
1) am un documentar in lucru, un material medical de tradus din engleza in ro, si nu vreti sa stiti cum imi sunt creierii - o fac pentru o cauza umanitara si asta ma multumeste!

2)Petrecem mult timp cu copiii, ultima descoperire fiind Monopoly. Ne bate Adamita de ne suna apa in cap Eu initial am zis sa il tin deoparte, ca nu are nici 4 ani, ii va fi greu sa accepte atatea reguli ca la Monopoly...da de unde? e mai bun ca noi, numara banutii de zici ca e pui de evreu

Am fost cu copiii prin Bulgaria putin. Ca doar stiti ca stam la 11 km de granita... le-a placut maxim, am vazut eolienele lor pe care nu le zarim si mai aproape de noi. Au facut uz de pasapoartele lor cele noi si le-au futurat politistului de frontiera mandri ca sunt cetateni cu acte in regula

3) ne pregatim pentru ziua Nationala, vizionand multe clipuri patriotice. In Bulgaria le-am povestit despre pamanturile romanesti luate si neamurile noastre de dincolo de granita, care inca mai vorbesc romaneste...Matei e foarte impresionat si si-a exprimat dorinta sa luam inapoi ce e al nostru (Basarabia si Cadrilaterul, da?) ca si ei ni l-au luat noua cu forta (asa i-am explicat )

4) repetam de zor colinde. Le plac si povestile din perioada asta, cand au un iz special de sarbatori

Un mare, dragastos si din inima La multi ani tuturor sarbatoritilor! Merita cu totii tot ce e mai bun!

Am vazut pozele de la petrecere...sunteti frumosi rrrau si ma oftic ca nu suntem si noi acolo

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, frumos mai povestesti de copilasii tai. E o placere sa iti citesc mesajele.

La Multi Ani sarbatoritilor ce poarta numele Sfantului Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreelor si Andreilor!

Ma uitai in lista si mai avem doar o graviduta adica Simonacip. Nu mai trece nimeni la treaba, e criza mare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Avea bunica mea o vorba, Dumnezeu s-o ierte: "sa ma uite pe mine moartea cum am uitat eu"... asa zic si eu acu' caci la cate am pe cap...

So

LA MULTI ANI SILVIU!
LA MULTI ANI PAUL!

Si ca sa fiu sigura ca n-o sa uit spun in avans
LA MULTI ANI DAVID ANDREAS!

Uh, incet incet incep si eu sa ma adun, Darian si-a facut un oarecare program, nu tocmai pe placul meu dar e bine si asa... sta treaz, cu ochii beliti in toate directiile de la 10 la 1 noaptea (de la 12 la 1 of course plange de obosit ce e) insa apoi doarme pana la 7-7.30 fara nicio trezire. La ora aia maraie un pic, bag sanul in gura, suge numai de la unul prin somn si doarme in continuare pana la 10 dimineata.
Ei, si dupa ce ca e asa cuminte eu vreau altceva, mama nebuna... insa as prefera totusi sa stea trea de la 7 la 10 noaptea si sa doarma pana pe la vreo 5 cand sa-i dau sa pape prin somn si apoi sa doarma pana la 8.
E inca mic, nu stiu de ec am atatea pretentii...

Cu Bianca repet de zor poeziile pentru serbare, are doua in romana si una in germana... mi se imbarliga limba-n gura, noroc ca a scris doamna si cum se pronunta... eu cu limba asta n-am nicio treaba... Colindele in germana is deja prea mult pentru mine.
V-am spus ca s-au schimbat educatoarele Biei deoarece celelalte doua au nascut, una in august si alta in septembrie...cele noi care au venit nu s-au intalnit DELOC cu cele vechi si i-au luat pe copii practic de la 0, fara sa stie nimic despre ei. Ele nu au stiut de problemele Biancai, nu au stiut nici ca ea nu a vorbit pana la grupa mare, nimic nimic...asa ca acum cand le cer parerea nu dovedesc sa mi-o laude. Face fisele perfect, ea si cu inca un baietel sunt singurii cu mana sus mereu, e cuminte ordonata, ascultatoare, plus ce mai stiu eu ca scrie, citeste, face calcule...na, stau serios si ma gandesc ce sa fac cui scoala... eu deja o inscrisesem pentru 2012-2013. Pe de alta parte e atat de copil, atat de naivuta, Doamne... nu stiu cu cine sa compar, ai vostrii inca mai cred tot ce le spuneti? Ca a mea e de o naivitate de ma da pe spate. De exemplu nu se dadea dusa dintr-un loc si i-am spus ca a sunat Sara (catelusa noastra) ca ii este foame si vrea sa manance si trebuie sa plecam.. si a crezut... Mi-e atat de draga, nu verau sa se termine copilaria, deja fizic s-a schimbat mult, parca e o domnisoara, dar totusi....
Nu mai zic de Mos... eheee, cred ca ar fi tare greu s-o convingi ca nu exista.
Se mai joaca de-a telefonul, adica suna pe x, pe y si vorbeste (bunici, verisoare)... zilele trecute o aud vorbind si o intreb cu cine vorbeste si-mi zice ca cu Tom si Jerry...na....

Of

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput